Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alper potuk + yiğit gökoğlan gibi oyuculara gereksiz para harcıyacağımıza gökhan inler'i alalım banko oynatırız.

birde bu gökhan inlerin fiyatı fazla değilmi nedir bu türk alıcaz diye kazıklanmak gerçekten üzülüyor insan. bir gökhan inler 15 m €urodan aşağı alınmaz. o fiyata daha kaliteli oyuncular alınır hatta A sınıfı oyuncular...

Renktaş Türklük ile alakası yok o adamın. Yanlış hatırlamıyorsam Napoli 18milyon euroya aldı.

Stoke City'nin kadrosunu açtım da Owen varmış kadroda :sad007: Çok üzüldüm onu öyle görünce bu adam daha 33 yaşında üst düzey oynaması gerekirdi nasıl bu hallere düştün Owen reyis..

Bu Takıma Serdar Aziz Hafıf Kalır Bu Defans Bizi Yaza Kadar İdare Eder Yaz Sonu Al Taş Gbi Stoper Panik Transferine Gerek Yok Bence Bu Kadro Çok Daha İyi bir Stoper Lazım Srdar Taşçı Gibi

Bu Takıma Serdar Aziz Hafıf Kalır Bu Defans Bizi Yaza Kadar İdare Eder Yaz Sonu Al Taş Gbi Stoper Panik Transferine Gerek Yok Bence Bu Kadro Çok Daha İyi bir Stoper Lazım Srdar Taşçı Gibi

Fatih hoca yavaş olduğu için beğenmiyormuş. Yabancı iyi alsak Semih sakatlanırsa sakata gireriz off off:(

U15-16-17-18-19-21 Milli takımlarında;

Serdar Aziz toplam 52 maç..

Semih Kaya toplam 47 maç..

İki oyuncu yanyana oynadılar milli takımlarda.Serdar Aziz şu an için tabiki Rio Ferdinand değil,Kolo Toure değil,ama bizim Semih ile birlikte neden geleceğimiz olmasın ? Ben Serdar'ın Galatasaray'da kendini bulacağına,ve çok daha iyi performans göstereceğine inanıyorum.İnşallah Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda bu transfer gerçekleşir.

Yiğit Gökoğlan, Furkan, Melo 2. Sezon, Amrabat ve Hamit transferleri hocanın transfer de o kadar da doğru seçimler yapamadığının göstergesi.

Serdar Aziz Semih tipinde bir oyuncu, bence bekte oynatırsak takıma daha çok katkı verir. Bize stoper olarak hava toplarında etkili, güçlü, Semih'in arkasını toparlayabilecek bir oyuncu lazım.

Kesinlikle katılmıyorum. Kimsenin beğenmediği Hamit bu sezon nasip olurda yeniden şampiyon olursak bundan en büyük pay sahibi olan oyuncularından başında gelecek. Form tutmuş bir Hamit'in neler yapabileceğini hepimiz görüyoruz. Taraftar için iyi futbolcu çok süratli olup seri çalım atan sürekli gol atan oyuncu tipi olduğundan bu adam beğenilmiyor ancak Bjk maçını kazanmamızın en büyük etkenlerinden biriydi Hamit. Adam ilerde top tutabiliyor takımı defansı rahatlata biliyor, panik yapmıyor.. 4-3-3 sisteminde ki Amrabat'a hepimiz hayrandık adam 4-4-2'de sıkıntı çekecek.. Ancak bu adama da çok ihtiyacımız var bu adam da ayağında top tutabiliyor.. Yiğit ve Furkan yatırım transferidir tutar tutmaz buna bişey diyemem, Melo'ya gelicek olursak bu adam bu sezon takımda olmasaydı şuan Fatih Hoca'ya herkez laf söyleyecekti ancak Fatih Hoca yine farkını gösterip adamı aldırmayıp kiralattı ve bizi büyük bir küfletten kurtardı. Melo'dan bu sezon aldığımız verim ortada.

fenerliler artik o kadar bunalmis durumda ki kendi oyuncularina satasmaya basliyorlar. arkadas bunu selcuk sahin in twitter adresine yazmis:

@_selcuksahin

Helal lan selcuk. Yine sözlesmeni uzattin bizimde ömrümüzü kisaltmaya devam ediyosun. Transfer de yok yerin yine banko.

mecbur alıcaz ama verdiğimiz paraya üzülyorum

Abi İnler için o para çok değil ki, bölgesindeki en iyi oyunculardan zaten Avrupa'da, bikaç maçını izle derim. 18m€ abartılı haklısın ama 12-13m€'dan aşağı alınmaz. Şey gibi düşün Melo'nun kafası sağlam olanı.

U15-16-17-18-19-21 Milli takımlarında;

Serdar Aziz toplam 52 maç..

Semih Kaya toplam 47 maç..

İki oyuncu yanyana oynadılar milli takımlarda.Serdar Aziz şu an için tabiki Rio Ferdinand değil,Kolo Toure değil,ama bizim Semih ile birlikte neden geleceğimiz olmasın ? Ben Serdar'ın Galatasaray'da kendini bulacağına,ve çok daha iyi performans göstereceğine inanıyorum.İnşallah Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda bu transfer gerçekleşir.

eğer tutarsa var yaa kaç sene götürürler işi sakatlık olmassa

Yaz Döneminde Gökhan İnler ,,,Serdar Taşçı Ve Çok İyi Yabancı Bir Forvet Alıcaksın Seneye En Az Bu Kadro Yarı Final Yapar Şampiyonlar Liginde Transferlerın Maliyetide En Fazla 25.000.000 Euro Olur Enaz f5 Senede Türkiye Ligine Ambargo Koyarız Şampiyonlar Liginden Gelen Paraylada Her Sene 1 Yıldız Ktasan Kadroya F5 seneki Sonra Kadroyu Hayal Bile Edemeyız

Serdar Azis bizden uzak dursum...........biktim artik bu fos oyunculardan!:sgr: :sgr:

Yaz Döneminde Gökhan İnler ,,,Serdar Taşçı Ve Çok İyi Yabancı Bir Forvet Alıcaksın Seneye En Az Bu Kadro Yarı Final Yapar Şampiyonlar Liginde Transferlerın Maliyetide En Fazla 25.000.000 Euro Olur Enaz f5 Senede Türkiye Ligine Ambargo Koyarız Şampiyonlar Liginden Gelen Paraylada Her Sene 1 Yıldız Ktasan Kadroya F5 seneki Sonra Kadroyu Hayal Bile Edemeyız

Riera'nın yerinede Drogba ve Sneijder ayarında bir sol bek almalıyız bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt