Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera'nın yedeği yoktu, devre arası daha kaliteli bir yabancı almamız zordu ve Aykut alındı. Bence Aykut Ufuk dan daha iyi kaleci, en azından sezon sonuna kadar işimizi görür.

Yedeklerden ise; Sabri,Gökhan,Yekta,Aydın,Umut,Emre fena sayılmazlar, görev verildiğinde işimizi görürler.

Ahh, Yekta'yı kesinlikle unutmuşum.

ayrıca Sabri ve Gökhan kısmına da katılıyorum.

Transfer sezonu saat kaçta bitiyor yarın ?

Bana bir yardımcı olun.. Temmuz ayına kadar 1 tane forma alabilirim sadece. Diğer formayı yazın forma tanıtımından sonra alacam. 10 şubat günü ise storeye forma almaya gidiyorum ancak Sneijder mi alıyım Drogba mı ???? Kafayı yiyecem düşünmekten bir türlü karar veremedim :confused::confused::confused:

bana kalırsa sneijder sezon sonu 10 numarayı alır sonra 14 le kalırsın.

elin eşşeği tükürünce bişi yok Melo tükürmeden auvvv

Bana bir yardımcı olun.. Temmuz ayına kadar 1 tane forma alabilirim sadece. Diğer formayı yazın forma tanıtımından sonra alacam. 10 şubat günü ise storeye forma almaya gidiyorum ancak Sneijder mi alıyım Drogba mı ???? Kafayı yiyecem düşünmekten bir türlü karar veremedim :confused::confused::confused:

Bence yazı tura at ... Ciddiyim :)

karar vermesi çok zor çünkü bende aynı ikilemi yaşıyorum :)

sen de dediğimi bi kenara yaz emre aykutun gırtalığına yine yapışır 2-3 ay içinde. bu adam takımı daha çok karıştırır işimize gelir :)

Zaten öyle olacak diyorum bende gazları 1 2 hafta sürecek sonra aynı terane. Farklı bir şey demiyorum.

didier sneijder :)

Turgay Kıran'ın vaadi de tam ibretlik yalnız.Seçim vaadi olarak Bulgar futbolcu.

Öle Demeyin Ozamanlar İmatolardan Sonra Bize Maradona Gibi Geliyordu Bunlar Hey Gidi Günler Nerden Nereye Eskilere Gidince Vedat İnceefenin Ankaragücü Maçı Sonrası Faruga Maç Çıkışında Attığı Kafa Aklıma Geldi Nerden Geldiyse:)

Tabiki Drogba...

Drogba > Sneijder...

NET!

Bende önce Sneijder alacaktim gecenlerde ama stokta kalmamisti..Drobga aciklaninca Drogba aldim :)

Adamın vaatleri arasında şu an Elazığ da oynayan Serdar Gürler vardı :D Onun dışında Gameiro, Amalfitano'yu falan hatırlıyorum

Gameiro ve Amalfitano ile ilgilenir alamazdı.

Serdar Gürler ve bu Bulgar gelirdi.Sarp da kaptan olurdu o takıma.Allah korudu bizi bunlardan.:o

Su ise bak be iki dünyaca taninan iki yildizimiz var ve hangisinin formasini alsak diye düsünüyoruz.

Allah bize hep böyle dertler verir insAllah :)

son dakikada bi kolo toure patlatsak ne güzel olur be. :)

Öle Demeyin Ozamanlar İmatolardan Sonra Bize Maradona Gibi Geliyordu Bunlar Hey Gidi Günler Nerden Nereye Eskilere Gidince Vedat İnceefenin Ankaragücü Maçı Sonrası Faruga Maç Çıkışında Attığı Kafa Aklıma Geldi Nerden Geldiyse:)

Ne kafa atması aga adam resmen ısırdı ya :D

Burak kanatta oynamıştır hatta Trabzonspor'da Onur'un kalesinde devleştiği maçta gol de atmıştı.O sene iyi oynamıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt