- 16 Haziran 2010
- 208.884
- 162.524
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyle aciklama yapmadi
GSTV iyice sivadi aga..
bunlar nasil calisiyor anlamiyorum..
Adam Burasyi konusuyor nasil olacak Galatasaraya karsi bilmiyorum diyor 4 senedir TD'u Bursada diyor.. evet diyor 5. sampiyonlugunu yasatti vs.. Trabzonla karistiyor.. + Trabzon sampiyon olmadi.. herneyse.. cok kalitesiz aslinda bazi calisan arkadaslar..
gaztede bir yerde vardi ya aciklamasi. Drogba chin muhabeti haric dogru ola bilir o reportaj belki düsünmüsdüm. chin -drogba konusunu gazteci yanlis yorumladi herhalde. 12sine kadar maclari var demisdir baskanin oda chin takiminda oldugunu zanedip öyle yorum yapmis ola bilir.
nasıl bir şey olacak acaba hamburg yetiştirecek bizde beğendiğimize ücret ödeyip (düşük bir miktar) alacağız heraldesonuçta orada alt yapı için takım kurup yetenekli oyuncuları bulup almak cok ama cok zor böylesi daha mantıklı
![]()
GSTV'de hala sorunlar var tabi ki ama son dönemde gerçekten gelişmeler oldu. Her şey bi anda olmaz, sabretmek lazım. Elbet orası da düzelecektir.
şimdide menejer 3 haftalık bir süre var diyor.bizde 12 sinden itibaren oynatırız sanıyoruz.
en az 21 gün lisansı çıkamayacakmış![]()
tabi olaya sadece türkler olarak bakmamak lazim,o okullara alman genclerde gelecek,onlarin arasindanda saglam yetenekler yakalarizbilmiyorum nasil yapacaklarini ama bildigim sey. Türk Futbolcularinin çogu ya Kuzey Almanya'dan (Hamburg, Hannover,Bremen...) çikiyor yada Bati Almanya dedigimiz Gelsenkirchen, Dortmund, Düsseldorf, Köln, Leverkusen, Gladbach bölgesinden..
Yok kanka eziklerin zamani kalmadi onun icin seviniyorum.. ben 5 subat diye biliyordum o yuzden..

Onlar Emre bir de weboyu alıp kapatırlar transferi kanka![]()