Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Miami maçına akıyorum ben kadro isteyen varsa özelden haber yollarım ben :asd:

Derbiler de rakip sahada fark atmak kolay değil ..

Galatasaray - fener derbilerin de ev sahibi çok avantajlı , biz arena'da kolay kolay yenilmeyiz onlar da saraçoğlun da kolay kolay yenilmez .

En fazla skor 2-1 - 3-1 olur bu maçlar da .

Yoginin zenci fantezisi düşünülürse maça 3-0 önde başlıyoruz :ayatollah:

[h=2]Galatasaray, Bursaspor'un 22 yaşındaki stoperi Serdar Aziz'in de işini bitirdi. Genç savunmacı dün İstanbul'a gelerek nişanlısıyla birlikte ev tuttu[/h]22 yaşındaki futbolcu dün İstanbul’a gelerek nişanlısı ve kayınpederiyle birlikte ev tuttu. Topkapı Cevizlibağ’daki lüks konutların bulunduğu Beyaz Residence’daki evi 5 aylığına kiralayan genç savunmacı, ev sahibi ile yaptığı görüşmede, “Sözleşmem 4.5 yıllık olacak. Eğer bu dönem için ev ihtiyacımızı karşılarsa, kontratı 4 yıl daha uzatabiliriz” dedi. - Fanatik

Bu kafayla giderse bi cacık olmaz ondan.. İyi şeyler duymadım ben onun yaşam tarzıyla ilgili bjk'li arkadaşlarımdan..

Fazla tinerciler ile dolasiyor herhalde. saka bi yana Besiktasdan cikan herkezde karakter sorunu var nedense. aklina kim gelirse gelsin hepsi serseri karakterli veya baska bir ariza var. o degilde bir kac macini izledim bu muhametin. Bizim Emre colak ona 10 basar NET !!! iyi egitim görmemis alt yapida galiba. kücüken bir videosu vardi süperdi snra barca istemisdi ama vermediler. cocugu yaktilar resmen.

muhtemel serdar aziz transferi sonrası ilk onbir

muslera

eboue semih serdar riera

hamit melo selçuk

sneijder

burak drogba

Galatasaray, Bursaspor'un 22 yaşındaki stoperi Serdar Aziz'in de işini bitirdi. Genç savunmacı dün İstanbul'a gelerek nişanlısıyla birlikte ev tuttu

22 yaşındaki futbolcu dün İstanbul’a gelerek nişanlısı ve kayınpederiyle birlikte ev tuttu. Topkapı Cevizlibağ’daki lüks konutların bulunduğu Beyaz Residence’daki evi 5 aylığına kiralayan genç savunmacı, ev sahibi ile yaptığı görüşmede, “Sözleşmem 4.5 yıllık olacak. Eğer bu dönem için ev ihtiyacımızı karşılarsa, kontratı 4 yıl daha uzatabiliriz” dedi. - Fanatik

kaynak emlakçı mı

Çok iyi olur hem stoper ,hem sağ bek oynatıcakmış Fatih hoca ..

10 numara kadro olur , seneye'de gökhan inler'i transfer ederiz .

Galatasaray, Bursaspor'un 22 yaşındaki stoperi Serdar Aziz'in de işini bitirdi. Genç savunmacı dün İstanbul'a gelerek nişanlısıyla birlikte ev tuttu

22 yaşındaki futbolcu dün İstanbul’a gelerek nişanlısı ve kayınpederiyle birlikte ev tuttu. Topkapı Cevizlibağ’daki lüks konutların bulunduğu Beyaz Residence’daki evi 5 aylığına kiralayan genç savunmacı, ev sahibi ile yaptığı görüşmede, “Sözleşmem 4.5 yıllık olacak. Eğer bu dönem için ev ihtiyacımızı karşılarsa, kontratı 4 yıl daha uzatabiliriz” dedi. - Fanatik

Bu Gazetelerde ayrı bir dünya.Transferi söz konusu olan bir oyuncu için ''işini bitirdi'' nasıl bir üsluptur. Görende suikaste gidiyoruz sanacak :o

Serdar'ı da, Aziz'i de alıp gitsinler. Ne işi var bizde? Fenere gitsin. Şişirdilerde şişirdiler. Artık yerli topçu kalmamış kötünün iyisini kakalama derdindeler :D Allah bilir bonservise en az 5 işterler. Altyapıdan çıkarırız. Salla gitsin.

bu nba maçları 20 dakika geç başlıyor ya fena kıl oluyorum Stern'e ulaşıcam ayar vericem uykum geliyo beklerken diyicem :sopa::sopa::sopa:

neyin nobetini tutuyorsunuz daha yetmedimi ?

[video=youtube;PmWAjbgvQSk]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PmWAjbgvQSk#![/video]

drogbayı çinde nasıl karşılamışlar:D

Serdar'ı da, Aziz'i de alıp gitsinler. Ne işi var bizde? Fenere gitsin. Şişirdilerde şişirdiler. Artık yerli topçu kalmamış kötünün iyisini kakalama derdindeler :D Allah bilir bonservise en az 5 işterler. Altyapıdan çıkarırız. Salla gitsin.

o kadar da degil

kötümü verilsin iste borclar,rahatlasin klup,önümüz acilsin

Borc tamamen silinsin aslinda en iyisi. en azindan su teminatan kurtulmak gerekiyor en yakin zamanda. borc yine olur ama proje icin cekilen krediden olur. spor salonu yaparsin tesis yaparsin mesela kredi cekersin cünkü kredisiz bu isler olmaz vergiden dolayi gibi nedenlerden dolayi. bunlar ama normal borclanma olur. Riva+Florya projesi tamamlandiginda zaten maddi anlamda inanilmaz bir konumda oluruz. yeterki dogru yönetilsin ki Aysal baskan finanzal konularda muthis bir is adami. Umarim en az 10 yil kalir baskan olarak sonra gide bilir cünkü o zmana kadar Galatasarayimiz Dünyanin en zengin kulübü veya kulüplerinden bir tanesi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt