Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu seneki performansı diyorsan kocaman bi 0 ' dır benim gözümde Melo...

oyle olsa bile adamin pozisyon bilgisi ve kalitesi diger senin yazdigin adamlardan kat kat daha iyi, hem onlar on libero falan da degil, melo un yedegi yok malesef suanda

GJsjy.png

sizce sonuc ne olur :D

4 maç alıcağını herkes biliyoru tahkim 2 ye düşürür alıştık artık yalnız tahkim indirmeyip tükürdü derse işte ozaman kıyamet kopar

2 bile cok,melo naptida kirmizi gördü? Diger angut neden kart görmedi.tükürdü diyemezler kanit yok

Beyler, bu lisans yarina kadar yetismek zorunda mi? Drogba icin

Yoksa lisans cikartmak ayri mesele mi? Yani lisans cikinca oynamaya baslar, ama transferinde sorun olmaz?

Bir oyuncu hakeme tükürdüğü ve kötü hareket yaptığı gerekçesiyle 12 maç ceza alır ..

-> Onun maç cezası 4'düşer.

Bir diğer oyuncunun tükürdüğü iddia edilir.

-> O da 4 maç ceza alır . PFDK : Profesyonel Fener Dsiplin Kurulu :mad:

oyle olsa bile adamin pozisyon bilgisi ve kalitesi diger senin yazdigin adamlardan kat kat daha iyi, hem onlar on libero falan da degil, melo un yedegi yok malesef suanda

alper kardeş benim görüşüm bu seninkine de saygı duyarım tabii ki görüş farklılıkları olacak ama ben yektanın oynadığı maçlarda ön libero olmasa da daha iyi iş yaptı melodan (bu sene)

Takmislar melonun bu seneki performansina yaw.tamam anladik ama melosuz yenilen gollere bakin

abi yazik ya... federesyon feneri korur, bize gelincede catur cutur cezalari yazarlar.. bukadar'da belli edilmez be. bu nedir.

Merveleş'in cezası 12'den 4'e indiğine göre ,Melo'nunki de 1'e inmesi lazım.

Hem bu Merveleş denen lolipop cezayı kupa maçları ayağına çaktırmadan bitirdi.Komedi resmen.

ben avrupadayim kimse tanimiyor,fener kimki taniyacaklar

Ne başarmış ki fener insanlar tanısın ?

-13 kısmına katılıyorum...ama emin ol fenerbahçeyi tanımayan yüzlerce topcu var avrupada

futbolu biraz takip eden insan feneri tanir bende avrupadayim adamlarin heryerde dernekleri var ,sampiyonlar liginde oynadilar,anelka carlos vs.. transferleri sayesinde tanimayan adam zor cikar feneri, hele drogba oynadigi rakibimi tanimiyacak ?

alper kardeş benim görüşüm bu seninkine de saygı duyarım tabii ki görüş farklılıkları olacak ama ben yektanın oynadığı maçlarda ön libero olmasa da daha iyi iş yaptı melodan (bu sene)

2 macta daha iyi oynadi ondan sonra gene ayni tarife, neyse bana kalirsa bizim takimi birak turkiyede suanda hic bir oyuncu melo nun yerini dolduramaz

o yuzden

Transfer Nöbeti

Yekta ve önümüzdeki yılki on libero transferimiz icin iyi bir fırsat eğer bu 4 haftada yekta bu işi becerecegini gösterirse meloya by by deyip kontenjan acarız. Ben yektaya güveniyorum.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt