GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 52

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
52/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Artik sirtimiz yere gelmez ligi zaten tek basimiza domine ederiz.Onemli olan samp ligi.Bide baskan iyi bi defans alsa supermi super olacak, dany semih le tum samp ligi maclari yurumez.Suandaki kadromuz bile samp ligindeki cogu takimdan iyi.Insallah meyvelerini aliriz

Gelsenkirchen icin sorun yok. Ama Arena´daki mac kritik olacak. Hele sampiyon olurlarsa. Zor yetisir. Kutlama mutlama derken.

Zaten ayin 14.ünde bile gelse, ilk Schalke macina yedek baslar bence. Bu Afrika kupasinin ben taaaa

Dogru diyorsun, bu konuda bende ayni seyleri düsünüyorum. Bakalim final olacakmi bu sene. Bir mucize olabilir.. :)

Transferin son gününde Serdar Taşçı Serdar Aziz Ömer Toprak Gençlerbirliğindeki Aykut bu 4 oyuncudan biri için girişimde bulunma ihtimalimiz varmı

son günde ömer-serdar'in gelme ihtimali %0

serdar aziz'e baya yüksek fiyat belirlediler zaten, bunu bile bile gidip onlarin kapisini calmak bize yakismaz.

her nekadar ilhan cavcav'dan nefret etsem de aykut demir istenilebilir bence, soneri 2.25'e birakmisti. önümüzdeki sezon aykut en gec gider büyüklerden birine, yaz sezonu daha az teklif gelir. neden mi ?

2014'de mukavelesi bitiyor, caglar + g.zan + 1,5 milyona hayir diyeceklerini zannetmiyorum. hem iki gereksiz adam gider, hem de stoper kazanmis oluruz.

67027_438491806222607_1468600078_n.jpg

:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri