Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

serdar aziz -fanatik

serdar taşçı-başkan almanyada ya

Sakin Ribbery veya Robbeni getirmesin :D

Yok artık Lebron James. Tamam eyv. 2tane dünya yıldızını kadromuza kattık ama, birini 7.5milyon euroya, diğerini bonservissiz aldık. Yani ikisi de fırsat transferiydi. Yüklü bonservis verip kimseyi almayız en azından bu sene için.

Valla Sercan'ı anlarım denenebilir bir riskti hadi Furkan arada kaynadı eyvallahta bu Yiğit'te dediğin durumda olmadı kimse bir şey de görmedi kim hangi akla hizmet aldı hala fıttırıyorum ya.

Ben de bu yorumları anlamam he, tamam sen istememiş olabilirsin ama, o dönem Yiğit Galatasaray forumlarının fenomeniydi.

Ynt: Transfer Nöbeti

Yabanci sinirlamasini ben kadar dert eden yok mu? Tffye molotof falan atalim su yabanci sinirini 7'ye cikarsinlar daha da dusmesin.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hayatımda uzun zamandır bu kadar sevinmedim. rakibimiz schalke nin kaybettiği gücü biz kaybetseydik şu an kafayı yiyor olurduk. inanılmaz güç kaybettiler inanılmaz.

marica da sakatlanmış forvetlerinde sadece huntelaar var. diğer forvetleri ise pukki ile edu. evet geçen seneki beşiktaştaki edu.

hayatımda uzun zamandır bu kadar sevinmedim. rakibimiz schalke nin kaybettiği gücü biz kaybetseydik şu an kafayı yiyor olurduk. inanılmaz güç kaybettiler inanılmaz.

marica da sakatlanmış forvetlerinde sadece huntelaar var. diğer forvetleri ise pukki ile edu. evet geçen seneki beşiktaştaki edu.

Edu Greathert Fürth'te kiralık diye biliyorum Lewis Holtby'de Tottenham'a sattılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt