Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marcao giderse şampiyonluk gitmez. zaten şu anki takımla şampiyon olamayız.

Mustafa Alp Demirci

Basaksehir,trabzon,bjk ve fener marcao giderse sampiyon olurlar sırayla.

Gec kalinmadi mi bu hamleler icin ustat .
2 3 hafta once soyluyorduk marcaoyu satin transferlere baslayin diye linc yiyorduk burada.
İşte planlama hataları. 15 + %25 pay olsa adam 40a gitse 25e satmış olucaz bayağı iyi iş olurdu hem de bütçe yayılırdı.

Tabii son günlere geldik her oyuncunun ederi de arttı ama şu Uefa organizasyonlarından elenen takımların oyuncuları ucuzlar, o açıdan da bir avantajımız olabilir.

Dürüst olmak gerekirse ben satacağımızı da düşünmüyorum, Terim istemeyecektir daha doğrusu.

Yahu gereksiz yangın yapıyorsunuz. Marcao satılmayacak. Bak şimdi Istanbula ulaştım.Romadan buraya gelen bir özel uçak olmamış. En son 13 Temmuzda tıbbi yardım için bir uçak gelmiş . Ali Naci direk yalan söylüyor.

abi,o herifi biraz yaşı 30 üzerinde olan bilir ki galatasaraylı filan degil aynen nevzat gibi paralı kalemşördür ve şu sıralar nefret kusuyr

evren göz misal saglam galatasaray taraftarıdır

Ama Marcao'nun yerine kimi bulup getirirler belirsiz üstat
Kaan'ı en başta alsaydık neyse bir nebze rızamız olurdu
Luis Abram olabilir. Maçını izlemedim de videolardan bire bir Marcao'ya benzettim tarzını. Sözleşmesinin son senesinde ve geçmişte ilgilendik.

Telles'in 40 milyon euroya satıldığı haberi tamamen kolpa. Sözleşmesinin son senesi olmakla birlikte konuşulan rakam 20-25 m arası, anlıyacağınız bize oradan max 1,5 m falan gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt