Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu arada temkinli olmakta fayda var.

Anelka bonusu Ribery dediler. Gördük.

Necati ile dalga geçtiler gördük.

Aynı duruma düşmeyelim. Önemli olan takım olmak.

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]Diego - 30.01.2013 07:06[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: grid, width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

hani mahallede zibidiler seni hırpalarken kaldırımın ucunda esaslı abini görürsünya

işte öyle bir şey

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Antu normale döndü :D Helal olsun Aziz'e adam işi biliyor yolladığı adamı tekrar transfer etti diye sabaha kadar uyumayan mallar var..

aynen renkdaş ama o kunuda da fatih hocaya güvenmez lazım ama içimden de şöyle geçiyor drogba bu boru değil girdiği 5 gol pozisyonun 3 nü zımbalar :asd::asd::asd::asd::asd::asd:

yönetim maddi açıdan zamanında zor durumdayken, arkadaşlarının parasının bir kısmını kendi cebinden verdiğine dair rivayetler var

sabri reis kadrosuna yazmayanlara garipsiyorum bazen. (genel kadro)

sabri reis böyledir. geçen sene çok berbattı ama toprlamış kendini..

Bence Belözü biz alalım. Tekrar GS forması giydirip formayı öptürelim. Duygusal açıdan bünye kabul etmiyor ama rasyonel açıdan Gökhan İnler'i alamıyorsan alabileceğin en iyi yerli oyuncudur kendisi maalesef.

Emre 'yi ne duygusal,ne rasyonel hiçbir şekilde kabul etmeyiz..Lugano gelsin ona bile kucak açarız ama Emre'ye asla.. Rasyonel olmakta fayda vardır ama Emre konusu çoook ayrı bir konu..

Fenerden bomba misillemeler geliyor...

Sneijder'e karşılık Emre

Drogba'ya karşılık Webo

aynı duruma düşmemizi gerektirecek bir durum yok. dediğin gibi takım olmak.

snejder-drogbadan beklentiler belli top tutması-pas dağıtması-gollük pozisyonların içinde olup duran toplarda etkili olması.. snejder daha herketli zaman zaman pres anlamında basar.. görevlerini yapsınlar yeter...

ayrıca snejder-drogba hedef koyularak getirildi. sadece şov amaçlı değil...

sabri reis hatrına bile olmaz..

eboue sol-burak kes- orta saha defansif olarak sayıf...

Şu an en iyi iki bekimiz Eboue ile Sabri. En iyi sol kanat oyuncumuz Riera. Eboue solda oynar. Daha önce oynamışlığı var. Riera sol bek olmuyor. BJK maçında Hakan Balta niye girdi diye bir düşünmek lazım. Hamit kanat oyuncusu değil. En etkili olduğu yer sağ iç.

Orta sahadaki defansif eksikliği giderecek oyuncu Melo ama yabancı sınırına takılıyor. Bir ihtimal Riera yerine yerli koyup Melo'yu almak olabilir. Ama unutmayın takımda topun bizde kalmasını sağlayacak oyuncular Riera ve Hamit. Top bizde kaldığı sürece Melo'ya ihtiyacımız yok.

Ayrıca ileri ikilimiz Sneijder ve Drogba iken ilk devredeki kontrol oyununu oynayıp hücumdaki kısırlığa da çözüm bulmuş olabiliriz.

Diğer yandan Melo'lu, Burak'lı ve Riera'sız kadro da şöyle olur.

--------Muslera--------

Sabri-Semih-Dany-Eboue

---Hamit-Melo-Selçuk---

--------Sneijder--------

------Burak-Drogba-----

Mevcut oyunculardan kat kat fazla fayda sağlar.. Ancak ben Aykut'a güveniyorum.. :D

Ama ben mallıklarıyla dalga geçiyorum TD ile kavga etti diye adamı gönderdiler.. Toplam 15 M € bonservis verip yerine 2 adam aldılar. Aykut çıktı sebebini açıklamayamacağım nedenler var dedi gidişiyle ilgili.. Devre arası yalvarıp geri getirdiler..

Benim güldüğüm nokta bu zaten elde olan oyuncu için sabahlara kadar uyuyamayan fenerliler var birde.. :lol:

Şu an en iyi iki bekimiz Eboue ile Sabri. En iyi sol kanat oyuncumuz Riera. Eboue solda oynar. Daha önce oynamışlığı var. Riera sol bek olmuyor. BJK maçında Hakan Balta niye girdi diye bir düşünmek lazım. Hamit kanat oyuncusu değil. En etkili olduğu yer sağ iç.

Orta sahadaki defansif eksikliği giderecek oyuncu Melo ama yabancı sınırına takılıyor. Bir ihtimal Riera yerine yerli koyup Melo'yu almak olabilir. Ama unutmayın takımda topun bizde kalmasını sağlayacak oyuncular Riera ve Hamit. Top bizde kaldığı sürece Melo'ya ihtiyacımız yok.

Ayrıca ileri ikilimiz Sneijder ve Drogba iken ilk devredeki kontrol oyununu oynayıp hücumdaki kısırlığa da çözüm bulmuş olabiliriz.

Diğer yandan Melo'lu, Burak'lı ve Riera'sız kadro da şöyle olur.

--------Muslera--------

Sabri-Semih-Dany-Eboue

---Hamit-Melo-Selçuk---

--------Sneijder--------

------Burak-Drogba-----

eboue sol tarafta düşünmek için sezon başı olması gerekir..

1996-2000 yılları arasına baktığımızda da kanat oyuncusu yoktu tam anlamıyla.

orta saha 3 lüsü basan top yapan adamlardı. orda önemli olan beklerin ileri çıkışları..

aslında takım olarak hava yakalarsak her oyuncu nerdeyse mevcut mevkisi dışında en az 2 mevkide oynabiliyor.. bu çok önemli düz oyuncu yok bizde.. şu orta sahamız işlemeye başlasa bir ne defans-ne hucum anlamında bişey olmaz...

ben webo için kötü diyemem açıkcası.. türkiye liginde iş yapan biri sonuçta.. fenerin sorunu forvet değil bence hücümcu orta saha..

fb nin en büyük sorunu sevgisizlik adamlar birbirlerini günahları kadar sevmiyorlar bu her hallerinden belli ama azize korkusundan gıkları çıkmıyor

baksanıza aykut u döven emreyi geri alıyorlar bu ne demek aykut sen bir hiçsin

ayrıca kim ne derse desin sow ve g.g hariç gerçekten kaliteli topçuları yok

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Sadece ruhu için bu kadroda bulunur Sabri. Adam bütün sezon tribünden izlerken maçları yüzü bir kere bile asık değildi. Görev verilince de yapmadığını söyleyebilecek var mı? Sabri'yi tartışmanın bir anlamı yok. Yeri geldi mi görevini yerine getiren, kapasitesi sınırlı ama gerçek Galatasaraylı bir oyuncu.

Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2

Ya ben size diyorum, Ultraslan'a yakışacak tam başkan die ama dinletemiyorum işte kimseye;)

Gerçi son maç gerçekten güzel oynadı.

Yaw bu topu ılerde tutacak, topun bizde kalmasını sağlayacak adam takıntısı nerden çıktı bizde anlamadım. Bizim topu ilerde tutmakta bir sıkıntımız yok ki. Biz ilk yarıda pek çok maca rakip yarı sahada başladık ve orda bitirdik, topu ılerde tutabilen bir takımız. Forvetlerimiz de topu saklayabilen (en azından Elmander ve Umut) adamlar. Bizim sıkıntımız yerlesik savunmalara karsi pozisyon bulabilmek (en bariz ornek İstanbul'daki braga maci), bulduğunu atmak (ki bu uç aşağı bes yukarı her takımın sıkıntısıdir) ve belki de en önemlisi rakip kaleye mumkun olan en cabuk sekilde gitmek.

eboue sol tarafta düşünmek için sezon başı olması gerekir..

1996-2000 yılları arasına baktığımızda da kanat oyuncusu yoktu tam anlamıyla.

orta saha 3 lüsü basan top yapan adamlardı. orda önemli olan beklerin ileri çıkışları..

aslında takım olarak hava yakalarsak her oyuncu nerdeyse mevcut mevkisi dışında en az 2 mevkide oynabiliyor.. bu çok önemli düz oyuncu yok bizde.. şu orta sahamız işlemeye başlasa bir ne defans-ne hucum anlamında bişey olmaz...

Sezon başında zaten bütün sorunları çözeriz. Şu an sezon sonunda kadar eldeki oyuncuları nasıl kullanacağımız önemli. Eboue'yi sola yazıyorum ve iddia ediyorum. Bek olarak Riera'dan, kanat olarak Amrabat'dan daha etkili olur.

Sezon başında zaten bütün sorunları çözeriz. Şu an sezon sonunda kadar eldeki oyuncuları nasıl kullanacağımız önemli. Eboue'yi sola yazıyorum ve iddia ediyorum. Bek olarak Riera'dan, kanat olarak Amrabat'dan daha etkili olur.

idda etme bence reis.

mevcut düzenin içine zaten 2 oyuncu giriyor. birde defansta bu tarz işlemler yapmanın zamanı değil.

bende şunu iddaa ediyorum. hamit-melo-selçuk bunlar performans-uyum olarak yükselir iseler. defans-hücüm sorunu kalmaz. zaten ileri 3 lü bireysel anlamda taştan ekmeğini çıkarır.

[video=youtube;BgomX3qD-iA]https://www.youtube.com/watch?v=BgomX3qD-iA[/video]

The main event...:ayatollah:

idda etme bence reis.

mevcut düzenin içine zaten 2 oyuncu giriyor. birde defansta bu tarz işlemler yapmanın zamanı değil.

bende şunu iddaa ediyorum. hamit-melo-selçuk bunlar performans-uyum olarak yükselir iseler. defans-hücüm sorunu kalmaz. zaten ileri 3 lü bireysel anlamda taştan ekmeğini çıkarır.

Murat ;tek sıkıntı solbek.Dersine iyi çalışmış olan takımlar hep sol tarafımızdan bindirme yapıyorlar.Çözmemiz farz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt