GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 39

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
39/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Burda çoğunluk Serdar Taşçı alınsın diyor. Bir kişi söyleyebilir mi Serdar Taşçı nın Dany Ve Semih ten Artısı ne ?

İkisinden de üstün özellikleri var denemez ama genel kanı yerli statüsünde olduğu için tercih edilmesi gerektiği...Ve Semih ve Dany'e göre uluslararası tecrübesinin çok daha fazla olduğu da göz ardı edilmemeli...

İste surda da bazilarinin sevmedigim yönü.

bişey dersin ki bilirsin de dersin, bazilari gerçekten sorar gerçegi ne ögrenmek ister

bazilari da puta tapar gibi tapar bi şey bilmeden sonra gelir bi de sana laf eder.

Kaale alip cevap vermemek gerek.

Çabamızın adı Galatasaray beyler

Avrupa´nin ilk 10 kulübü arasina girmek istiyorsan, 2-3 sene boyunca böyle reklamini yapacaksin. Inanilmaz reklam yaptik.

Bunun yaninda sportif basari da saglamalisin. Hemde sürekli olarak. Cünkü Türk takimlarinin baska sansi yok.

Liverpool gibi 10 sene sürünüp, hala bir agirliga sahip olamaz Türk takimlari.

Drogba ve sneijder'in transferinde şeref'in gelip yazdiklarinin aynısı onun buraya yazmasından 1-2 gün önce baska bi forumda yazildi. O forumda şeref yazamiyor, ama bilgiyi aldigi kişi duyumcu falan degil sadece saglam tanidiklari olan bi abimiz, bana göre abi tabi.

Şerefte görüp hop gelip burda eksisözlükte falan isim yapma derdinde.

Drogba%252B%252528media_766467%252529.jpg

şeref reklam peşindemi?:asd::asd: adam sizingibi boş konuşan ergen goygoycular yüzünden tvtiterını kapattı daha ne konuşuyorsunuz? reklam yapan adam neden tvitt açmasın? adamsenin gibi cehalet ve fikir yoksunu çekemeyen kıskanç herifler yüzünden burayada uğramıyor allah aşkına azalarak bitin forum yönetiminede bu arkadaşlara birayar çekmesini isticem:yenieek::yenieek:

yapmayın beyler

Drogba ve sneijder'in transferinde şeref'in gelip yazdiklarinin aynısı onun buraya yazmasından 1-2 gün önce baska bi forumda yazildi. O forumda şeref yazamiyor, ama bilgiyi aldigi kişi duyumcu falan degil sadece saglam tanidiklari olan bi abimiz, bana göre abi tabi.

Şerefte görüp hop gelip burda eksisözlükte falan isim yapma derdinde.

Anladım. Ben o forumu ve abiyi bilmiyorum, Şeref oradan mı alıyor, kendi kaynakları mı beni ilgilendirmez. Ben bazı transferleri ilk Şeref'ten duyuyorum. O abimiz gelir söylerse ilk önce O'nu da severiz :)

şeref reklam peşindemi?:asd::asd: adam sizingibi boş konuşan ergen goygoycular yüzünden tvtiterını kapattı daha ne konuşuyorsunuz? reklam yapan adam neden tvitt açmasın? adamsenin gibi cehalet ve fikir yoksunu çekemeyen kıskanç herifler yüzünden burayada uğramıyor allah aşkına azalarak bitin forum yönetiminede bu arkadaşlara birayar çekmesini isticem:yenieek::yenieek:

beni tanimadan ergen oldugumu cehalet ve fikir yoksunu oldugumu iddaa edebiliyorsun.

Cidden cok olgun ve akillisin. Zekanla beni alt ettin.

Forum yönetimi seni bekliyor ne isterse yapalim diye koş hemen bildir, attir beni.

Ya kardeş cidden bende 2 gömlek altta bi adamsın fazla konusma diyeyim yeterli.

muslera eboue semih melo selçuk sneijder drogba burak.. arkadaş hepsi mevkilerinde çok iyi adamlar yahu.. yabancı sınırı olmasada iki saglam kanat alsak of diyorum

beni tanimadan ergen oldugumu cehalet ve fikir yoksunu oldugumu iddaa edebiliyorsun.

Cidden cok olgun ve akillisin. Zekanla beni alt ettin.

Forum yönetimi seni bekliyor ne isterse yapalim diye koş hemen bildir, attir beni.

Ya kardeş cidden bende 2 gömlek altta bi adamsın fazla konusma diyeyim yeterli.

:lol:

tövbe seni niye geriyor ki bu durum. Hırsız veya başka bişey adam söyledi mi bu forumda herkesten önce söyledi. Bok atmada sende araştır çal sen söyle ilk.

Ben bok atmiyorum ki?

Ya da başka bişey degil, ben sadece ilk bildi denmesine aciklama yaptim ki bu aciklamayi daha oncede yapmiştim

Hayir herkes saksakci cikti basima, cidden aciklama yapmaz olaydim :)

Kiskanmayin lan her saygi gören adami :) Hayret birsey. Ne milletiz ya. Al duyumunu otur iste.

Bu arada birsey mi dedi Seref Aydin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt