Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nijerya fildişini elerse Antalya maçında stat ful çeker Drogba yetişir o maça :cool::cool:

Acaba Bursaspor'a ne kadar para verdik ? Takas yolu ile halletseydik şu işi ..

21. yüzyılın en iyi takımları sıralaması

malum gazeteden bir heber manseten hemde biz 40 nciyiz febes 38 :sad007::o

ea fifa managerin ki mi yoksa digerimi?

EA baya kafami karistiyor ve asiri ugrastiriyor oyuncularin moreli bozulmasin diye.. birde Engin herkesle kavgali oluyor.. melo da Selcuk cok uyumsuz ikiside playmaker ve kaptan olmak istiyorlar bende hep kaptanligi Sabriye veriyorum..:D

Digeri brother

[h=1]BENi DE ALIN[/h][h=2]34 yaşındaki İngiliz stoper menajerleri aracılığıyla sarı-kırmızılı yetkililere haber gönderdi ve gelecek sezondan itibaren G.Saray forması giymek istediğini iletti[/h]

rio ferdinand :asd:

EA baya kafami karistiyor ve asiri ugrastiriyor oyuncularin moreli bozulmasin diye.. birde Engin herkesle kavgali oluyor.. melo da Selcuk cok uyumsuz ikiside playmaker ve kaptan olmak istiyorlar bende hep kaptanligi Sabriye veriyorum..:D

Digeri brother

evt cikmis

bu seneki formuyla degil

genç milli takımlarda semihten daha iyiydi

Bizim altyapıdan Sadık diye bir çocuk var. Serdar'a vereceğim paraya bunu a takıma alırım. Eğer Ujfa iyileşirse göreceksin Semih'in performansı üst düzeye çıkacak. Özellikle defans için tabiri yerindeyse "çobansız iş yapmaz". Çoban olabilmek için baya bi tecrübe gerekir. Bülent Korkmaz kariyerinin sonlarına doğru çoban oldu artık gerisini sen düşün.

Anadolu'dan 1.5m rakamının üzerine çıkacak topçu yok! Bunun ceremesini çekiyoruz Yigit, Sercan, Furkan... Bunlar Türkiye'de transfer edilecek en iyi topçu olarak lanse ediliyordu. Demem o ki altyapı her zaman iyidir. :yenieek:

Ya kaç gündür transfer yohhh arkadaşım ne biçim yönetim bu ayıptır günahtır bu kadar da olmaz ki yazıklar olsun valla.

Yanliz drogba galatasaray formali resmini instagram'indan silmis.. allah allah. Neden acaba?

Bizim altyapıdan Sadık diye bir çocuk var. Serdar'a vereceğim paraya bunu a takıma alırım. Eğer Ujfa iyileşirse göreceksin Semih'in performansı üst düzeye çıkacak. Özellikle defans için tabiri yerindeyse "çobansız iş yapmaz". Çoban olabilmek için baya bi tecrübe gerekir. Bülent Korkmaz kariyerinin sonlarına doğru çoban oldu artık gerisini sen düşün.

Anadolu'dan 1.5m rakamının üzerine çıkacak topçu yok! Bunun ceremesini çekiyoruz Yigit, Sercan, Furkan... Bunlar Türkiye'de transfer edilecek en iyi topçu olarak lanse ediliyordu. Demem o ki altyapı her zaman iyidir. :yenieek:

Valla Sercan'ı anlarım denenebilir bir riskti hadi Furkan arada kaynadı eyvallahta bu Yiğit'te dediğin durumda olmadı kimse bir şey de görmedi kim hangi akla hizmet aldı hala fıttırıyorum ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt