GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 40

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
40/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beni tanimadan ergen oldugumu cehalet ve fikir yoksunu oldugumu iddaa edebiliyorsun.

Cidden cok olgun ve akillisin. Zekanla beni alt ettin.

Forum yönetimi seni bekliyor ne isterse yapalim diye koş hemen bildir, attir beni.

Ya kardeş cidden bende 2 gömlek altta bi adamsın fazla konusma diyeyim yeterli.

valla kardeş sen olsan olsan anca kapı önündeki paspas olursun:yenieek: şerefi kıskanmaya devam et belki amacına ulaşırsın ileride:D:yenieek::yenieek::yenieek: forum yönetiminden ricam bu gibielemanlara lütfen yaptırım uygulansın. 34cimbom34 bitti şimdi sıra şerefe geldi ha cehalet fakiri seni hadi başka kapıya:yenieek:

Avrupa´nin ilk 10 kulübü arasina girmek istiyorsan, 2-3 sene boyunca böyle reklamini yapacaksin. Inanilmaz reklam yaptik.

Bunun yaninda sportif basari da saglamalisin. Hemde sürekli olarak. Cünkü Türk takimlarinin baska sansi yok.

Liverpool gibi 10 sene sürünüp, hala bir agirliga sahip olamaz Türk takimlari.

Başkan şu anda ismi olan büyük oyuncular aldık artık genç ve uzun vadede yarışmacı takım kuracağız bu büyük oyuncuların yanısıra dedi. Bu önemliydi.

Mehmet Arslantaş, hakarete gerek yok, seviyeyi bozmayalım.

cagatay say, siz de bu tartışmaya devam etmeyin.

Burası yeri değil. Rahatsız olduğunuz mesajlar var ise, raporlayın.

valla kardeş sen olsan olsan anca kapı önündeki paspas olursun:yenieek: şerefi kıskanmaya devam et belki amacına ulaşırsın ileride:D:yenieek::yenieek::yenieek: forum yönetiminden ricam bu gibielemanlara lütfen yaptırım uygulansın. 34cimbom34 bitti şimdi sıra şerefe geldi ha cehalet fakiri seni hadi başka kapıya:yenieek:

bu çok ağır olmuş yalnız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt