Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fenerbahçe'den sorunlu bir şekilde ayrılan Alex'in Twitter'daki paylaşımı taraftarı sevindirdi.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun gelişiyle bayram yapan taraftarları Alex heyecanı sardı. Futbol yaşantısına Brezilya'da devem eden Alex, bir taraftarın "Kaptan Emre geri döndü seni de istiyoruz" tweetini retweetledi. Alex'in bu paylaşımı'Alex geri mi dönüyor' dedikodularını da beraberinde getirdi.

rr_21.jpg

Ben Drogba ile ilgilendiğimiz ilk ftw ve arkadaşlarından duymuştum. Onun içinde GELMEZZZZ diyordu. Totem yapıyorlardı.

Re: Transfer Nöbeti

Ya 5 yabanci nedir ya ? Kafayi yediler :mad:

Moraller bozuldu anasini satim bu enayiler yüzünden :42::ka10:

Öyle valla kardeşim , sene başında seneye 5 yabancı diyolardi . Yabanci sol bek alırsak , ileriden bir kişiyi kesmek zorunda kalicaz . :(

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Irmak Kazuk ‏@irmakkkazuk

Arkadaslar GS transferi kapatti. FT transfer talebi olmadiginj yonetime iletti. Baros konusuna gelince Cek futbolcu sozlesmesinin sonuna++

++ kadar GS'de kalacak gibi duruyor. Kuluple gorusen ve teklif sunan menajeri Pavel Paska Istanbul'dan ayrildi.

5 yabanci'ya filan dusmez

zaten ozamana kadar bu federasyon istifa eder

631888_Sisaket_FC.jpg

bu kadroyla ligde cidi cidi rakip ola bilirler saka maka bi yana. Bu akil kocamalda varmi ama o ayri konu

Bu gelmezzz her kimse yerli olmalı ama gelmez dedirtecek kadar önemli yerli isim de fazla yok. Hayırlısı.

Arkadaslar GS transferi kapatti. FT transfer talebi olmadiginj yonetime iletti. Baros konusuna gelince Cek futbolcu sozlesmesinin sonuna++

++ kadar GS'de kalacak gibi duruyor. Kuluple gorusen ve teklif sunan menajeri Pavel Paska Istanbul'dan ayrildi.

Irmağın twitterı yok abiler hepiniz paylaşıp duruyorsunuz bu adamı.

Hollanda'nın Sport 1 kanalı sadece bizim maçları canlı olarak yayınlamak için Ligtv'ye başvurmuş. Ligtv çok para istemiş ve olmamış o iş.

Böyle bir şey var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt