- 29 Haziran 2015
- 34.735
- 28.280
- 2.083
nabtın anlattığın işi
Ben değil sen yapıcaktın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nabtın anlattığın işi
marcao giderse şampiyonluk gitmez. zaten şu anki takımla şampiyon olamayız.
her gün biraz daha boka batıyorum ben yaBen değil sen yapıcaktınben Kasım gibi başlıyacam
ewt,
Marcaoyu kaça satıyoruz
her gün biraz daha boka batıyorum ben ya
İşte planlama hataları. 15 + %25 pay olsa adam 40a gitse 25e satmış olucaz bayağı iyi iş olurdu hem de bütçe yayılırdı.Gec kalinmadi mi bu hamleler icin ustat .
2 3 hafta once soyluyorduk marcaoyu satin transferlere baslayin diye linc yiyorduk burada.
Yahu gereksiz yangın yapıyorsunuz. Marcao satılmayacak. Bak şimdi Istanbula ulaştım.Romadan buraya gelen bir özel uçak olmamış. En son 13 Temmuzda tıbbi yardım için bir uçak gelmiş . Ali Naci direk yalan söylüyor.
Kulübümüze gelmiş en teknik forvet olabilir kendisi.
Luis Abram olabilir. Maçını izlemedim de videolardan bire bir Marcao'ya benzettim tarzını. Sözleşmesinin son senesinde ve geçmişte ilgilendik.Ama Marcao'nun yerine kimi bulup getirirler belirsiz üstat
Kaan'ı en başta alsaydık neyse bir nebze rızamız olurdu
Bu konuda susma hakkımı kullanıyorum..Kulübümüze gelmiş en teknik forvet olabilir kendisi.
Modeste nerde?Bizimkiler yaktı hak veriyorum. Ama bu öyle bir mevzu değil Ali Naci şu anda yönetimi taraftarın önüne atıyor. Uçak mevzusu yalan bak üstüne basa basa söylüyorum. Italyadan gelen özel uçak olmamış.