Kaan Çağdur
Tecrübeli Üye
- 8 Haziran 2009
- 5.310
- 0
- 1.331
Cevap: Transfer Nöbeti
Miami maçına akıyorum ben kadro isteyen varsa özelden haber yollarım ben
Miami maçına akıyorum ben kadro isteyen varsa özelden haber yollarım ben

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

ordan gelen parayi cöpe atacak degiliz elbet bi ise yarayacak,borclar verilir falan filansermaye arttırımından gelen paralar gelir olarak sayılmıyor ffp'de
Derbiler de rakip sahada fark atmak kolay değil ..
Galatasaray - fener derbilerin de ev sahibi çok avantajlı , biz arena'da kolay kolay yenilmeyiz onlar da saraçoğlun da kolay kolay yenilmez .
En fazla skor 2-1 - 3-1 olur bu maçlar da .
Bu kafayla giderse bi cacık olmaz ondan.. İyi şeyler duymadım ben onun yaşam tarzıyla ilgili bjk'li arkadaşlarımdan..
kötümü verilsin iste borclar,rahatlasin klup,önümüz acilsiniyide o sermaya artirimi ve sayre cogunu borcu eritmeye gidilecek. baskaninin hedefinde 2014 yilina kadar 100milyon dollar altinda borc ile tamamlamakdi.
Galatasaray, Bursaspor'un 22 yaşındaki stoperi Serdar Aziz'in de işini bitirdi. Genç savunmacı dün İstanbul'a gelerek nişanlısıyla birlikte ev tuttu
22 yaşındaki futbolcu dün İstanbul’a gelerek nişanlısı ve kayınpederiyle birlikte ev tuttu. Topkapı Cevizlibağ’daki lüks konutların bulunduğu Beyaz Residence’daki evi 5 aylığına kiralayan genç savunmacı, ev sahibi ile yaptığı görüşmede, “Sözleşmem 4.5 yıllık olacak. Eğer bu dönem için ev ihtiyacımızı karşılarsa, kontratı 4 yıl daha uzatabiliriz” dedi. - Fanatik
Galatasaray, Bursaspor'un 22 yaşındaki stoperi Serdar Aziz'in de işini bitirdi. Genç savunmacı dün İstanbul'a gelerek nişanlısıyla birlikte ev tuttu
22 yaşındaki futbolcu dün İstanbul’a gelerek nişanlısı ve kayınpederiyle birlikte ev tuttu. Topkapı Cevizlibağ’daki lüks konutların bulunduğu Beyaz Residence’daki evi 5 aylığına kiralayan genç savunmacı, ev sahibi ile yaptığı görüşmede, “Sözleşmem 4.5 yıllık olacak. Eğer bu dönem için ev ihtiyacımızı karşılarsa, kontratı 4 yıl daha uzatabiliriz” dedi. - Fanatik

neyin nobetini tutuyorsunuz daha yetmedimi ?
neyin nobetini tutuyorsunuz daha yetmedimi ?
Serdar'ı da, Aziz'i de alıp gitsinler. Ne işi var bizde? Fenere gitsin. Şişirdilerde şişirdiler. Artık yerli topçu kalmamış kötünün iyisini kakalama derdindelerAllah bilir bonservise en az 5 işterler. Altyapıdan çıkarırız. Salla gitsin.
kötümü verilsin iste borclar,rahatlasin klup,önümüz acilsin