Mert Yıldız
Kırmızı Üye
Inet üzeri baktim, Sneijderinki var?
Cuma Babamin dogum günü var, onada alacaktim birtane, ondan gitmem lazim oraya. Zaten yarim saatlik yol.
Ama ilk defa gidecegim icin bilmiyorum Drogbaninki varmidir diye.

:troll:
:troll::troll::troll::troll:biri shagirimi dedı
dipnot:seref aydın bunda patlamıstı![]()
Ciddi duyum olmayinca zaman da gecmiyor ya. Kadro yapa yapa da bunaldik artikE ne yapacagiz biz simdi?
Seref Aydin´i bulun bana
Bu adamın yaptığı videolar güzel oluyor
[video=youtube;pjKz_AbtrfU]https://www.youtube.com/watch?v=pjKz_AbtrfU[/video]
:troll:
:troll::troll::troll::troll:biri shagirimi dedı
dipnot:seref aydın bunda patlamıstı![]()
Hmm, evet orda su an Sneijder var onu biliyorum. Ama Neuss hakkinda bir bilgim yok, ben genelde direk TR'den getiririm.
Bu arada Neuss'a yakin kaliyorsan bi ara ben seni bulmaya gelirim
Schalke macina gideceksin haber ver beraber gidek, baya bi toplandik biz. Forumdan bir kac kisi de takilirsa süper olur. Tren'i yika yika gideriz.
Hmm, evet orda su an Sneijder var onu biliyorum. Ama Neuss hakkinda bir bilgim yok, ben genelde direk TR'den getiririm.
Bu arada Neuss'a yakin kaliyorsan bi ara ben seni bulmaya gelirim
Schalke macina gideceksin haber ver beraber gidek, baya bi toplandik biz. Forumdan bir kac kisi de takilirsa süper olur. Tren'i yika yika gideriz.
Bunu diyince aklima beni güldüren yorumun geliyor hep. Seref aylar sonra forum'a ilk kez bilgi vermeye geliyor, sende resmen tokatliyorsun![]()
Ne bulmaya gelcen. Stalkermisin nesin?
Schalke macina bilet buldunmu lan? Nasil bulacam, cok pahali ya. Galatasaray deplasman tribününe bilet satacak diye duymustum, onu bekliyorum.
telefonun markası?
shakiri konusunda seref patlamadi ki. yöneticilerimiz patladi malesef o konuda.
Umarım yurt dışında ki imajımız böyle değildir. Çünkü ben arap sermayesiyle kazanılan başarıya saygı duymuyorum. Benim gibi düşünen çok kişi olduğunu da biliyorum.