Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray'a biri geri dönecekse bu adam dönsün..Kanat'a da ihtiyacımız var hem..

[video=youtube;DUHITBjhUZE]https://www.youtube.com/watch?v=DUHITBjhUZE[/video]

Ne Amrabat ne Hamit...Pino gibi adam eksiltip,şut çekme özelliği yok...

Bülent Ünder ve HAGİ Harcadı..

pino dersen bende KEİTA derim :D

tops.jpg

bizde transfer bitmis galiba, ses seda yok galiba defansif oyuncu hamlesi bidaki sezona kaldi 99%

alaydık bi stoper ya. inşallah başımıza bi iş gelmez. dua edecez artık

bence şuanda gündemde olanlar kolou toure(dün izledim berbattı) granvist (genoadaki simini yanlıs yazmıs olabilirim) dany den hiç bir + ları yok serdar taşçı ömer toprak veya alternatif olarak serdar aziz(şu anki performansı düşündürücü ama türk oldugu icin alternatif olabilir) olmayacaksa bence hiç yapmasınlar daha iyi

[video=youtube;e9UoO-o6zhM]https://www.youtube.com/watch?v=e9UoO-o6zhM[/video]

sereftir seni sevmekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

]

Niye Ya 22 yasinda genc bir isim . Hava toplarinda etkili . Bazi eksikleri mutlaka vardir ama bunlari zamanla giderecektir
okadar para verecegime alt yapıdan çıkartırım daha iyi. serdar aziz anca yedek olur zaten. emin ol gökhan zan bu sedardan daha iyi topçu.

bizde transfer bitmis galiba, ses seda yok galiba defansif oyuncu hamlesi bidaki sezona kaldi 99%

Yaza Bırakmaları Bence Daha Iyı Aratransferde Kısıtlı Adamlar Ve Uçuk Paralar Dönüyor Yazın Seç Beğen Al Yaparsın Zaten Bu Kadro Bızı Rahat Şampiyon Yapar

kim ne derse desin keita hep içimde uhte kaldı :(

Herkes aynını sölüyor ben de yorum yapmiyim diyorum. Saygi duymak lazım tabi ama benim hiç de ukde kalmadı.

Kendi evimizdeki maçlarda otobana çevirir, deplasmanda yürürdü. Bi kere bile şaşırtmazdı bizi. Bunun adı maç seçmektir. Maç seçen adam futbolcu da karakterden yoksundur. Gerisi de teferruattır.

okadar para verecegime alt yapıdan çıkartırım daha iyi. serdar aziz anca yedek olur zaten. emin ol gökhan zan bu sedardan daha iyi topçu.

Altyapı diyince altyapıdaki solbek barış nasılki son günlerdeki performansı,onu koysak solbeke sırıtırmı ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt