Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

8rxylj

az gülün :asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Webo>Niang>Drogba

Emre>Fernandes>Sneijder

:( :(

[TABLE="width: 1107"]

[TR]

[TD]Son Dakika Duyum ve Haberler (Konu Dışı Mesajlara "2 Gün" Forum Düzeni Cezası Verilecektir)[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]
bos.gif

milletin zenci forveti oldu artık.... yönetim utansın ne hallere düşürdü bizi...

sneijder-drogba‚ fernandes-niang ileri uçta aşk yaşarken bizim sow yine yalnızları oynıcak...

SİZİN DE SOW WEBO NUZ VAR:)[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

NTV SPOR ‏@ntvspor SON DAKİKA: Beşiktaş, Mamadou Niang'ı satın alma opsiyonuyla 6 aylığına kiraladı. Niang bu akşam İstanbul'da olacak.

Yalnız bjknin niang hamlesi ile birlikte 2.lik yarısı iyice kızıştı :)

Niang iyi transfer webo dan daha iyi bjk bu haliyle fenerden daha iyi transfer yapıyor :D

Re: Transfer Nöbeti

Ziegler AglamaciBasi ve Emre Belesoglu tekrardan donmus Fenere :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Yalnız bjknin niang hamlesi ile birlikte 2.lik yarısı iyice kızıştı :)

Artık saçma sapan puan kayıpları şampiyonu belirler. Bjk niangı aldıysa çok büyük eksiğini kapatmıs demektir. Ligi iyi yerlerde bitireceklerdir.

Yaşım oldu 29, benim bildiğim ManU böyle bir ismi hiç almadı daha önce. Yani bu profilde birini. O yüzden imkansız diyorum. Ancak 1-2 yıl içinde çok çok büyük işler yapacak öyle. Şu hali ile EPL'de 3-5 takım anca alır onu.

ferguson beni bile alıp futbolcu yapar!!!

varya bu fener bitane ya :D Bizim transferlere bu şekilde cevaplar ekmegimize bal sürdü aptallar :D

Fener taraftarının artık mantığı doğru çalışıyor:)

[TABLE="width: 1107"]

[TR]

[TD]on Dakika Duyum ve Haberler (Konu Dışı Mesajlara "2 Gün" Forum Düzeni Cezası Verilecektir)[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="class: tableBorder0, width: 1051, align: center"]

[TR="class: tableNormalYeni10, bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: canbasar

Niang very Fernandez ikilisi 2. Ligi elimizden almasında
frown.gif
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

iki tane çok doğru oyuncu. ilk duyduğumda aklıma gelen ilk şeyde bu oldu. artık ligde 2.lik bile hayal.

bos.gif
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

33 yaşındaki Niang'ı alan BJK ligin favorisi ama Sneijder ve Drogba'yı alan Galatasaray değil:)

Güzel kafa.

Serdar ve Semih bir ikili olarak asla olmaz, ancak alternatif olabilirler birbirine. Hakan Sukur'un dedigi gibi, cok buyuk bir "size" eksikliligi olur! Bence Dany ve Semih birbirilerini hic tamamlamiyorlar, bu'da buyuk sorun yaratiyor. Ikisi'de hamleli cabuk oyuncular, ama kafalari ile oynamiyorlar malesef.

Son sözümüzü söylemedik bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt