GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 50

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
50/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Inet üzeri baktim, Sneijderinki var?

Cuma Babamin dogum günü var, onada alacaktim birtane, ondan gitmem lazim oraya. Zaten yarim saatlik yol.

Ama ilk defa gidecegim icin bilmiyorum Drogbaninki varmidir diye.

Hmm, evet orda su an Sneijder var onu biliyorum. Ama Neuss hakkinda bir bilgim yok, ben genelde direk TR'den getiririm.

Bu arada Neuss'a yakin kaliyorsan bi ara ben seni bulmaya gelirim :asd:

Schalke macina gideceksin haber ver beraber gidek, baya bi toplandik biz. Forumdan bir kac kisi de takilirsa süper olur. Tren'i yika yika gideriz.

:troll:

:troll::troll::troll::troll:biri shagirimi dedı

dipnot:seref aydın bunda patlamıstı :D:D

Bunu diyince aklima beni güldüren yorumun geliyor hep. Seref aylar sonra forum'a ilk kez bilgi vermeye geliyor, sende resmen tokatliyorsun :D

41371.jpg

Ciddi duyum olmayinca zaman da gecmiyor ya. Kadro yapa yapa da bunaldik artik :) E ne yapacagiz biz simdi?

Seref Aydin´i bulun bana

beyler yalnız. transfer nöbetinde değişmeyen tek şey..

çürük çarıklardan bir türlü kurtulamadık hala.

başkan manav aldı da bari çürükleri ayıklaasaa...:lol:

Granqkivist midir nedir onu alırsak çok büyük hata yapmış oluruz , adamın 2 maçını izledim birinde penaltı yaptı diğerinde kendi kalesine gol attı. Bunlar tesadüf olamaz değil mi :)

Bu adamın yaptığı videolar güzel oluyor

[video=youtube;pjKz_AbtrfU]https://www.youtube.com/watch?v=pjKz_AbtrfU[/video]

Hmm, evet orda su an Sneijder var onu biliyorum. Ama Neuss hakkinda bir bilgim yok, ben genelde direk TR'den getiririm.

Schalke macina gideceksin haber ver beraber gidek, baya bi toplandik biz. Forumdan bir kac kisi de takilirsa süper olur. Tren'i yika yika gideriz.

Ne bulmaya gelcen. Stalkermisin nesin?

Schalke macina bilet buldunmu lan? Nasil bulacam, cok pahali ya. Galatasaray deplasman tribününe bilet satacak diye duymustum, onu bekliyorum.

Bunu diyince aklima beni güldüren yorumun geliyor hep. Seref aylar sonra forum'a ilk kez bilgi vermeye geliyor, sende resmen tokatliyorsun :D

acayıp moralım bozulmustu bu transfer olmayınca

carsıdan aldım muhabbetı delı edıyordu benı ,bı hafta spor programı,haberlerı ve gazetelerıne bakmamıstım

sımdı yıne yapıyorum carsıdan aldım muhabbetını :)

ahtım vardı yakaladıgımda soracagım dıye oda tam zamanında geldı ,ortalıgın gergın oldugu bı anda

Drogba'da son dakika pürüzü

29 Ocak 2013 Salı 18:24:15 - trtspor.com.trTurkfutbol.com'un haberine göre Galatasaray'ın yeni transferi Didier Drogba konusunda oyuncunun eski kulübünden doğan bazı pürüzler ortaya çıktı.

drogba%203.jpg

fontsizeup.png
fontsizedown.png

Dün öğlen saatlerinde yapılan baş vuru sonrasında Drogba'nın eski kulübü Shangai'nin yıldız futbolcunun bonservisi konusunda sorun çıkarttığı öğrenildi.

Drogba'nın bonservisini vermek istemeyen Çin kulübü ile oyuncunun menajeri Pierre Frelot'un bire bir temaslarını sürdürdüğü ve yıldız futbolcunun Shangai takımından alacağı olan bir miktar paradan vazgeçmeyi kabul ettiği öğrenildi. Bu pürüzün bugün gün içinde ortadan kalkması ve Drogba'nın lisansının TFF'ye ulaşması bekleniyor.

Galatasaray cephesinden aldığımız bilgilere göre lisans konusu çok büyük bir sorun değil ve bugün çözüme kavuşacak. Ancak Galatasaray Yönetimi yapılan girişimlere rağmen lisans konusunda sorun yaşanması halinde, prosedürleri işletecek ve FIFA üzerinden hakkını arayacak.

FIFA kurallarına göre kulüpler ya da federasyonlar arasında anlaşmazlıklar yaşanması halinde futbolcunun mağdur olmaması için FIFA geçici lisans çıkartıyor.

TFF'den konuştuğumuz yetkililer de Drogba konusunda kendilerinin lisans verme haklarının olmadığını, Çin'den gelecek yazıdan sonra bu işlemi yapabileceklerini, aksi takdirde ise Galatasaray'ın FIFA geçici lisansı ile oyuncuya forma giydirevbileceğini ifade ederek bu pürüzün aşılamayacak bir durum olmadığını ifade ettiler.

Kaynak: TurkFutbol.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri