Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne saçmalıyosunuz? adam geçen sene geldi şampiyonluk gidiyodu. bi ton haber yapıldı sneijderin sisteme uymamasıyla ilgili. adam sisteme uymuyor diyince fenevli mi oluyorum? neyin kafasındasınız?

sen neyin kafasindasin la gecen sene tek basina 9 puan kazandirdi real madrid macini kazandirdi. cakmisim sisteme snajder gelince top oynamaya basladi takim. conclusion-ya fenerlisin yada 8 yasindasin. period

13 Milyon Euro verip Emenike gibi bir capsiz kazmayi almayalim da. Millet transfer görsün.

Transferin bitmesine sayılı günler kala, o hamleleri yapacak bir yönetimimiz olduğunu düşünmüyoruz sanırım hepimiz.

Burak'ı falan satıp yerine kimseyi alamazsak tüm sezonu çöpe atmış oluruz çok net, devre arasına kadar yarıştan koparız zaten, deplasmanlarımız zor ilk yarıdaki.

İşini sağlama alır sonra satarsın, yoksa kalırız ortada mal gibi Umut'la.

şimdi şöyle Başkan kanat alacağız dedi ya dün...

nani alınabilir...Buraktan gelen paraylada artık biraz paraya kıyıp Muhammet alınabilir cok zor şeyler değil ki

sen neyin kafasindasin la gecen sene tek basina 9 puan kazandirdi real madrid macini kazandirdi. cakmisim sisteme snajder gelince top oynamaya basladi takim. conclusion-ya fenerlisin yada 8 yasindasin. period

isim soyisim belli kardeş. kendimi bildim bileli de galatasaraylıyım. eleştiriye de biraz açık olun.

Sistemi bozan Burak'tır, Sneijder değil ama kimse kusra bakmasın transferin bitmesine sayılı günler kala Drogba'nın alternatifi olmadan (Umut'u saymıyorum beğenilmeyen Burak'tan bile beter toplu oyunda) Burak'ı satamazsın. Sol açık alıp 4-2-3-1 yapsan da Drogba'nın alternatifini de bulman gerekiyor.

FM değil bu, son 2-3 günde Burak'ı satıp yerine 2-3 hamle yapabilecek bir yönetimimiz yok.

ayrıca real maçında iyi oynamış olaiblir ama shalke maçlarında birer devre oynayıp çıktı. ben neijder kötü futbolcu demiyorum, çok iyi oyuncu ama takımın sistemine uymuyor. bursa maçını izledin mi bilmiyorum adamın defans yönü hiç yok.

tamam nani 10 civarına biterse 4 gibi M.Demir alınamaz mı? bence olur bu iş ama Aydını geri getirenler bunu yapar mı orası mechul

Senede 30 golü olan yerli oyuncuyu satıp ilk 11'e yabancı oyuncu koyuyoruz, defanstan bir adamı daha feda edeceğiz yani ya Eboue ya Chedjou...

Nani değil Di Maria bile olsa durup düşünürüm şu şartlarda ama Burak gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok tabi.

şimdi şöyle Başkan kanat alacağız dedi ya dün...

nani alınabilir...Buraktan gelen paraylada artık biraz paraya kıyıp Muhammet alınabilir cok zor şeyler değil ki

Önce al sol açığı ve Muhammet'i, sonra Burak'ı sat.

Bu sıra mantıklı.

Burak'ı satıp 2'sini de alamazsak, bu ihtimal korkutucu. Olabilir sonuçta transferde pürüz çıkabiliyor.

Ki eğer gerçekten Burak'ın Lazio'ya satılma gibi bir durumu varsa da, hiç sanmıyorum ben 18 falan vereceğini Lazio'nun. 8 teklif ediyorlar deniyordu. 4'te 1'i de Trabzon'a gidecek, gerizekalı derler adama. En az 18 lazım.

ayrıca real maçında iyi oynamış olaiblir ama shalke maçlarında birer devre oynayıp çıktı. ben neijder kötü futbolcu demiyorum, çok iyi oyuncu ama takımın sistemine uymuyor. bursa maçını izledin mi bilmiyorum adamın defans yönü hiç yok.

gecen sene 4.5 ay mac oynamadan cl maclarina cikti arkadasim tamammi. bizim takimin sistemi falan da yok snajder olmadigi vakit tek pas yapacak adam da yok. bursa maci sneijderi elestirmek icin secilebilecek en komik mactir

hic birsey hakkinda zerre fikrin olmadigi gibi kendini nimetten sayiyon sahinbay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt