Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vizyon önemli .. cikariz cikmayiz o ayri . dökülen hamburgun dennis aogosunu ne yapalim ?

niye hedef kücültiyorsun ? dennis aogo yapi olarak birkere türkiyede yapamaz ..

Görücez hedefi zaten az kaldı.

Zaten Burak olayından dolayı gerginim tartışacak halim falanda yok.

Ben fikrimi yazdım sende yazdın ben öyle düşünmüyorum bana göre iyi bir oyuncu ve bizim oyun stilimize uygundu.

Oraya gitmesinin sebebi bir de orada oyuncu almak olabilir ki buyuk hata olur.

Kanatların da lulic ve candreva var. İkisi de aradıgımız oyuncular değiller.

Yahu burada herkes tek forvet istiyor ve oraya Drogba yazılıyor, Ne yani Burakı tutup kupa maçlarında mı oynatacaz.

Adam oynamak istiyor(yedek olmayı kabul etmiyor) sende Drogbayı kesemiyorsun bu kadar basit.

çift forvet olmuyor Burak,Drogba yı kessen olmuyor, Takımın havası bozuldu bu bir gerçek bence Selçuk performansı bile Burak yüzünden düşmüş olabilir.

Yedek içinde alınır bir genç yedek olmayı kabul edecek olur biter.

burak satilsa bile yabanci forvet falan alinmaz neyin kafasindasiniz.oyle olsa terim elmanderi birakirmiydi.burak satilinca belliki kanatli sistem tek forvete donulecek kanat oyuncusu alinacak

bu yorumunu kimse gormeden sil bence.drogbayi dunku cocukmu saniyosun veya umutla karistiriyosun.drogbanin nasil bitiriciligi yokmus nasil bir futbol dunyaniz var arkadas

Drogba yilda 60 mac cikartamazsa burak gibi ve burak kadar gol atamasza hem ligde hemde sampionlar liginde o zaman görürüm drogbani.

Drogba iyi güzel ama eski drogbadan uzak . burakin bitiriciligi drogbada asla yok. sadece isimlere bakarakn senin gibiler cikip futboli biliyorum diye ahkam kesiliyor burda orda.

Kazmanin önde gideni. Bi bok olmaz ondan. Adam Avrupa liginde 10 gol atti diye kiymetli gözüküyor. Italya liginde bir tane bile atamamis gecen sezon.

Aman inşallah öyle bir hata yapmayız geçen bir yerde haber çıkmıştı Kozak+para diye oradan aklıma geldi.. Onu alacağımıza Elmander kalsa daha iyidir..

Artik Avrupa Inter, Milan gibi takimlari adam yerine koymazken, biz dandik Lazio´nun oyuncularina gidiyoruz. Hey Allahim ya.

Oyuncu olsun da camurdan olsun mantigiyla is yapiyorlar son günlerde. Zaman da yok ya, iyice sacmaliyorlar.

Candreva ve Hernanes disinda kimseyi adam yerine koymam ben, kaldi ki Hernanes´e ihtiyacimiz da yok. Candreva´yi da vermeyeceklerine göre?

Adam olsunlar adam.

kalitesini tartisan yok golcügünü tartisan var bence. drogba burak kadar bitiriciligi yokdur. 20 gol ata bilirmi drogba ?!

burak satip sadece drogbaya güvenersek sampionlugu resmen hediye etmis oluruz bjk a bence. feneri saymiyorum. yüklü puan cezasi en az alacak onlar

renkdaş çok gol atmak bi futbolcuyu diğerinden iyi yapmaz. bi futbolcuyu sahada izlersin bu iyi bu kötü dersin. buna teknik, fundamental, fiziksel, taktiksel tüm özelliklere bakılarak karar verebilirsin. sadece gol sayılarına bakarsak guiza, zafer biryol, okan yılmaz gibi oyuncuların süper olduğu sonucu ortaya çıkar. sözüm meclisten dışarı burak bu saydıklarımda çok daha iyi oyuncu ama drogba ile kıyaslanacak bi kalitede değil.

burak satilsa bile yabanci forvet falan alinmaz neyin kafasindasiniz.oyle olsa terim elmanderi birakirmiydi.burak satilinca belliki kanatli sistem tek forvete donulecek kanat oyuncusu alinacak

Ben alınır demedim Lazio teklif eder dedim ayrıca geçenlerde ona benzer bir haber çıkmıştı..

Birisi yönetime Drogba'nın 35 yaşında olduğunu söylesin.

Yabancı sınırı olan bir ülkede Burak'ı satmak kendi bacağına sıkmak gibi birşey. :31:

Drogba yilda 60 mac cikartamazsa burak gibi ve burak kadar gol atamasza hem ligde hemde sampionlar liginde o zaman görürüm drogbani.

Drogba iyi güzel ama eski drogbadan uzak . burakin bitiriciligi drogbada asla yok. sadece isimlere bakarakn senin gibiler cikip futboli biliyorum diye ahkam kesiliyor burda orda.

burakin bitiriciligi drogbada yok diyen adamla futbol falan konusulmaz.once kim nedir nasil futbolcudur gecmisi nedir su an dunya piyasasinda onemi nedir onlari ogrende gel

Artik Avrupa Inter, Milan gibi takimlari adam yerine koymazken, biz dandik Lazio´nun oyuncularina gidiyoruz. Hey Allahim ya.

Oyuncu olsun da camurdan olsun mantigiyla is yapiyorlar son günlerde. Zaman da yok ya, iyice sacmaliyorlar.

Candreva ve Hernanes disinda kimseyi adam yerine koymam ben, kaldi ki Hernanes´e ihtiyacimiz da yok. Candreva´yi da vermeyeceklerine göre?

Adam olsunlar adam.

Candreva'da öyle ahım şahım süper bir adam değil ki.

Böyle saçma politika gormedim ben hayatımda. İlla takımın bir yerlerini bozacaklar.

bişey yazmayım diyorumda bütün bi yazı haram zıkkım ettiler...hani bela okusam okuyacam bizimkilere.. o kıvamdayım

Burak gitti diyelim, Drogba Allah korusun sakatlanırsa falan kanatlı sistemin ucunda Umut mu oynayacak :) Komik.

satma kararını tulun mu verdi :) satılıyorsa nedeni burak'ın istemesidir teknik ekipte onay vermiştir abartmaya gerek yok zorla tutacak halimiz yok.

bu arada candreva'nın bonservisinin tamamı lazioda değil diye hatırlıyorum fena oyuncu değil

Adam olsunlar adam.

burak candreva takası

aklıma cana muslerayı getirdi

renkdaş çok gol atmak bi futbolcuyu diğerinden iyi yapmaz. bi futbolcuyu sahada izlersin bu iyi bu kötü dersin. buna teknik, fundamental, fiziksel, taktiksel tüm özelliklere bakılarak kara verebilirsin. sadece gol sayılarına bakarsak guiza, zafer biryol, okan yılmaz gibi oyuncuların süper olduğu sonucu ortaya çıkar. sözüm meclisten dışarı burak bu saydıklarımda çok daha iyi oyuncu ama drogba ile kıyaslanacak bi kalitede değil.

yahu guiza ile buraki bir bi tutuyorsun. diger saydiklarin hepsine ok ... hepsinde drogba 100 yok bin kat daha iyidir buraka ziyade. ama hem yas hemde gol atma katkisinda burak kadar etki yapamaz.

ee futbolda sonuc oyunu. guiza hem gol mu ata biliyordu fenerde yahu. forvet oyuncunun gol atmasi lazim . büyük takimdaysan leblebi gibi atman gerekir hemde bu gol konusunu. burakda drogbaya göre cok daha iyi bitiriciligi hemde yasi itibari ile full sezonu kaldira bilecek durumda.

yahu drogba hadi sakatlandi Allah korusun..umut ile mi devam edecegiz ?!

Yönetim bu sene mahvetti bizi.Almayın oyuncu falan lanet olsun size be.Her günümüz bir icraat beklemekle geçti.Kimi alacan bu mal Lazio'dan .Malmısınız nesiniz.Adamlar lulici iteleyecek bize.Hemdr yiyeceğimiz kazık için ayaklarına gidiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt