Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendinize gelin yahu, 15 gün sonra öğreneceksiniz kim kaldı/kim gitti.

Başkan, seninle transfer sezonu başladığında aynı fikirdeyim demiştim. Kimseyi satamazlar, ffp filan fistan en sonunda mecbur sattık diyerekten Luyindama-Marcao tandemi bozulur diye.

Fakat bunun gerçekleşme ihtimalini transfer döneminin başlangıcında tahmin ediyor olmamız aslında bizim onlardan daha profesyonel bir bakış açısına sahip olduğumuzu kanıtlamaz mı? Adamları iki dakika çözdük. Türkiye'nin en büyük markası ve en başarılı futbol kulübüne kimin başkan olmasını istersin rengim?

Hiç olmazsa şimdiden yine geleceğe dair bir şeyler düşünelim :cigara:

Ali naci totoşunu yalanlamamız yok mu ?
Gecenin bu saatinde :asd:
İyi kudurur ama.

Once giren kaziklari cikarin marcaoyu bende satarim 13 milyon bayildiginiz diagne yillik 2.5 verdiginiz babel 9 milyon bayildiginiz belhanda yilda 4.5 odediginiz feghouli jimy durmaz ahmet calik gibi copleri satin o makama yakismiyorsunuz insallah tez zamanda defolup gidersiniz

Bizimkiler yaktı hak veriyorum. Ama bu öyle bir mevzu değil Ali Naci şu anda yönetimi taraftarın önüne atıyor. Uçak mevzusu yalan bak üstüne basa basa söylüyorum. Italyadan gelen özel uçak olmamış.

Abi bu arada samimi soyluyorum dalga geçmek amaçlı demedim sinirim tamamen yönetime bu kadar dillendirilen adamların alınmaması bilgi verenin değil sadece yönetimin suçudur .. inşallah öyle saçmalık yapmayız uçak mevzuu mantıklı tabi Ali nacinin habere bakılırsa bir seyahat olması gerekirdi..

Bu yönetim Marcao yu satsın kalan zamanda bırakın orta sahaya transfer yapmayı , oyuncunun yerini zor doldurur

belhanda babel feguli gibi keneler satılır umudu ile yola çıktık sonunda marcao luyi satılır fatih hocada sevgili yönetimini savunsun bakalım

Ali naci götünden element uydurmaya başlamış buz tutun da acısı hafiflesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt