Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak´in satilmasina bircok kisi birsey demez hatta sistem oturacak diye sevinir. Ama karsiliginda hamle görmek ister.

Burak´i sat, adam gibi bir Türk de alma, olmaz öyle. Burak satiliyorsa alinacak adam Necati degildir. Bunu da bilsinler.

Arda´dan vazgectik, bari forvet alternatifi diye Muhammet´i alsinlar.

O da yetmez. Millet gülecek ama, Di Maria, Nani vs. o tarz bir cilek de mutlaka isteriz.

Riera zu Villareal diyorlar. Hakan tek basina mi kalacak orda? Intihar mi etmek istiyoruz?

cunku takim yuksek pres yedi ve maci gerektigi kadar ciddiye almadi devaminda yapilan oyuncu degisiklikleri de maci bursaya vermistir. schneider savunacak kalesi olmayan vezir gibi idi, ne capraz kosu ne kontra hicbirsey sergilemedi takim, balta altintop devaminda erman saolsun. zati drogba ve inan cikmalarina binaen yari sahayi gecememisiz takim olarag.

Altyapıda imza Show yapmışız.

Olay dogru demek ki beyler

Asaletin Yeter‏@uA1905od4m

Bu arada şahsi fikrim oyuncumuzu satmak için bir başka kulübün ayağına gitmek tek kelimeyle REZALETTİR

birey olmak için diğer bireylere saygı duyman gerek sato(sato neyse artık). onu öğren mutlu olursun zaten. beginner levelden başla kasmasın.

sato soyadim bir problemin mi var

bireylere saygi duyariz tabiki bireylerin zihnindekilere saygi duyma gibi bir zorunlulugumuz yok alimallah

İş ciddi olmasa Bülent Tulun gitmezdi, var bir şeyler. Fiyatına kadar açıklamış, arada öyle uçurum da yok yani.

Burak giderse 2 seçenek var,

Ya Arda için kulübüyle anlaşıldı,

Ya da bizimkiler TFF ile anlaşıp yabancı kuralını düzenlediler.

Diğer ihtimalleri düşünmek istemiyorum.

Bunların dışında her türlü seçenek intihar olur. Çok sıkıntı çekeriz kontenjan yüzünden.

Bu son 3-4 günde takimin icine etmezler umarim. 3-4 günde ne becereceklerse artik

********************* uçak sefer nosna kadar yazdı olay ciddi de biz niye gidioruz ayaklarına biri anlatsın bana bunu

ya burakin satilacagina akliniz nasil eriyor anlamiyorum.elmander gitmis buraki sattirmaz terim.koca sezonu 2 forvetlemi gecirecek mumkun degil.he bana gore 20 milyon verene satilmali o ayri mevzu

Burak'a değil 20, 15 veren çıkarsa kulüp kapısına kdr servis yapılmalı. Kimse 20 vermez. Bu arada nerelerdesin sen yahu.

Ntvspor son dakika geçiyor Lazio haberini. Birkaç saat içinde netleşecekmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt