Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

GSTV iyice sivadi aga..

bunlar nasil calisiyor anlamiyorum..

Adam Burasyi konusuyor nasil olacak Galatasaraya karsi bilmiyorum diyor 4 senedir TD'u Bursada diyor.. evet diyor 5. sampiyonlugunu yasatti vs.. Trabzonla karistiyor.. + Trabzon sampiyon olmadi.. herneyse.. cok kalitesiz aslinda bazi calisan arkadaslar..

oyle aciklama yapmadi

gaztede bir yerde vardi ya aciklamasi. Drogba chin muhabeti haric dogru ola bilir o reportaj belki düsünmüsdüm. chin -drogba konusunu gazteci yanlis yorumladi herhalde. 12sine kadar maclari var demisdir baskanin oda chin takiminda oldugunu zanedip öyle yorum yapmis ola bilir.

GSTV iyice sivadi aga..

bunlar nasil calisiyor anlamiyorum..

Adam Burasyi konusuyor nasil olacak Galatasaraya karsi bilmiyorum diyor 4 senedir TD'u Bursada diyor.. evet diyor 5. sampiyonlugunu yasatti vs.. Trabzonla karistiyor.. + Trabzon sampiyon olmadi.. herneyse.. cok kalitesiz aslinda bazi calisan arkadaslar..

Belki de bu yüzden şifresiz yayına geçeceklerdir.

kim para verip izler ki aga bunları diye :)

Herneyse yine de izlemek lazım herkes 4/4 lük olsaydı sorun diye birşey olmazdı zaten .

Raul Albiol'u alırsak şaşırmam nedense en başından beri içimde bir Albiol hevesi var anlamadım hayırlısı :rolleyes:

GSTV'de hala sorunlar var tabi ki ama son dönemde gerçekten gelişmeler oldu. Her şey bi anda olmaz, sabretmek lazım. Elbet orası da düzelecektir.

gaztede bir yerde vardi ya aciklamasi. Drogba chin muhabeti haric dogru ola bilir o reportaj belki düsünmüsdüm. chin -drogba konusunu gazteci yanlis yorumladi herhalde. 12sine kadar maclari var demisdir baskanin oda chin takiminda oldugunu zanedip öyle yorum yapmis ola bilir.

o haber yalan

sen yaptigin kontrata 1 ay param odenmezse tek tarafli fesh ederim maddesi koydurup, paran 3 ay odenemesse tabiki fesih ederim ve hicbir hak talep edemezler benden ribery nasil kacti elimizden aynisi oldu ,ayrica anelka da juventusa gitti ayni nedenlerden oturu.. gecmis olsun drogba parcaliyi GIYECEEEEEEKKKK ;)

Transfer dönemi ne zaman bitiyordu?

biz neden anelka ve drogbayı aynı anda almadık oda kesin gelirdi istesek

:)

nasıl bir şey olacak acaba hamburg yetiştirecek bizde beğendiğimize ücret ödeyip (düşük bir miktar) alacağız heralde :) sonuçta orada alt yapı için takım kurup yetenekli oyuncuları bulup almak cok ama cok zor böylesi daha mantıklı :)

bilmiyorum nasil yapacaklarini ama bildigim sey. Türk Futbolcularinin çogu ya Kuzey Almanya'dan (Hamburg, Hannover,Bremen...) çikiyor yada Bati Almanya dedigimiz Gelsenkirchen, Dortmund, Düsseldorf, Köln, Leverkusen, Gladbach bölgesinden..

GSTV'de hala sorunlar var tabi ki ama son dönemde gerçekten gelişmeler oldu. Her şey bi anda olmaz, sabretmek lazım. Elbet orası da düzelecektir.

gelismeler cidden var onu inkar edemeyiz zaten.. guzel programlar var felan ama bazi elemanlar'i stajer olarak durutmazlar orda. tabi baslarinda Bahri Havadir olursa...

ya bu ntvspor amma yalaka ya.rıdvanının attığı bir gole efsane diye kulp takıp video hazırlamışlar.gole baktım sıradan bir gol artı kaleci cidden iyi para almış.izleyin kesin

yaw arkadan azizin kic yalayicisi medyanin yazdiklarina inanip uzulenler var drogba konusunda.bu isler cocuk oyuncagimi akil var mantik var,klubumuzde kac tane avukat menejer,bu isi bilen elli tane adam var bunlar bilmiyoda yavsak basinmi biliyo.bizde diyoduk riberyden tazminat alacaz aldikkk!! geciniz bu isleri,dunyanin gelmis gecmis en buyuk forvetlerinden biri olan drogba camiamiza hayirli olsun

bilmiyorum nasil yapacaklarini ama bildigim sey. Türk Futbolcularinin çogu ya Kuzey Almanya'dan (Hamburg, Hannover,Bremen...) çikiyor yada Bati Almanya dedigimiz Gelsenkirchen, Dortmund, Düsseldorf, Köln, Leverkusen, Gladbach bölgesinden..
tabi olaya sadece türkler olarak bakmamak lazim,o okullara alman genclerde gelecek,onlarin arasindanda saglam yetenekler yakalariz

Ali Ferahbot'u kanala çıkarmasınlar artık ya. Ya da kamera arkasında bir görev versinler(koordinatör, idarecilik vs vs vs). Adam başlı başına fail.

Re: Transfer Nöbeti

Yalnız bu transfer dönemi efsane oldu. Neler gördük nelere şahit olduk. Bakalım sezon sonundaki transfer döneminde bizleri neler bekliyor.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt