Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

pukkiyi merak edenler için bu da pukki den geçen sene resitaller. çıktığı ilk maçta 2 gol atınca gelen şöhreti kaldıramadı pukki ve iki sezondur bir forvet oyuncusu için yokları oynuyor. marica da pek birşey oynamıyordu ama pukki den daha iyi ve daha tecrübeli olduğu kesin.

marica sakatlandı papadopulosla birlikte bizim maçta kesin yoklar. affalley zaten yok. holbty satıldı. yerine bastos geldi ama kesinlikle aradıkları adam değil bastos.

solda genç oyuncuları var hemde istenilen performansı vermesede barnetta var.

affalley ve holbty siz hücum güçleri abartmıyorum tamamına yakını indi.

Teemu Pukki Goals In Bundesliga This Far [HD] - YouTube

Schalke'de tek korktuğum oyuncu Farfan'dır Huntelaar bu sezon formsuz bi şekilde durdururuz ama Farfan çok tehlikeli

Schalke'de tek korktuğum oyuncu Farfan'dır Huntelaar bu sezon formsuz bi şekilde durdururuz ama Farfan çok tehlikeli

işin ilginç yanı adamların bu sezon en güçlü bölgesi sağ kanatta farfan. bizimde en zayıf bölgemiz solbek.

hadi buna dany nin hızı çabukluğu ile cevap verdik ama bu maçta en büyük kabusumuz duran toplar olacak. adamların kadrosu inanılmaz uzun fizikli. bu maçta melo olmazsa duran toplar kabusumuz olur.

işin ilginç yanı adamların bu sezon en güçlü bölgesi sağ kanatta farfan. bizimde en zayıf bölgemiz solbek.

hadi buna dany nin hızı çabukluğu ile cevap verdik ama bu maçta en büyük kabusumuz duran toplar olacak. adamların kadrosu inanılmaz uzun fizikli. bu maçta melo olmazsa duran toplar kabusumuz olur.

Benim bildiğim Fatih hoca özür dilemediği sürece Melo'yu daha oynatmaz tansiyonu yüksek maçlarda Melo kendisine hakim olamıyor ve takıma hep zarar veriyor alacağı cezayıda düşünürsek maç eksiği olcağı için Melo oynamaz o maçta

:troll:

Benim bildiğim Fatih hoca özür dilemediği sürece Melo'yu daha oynatmaz tansiyonu yüksek maçlarda Melo kendisine hakim olamıyor ve takıma hep zarar veriyor alacağı cezayıda düşünürsek maç eksiği olcağı için Melo oynamaz o maçta

benim bildiğim fatih hoca meloyu kimseye yedirmez. çıkartır yine oynatır. bu haftada büyük ihtimal engin oynayacak bursa karşısında.

engin melo bence sahip çıkılması gereken oyuncular.

Hangi tansiyonu buyuk macta kendine hakim olamayip zarar verdi Melo? Gecen haftaki Besiktas maci mi tansiyonu yuksek, buyuk macti? Birkac karaktersiz futbolcunun oyununa ve art niyetli bir hakeme kurban gitti adam.

schalke maçında melo banko oynar. fatih terim böyle şeyleri takmaz. kendi ayagına kurşun sıkmaz. böyle önemli maçta hele. bu arada hangi maçta böyle direk kırmızı gördü. bu gördügüde kırmızı degildi o başka. meloya karşı önyargılarınızı kaldırın. seneye gidebilir o başka. iyi birini buluruz büyük ihtimal.

schalke maçında melo banko oynar. fatih terim böyle şeyleri takmaz. kendi ayagına kurşun sıkmaz. böyle önemli maçta hele. bu arada hangi maçta böyle direk kırmızı gördü. bu gördügüde kırmızı degildi o başka. meloya karşı önyargılarınızı kaldırın. seneye gidebilir o başka. iyi birini buluruz büyük ihtimal.

Dostum benim Galatasaray forması için ter döken hiç bi futbolcuya önyargım olmaz ben Fener maçlarını izlerken ayakları titreyen biriyim ne demek istediğimi sen anlamışsındır sadece Beşiktaş maçında maç saçma sapan bi golle 2-1 olunca kırmızı kart görüp adamları umutlandırmasına üzüldüm ben

Hangi tansiyonu buyuk macta kendine hakim olamayip zarar verdi Melo? Gecen haftaki Besiktas maci mi tansiyonu yuksek, buyuk macti? Birkac karaktersiz futbolcunun oyununa ve art niyetli bir hakeme kurban gitti adam.

Bu ligde oynanan bi beşiktaş maçı benim gözümde tansiyonu yüksek bi maçtır sence değil galiba o senin düşüncen saygı duyarım

benim bildiğim fatih hoca meloyu kimseye yedirmez. çıkartır yine oynatır. bu haftada büyük ihtimal engin oynayacak bursa karşısında.

engin melo bence sahip çıkılması gereken oyuncular.

İnşallah dediğin gibi olur ben sadece fikrimi söyledim zaman gösterir herşeyi ben oynatmaz diyorum umarım yanılırım çünkü Melo mevkisinin Dünyadaki en iyi 5-6 futbolcusundan birisi bana göre DOS mevkisinde oynayıpta Melo kadar teknik top ayağına yakışan futbolcu fazla yok

Mesajı Gönderen: Caner Keskin* Belhanda transferini yazmaya girmistim Sinan Engin geceden vermis duyumu.Bende iddiami arttirip Belhanda bize gelmezse bikini giyerim diyorum*

antudan.d.d

İnşallah dediğin gibi olur ben sadece fikrimi söyledim zaman gösterir herşeyi ben oynatmaz diyorum umarım yanılırım çünkü Melo mevkisinin Dünyadaki en iyi 5-6 futbolcusundan birisi bana göre DOS mevkisinde oynayıpta Melo kadar teknik top ayağına yakışan futbolcu fazla yok

oynar oynar bizim melo konusunda sıkıntı yapmamıza gerek yok. fatih hoca orda sonuçta.

schalke maçı öncesi drogba sneijder bir otursa ne güzel olurda işte.

oynar oynar bizim melo konusunda sıkıntı yapmamıza gerek yok. fatih hoca orda sonuçta.

schalke maçı öncesi drogba sneijder bir otursa ne güzel olurda işte.

Fildişi Nijerya'ya elenirse Bursa maçında bile izleriz Sneijder'le Drogba'yı inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt