Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yanliz drogba galatasaray formali resmini instagram'indan silmis.. allah allah. Neden acaba?

Afrika Uluslar Kupası'nda Cezayir maçında 1 gol atan Drogba maç sonrası basın mensuplarının transferi hakkındaki sorularını yanıtsız bıraktı.

Afrika Uluslar Kupası'nda Fildişi Sahili formasıyla Cezayir'e karşı çarşamba akşamı oynanan mücadelede forma giyen Didier Drogba, maç sonrası açıklamalar yaptı.

Didier Drogba'nın bir önceki takımı Shanghai Shenhua'da parasını alamadığı için sözleşmesini feshederek Galatasaray'a transfer olması hakkında FIFA'ya itiraz eden Çin Kulübü işlemlerin geçersiz sayılması gerektiğini açıklamıştı.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Drogba, konu hakkında "Avukatlarım süreç devam ederken konuşmamamı söylediler. Bir şey diyemeyeceğim." dedi.

Çin Ligi kulübü Shanghai Shenhua'nın tüm iddialarına karşın, Galatasaray'ın Drogba'nın tüm işlemlerini tamamlayıp FIFA'dan geçici lisans alarak oyuncuyu oynatması bekleniyor.

goal.com

Bizim altyapıdan Sadık diye bir çocuk var. Serdar'a vereceğim paraya bunu a takıma alırım. Eğer Ujfa iyileşirse göreceksin Semih'in performansı üst düzeye çıkacak. Özellikle defans için tabiri yerindeyse "çobansız iş yapmaz". Çoban olabilmek için baya bi tecrübe gerekir. Bülent Korkmaz kariyerinin sonlarına doğru çoban oldu artık gerisini sen düşün.

Anadolu'dan 1.5m rakamının üzerine çıkacak topçu yok! Bunun ceremesini çekiyoruz Yigit, Sercan, Furkan... Bunlar Türkiye'de transfer edilecek en iyi topçu olarak lanse ediliyordu. Demem o ki altyapı her zaman iyidir. :yenieek:

serdar aziz max 1.5m ediyorsa semih kaya da max 2.5m eder o zaman. o fark da son 1 senedeki form durumlarından ötürü.

1 sene öncesine kadar semih kaya ve serdar aziz aynı seviyede 2 stoperdi hatta serdar aziz bir adım öndeydi.

Bizim altyapıdan Sadık diye bir çocuk var. Serdar'a vereceğim paraya bunu a takıma alırım. Eğer Ujfa iyileşirse göreceksin Semih'in performansı üst düzeye çıkacak. Özellikle defans için tabiri yerindeyse "çobansız iş yapmaz". Çoban olabilmek için baya bi tecrübe gerekir. Bülent Korkmaz kariyerinin sonlarına doğru çoban oldu artık gerisini sen düşün.

Anadolu'dan 1.5m rakamının üzerine çıkacak topçu yok! Bunun ceremesini çekiyoruz Yigit, Sercan, Furkan... Bunlar Türkiye'de transfer edilecek en iyi topçu olarak lanse ediliyordu. Demem o ki altyapı her zaman iyidir. :yenieek:

Ujfa mı kaldı? :o

Sedar Aziz'i alıyormuşuz.

Amrabat vol 2.

Dany'den fazlası olmayıp bir çok eksiği olan adamı sırf yerli diye alınır mı?

Sedar Aziz'i alıyormuşuz.

Amrabat vol 2.

Dany'den fazlası olmayıp bir çok eksiği olan adamı sırf yerli diye alınır mı?

o çocuk bursanın kötü halinden ötürü iyi gözükmüyo.yoksa gerçekten yetenekli bi stoper.ilk çıkışı çok iyiydi,her genç futbolcu düşüş yaşar.

Ekli dosyayı görüntüle 4575

Ya Inanamiyorum.

WESLEY SNEJDER ve DIDIER DROGBA benim Takimimda.

Vallaha billahi 1-2 sene önce biri söylese Dalga gecme baz git diye adami kovardim yahu.

Nerden nereye hey gidi Galatasarayim benim.

Ekli dosyalar

• bwyqh.webp
    bwyqh.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 143

serdar aziz max 1.5m ediyorsa semih kaya da max 2.5m eder o zaman. o fark da son 1 senedeki form durumlarından ötürü.

1 sene öncesine kadar semih kaya ve serdar aziz aynı seviyede 2 stoperdi hatta serdar aziz bir adım öndeydi.

Bak şimdi en basit örnek "çingen" Fatih, Fatih Terim'in elinde ve Popescu'nun önderliğinde şeklindeydi. Galatasaray'dan gidince adam bitti. Kazma olduğunu zaten biliyorduk ama bu iki kişi tabiri yerindeyse hıyarı patlıcan diye pazarladılar... Ayrıca Semih Galatasaray kültürü ile yetişti. Ve adamın evi Florya'ydı. İki kişilik odalarda hem okuyor, hem de futbol oynamaya çalışıyordu. Bildiğin tornadan geçirildi.

[video=youtube;sopDmMKJtjU]https://www.youtube.com/watch?v=sopDmMKJtjU[/video]

Elano ne gol atmış be:ayatollah:

Drogba'nın ismi şampiyonlar ligi kadrosuna alınmama gibi bir durum olur mu ? 3 haftalık bir süreç var diyorlar.

Drogba resmi olarak geldiği zaman kadro kayıtlarını göndereceğiz çeyrek final için.Artık kural değişti.Her aşamadan sonra kayıtlar yenileniyor diye biliyorum -..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt