Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
- 3 Temmuz 2010
- 15.542
- 2
- 1.363
Necati'yi alırlar beyler. Ne Muhammet'i.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin gibileri sorgulamayı bitirince kendimi de sorgularım.
gecen sene 4.5 ay mac oynamadan cl maclarina cikti arkadasim tamammi. bizim takimin sistemi falan da yok snajder olmadigi vakit tek pas yapacak adam da yok. bursa maci sneijderi elestirmek icin secilebilecek en komik mactir
hic birsey hakkinda zerre fikrin olmadigi gibi kendini nimetten sayiyon sahinbay
Senede 30 golü olan yerli oyuncuyu satıp ilk 11'e yabancı oyuncu koyuyoruz, defanstan bir adamı daha feda edeceğiz yani ya Eboue ya Chedjou...
Nani değil Di Maria bile olsa durup düşünürüm şu şartlarda ama Burak gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok tabi.
gruplardan sneijder mi çıkardı bizi? yürü git işine
burağı satıp naniyi alacaksan semih hakan selçuk hamit ligde 5.yerli kim olacak?
senin beni sorgulayacak mental duzeyde oldugunu dusunmuyorum TBFH
biz de 7,5 e aldık. formunda sneijder değil 15, 30dan aşağı etmez ama adam eskisi gibi değil.
Necati'yi alırlar beyler. Ne Muhammet'i.
YA hocam 30 gol atıyo tamamda 4-3-1-2 olmuyor işte olmuyor olmuyor olmuyor..her mec.ımız kötü her maç gol yeriz bu sistemle nani işe 4-2-3-1 çodaha iyi dünyada kanatsız oynayan 3-5- takımdan biriyiz inanılır gibi değil SİSTEM önemlidir heryerde biz oyuncuya sistem uydurmaya çalışıyoruz....umarım 4-2-3-1 e en yakın zamanda
Önce al sol açığı ve Muhammet'i, sonra Burak'ı sat.
Bu sıra mantıklı.
Burak'ı satıp 2'sini de alamazsak, bu ihtimal korkutucu. Olabilir sonuçta transferde pürüz çıkabiliyor.
Ki eğer gerçekten Burak'ın Lazio'ya satılma gibi bir durumu varsa da, hiç sanmıyorum ben 18 falan vereceğini Lazio'nun. 8 teklif ediyorlar deniyordu. 4'te 1'i de Trabzon'a gidecek, gerizekalı derler adama. En az 18 lazım.
yürü git bi hava al gel o zaman sato. zihnin açılsın düşünürsün.
gecen sene 4.5 ay mac oynamadan cl maclarina cikti arkadasim tamammi. bizim takimin sistemi falan da yok snajder olmadigi vakit tek pas yapacak adam da yok. bursa maci sneijderi elestirmek icin secilebilecek en komik mactir
hic birsey hakkinda zerre fikrin olmadigi gibi kendini nimetten sayiyon sahinbay
Arda gelecekse Burak gidebilir başka türlü olmaz,olmamalı
Burak satılması durumunda Arda felan değil direk Podolskiyi alırlar. Tahminen.