Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Candreva'da öyle ahım şahım süper bir adam değil ki.

Böyle saçma politika gormedim ben hayatımda. İlla takımın bir yerlerini bozacaklar.

Sacma iste. Ya 18-20 Milyon´a satarsin, yada dönersin. Zaten niye ayaklarina gittiyse. Skandal resmen.

Satmak zorundamisin? Artistlik yapiyorsa oturur kulübede. Burak´i mi takacagiz?

Sat 18-20 Milyon´a, al Arda´yi. Hatta A-LA-CAK-SIN. Baska yolu yok bunun.

Ben oyununa bakarım.Diğer durumlar kendisini ilgilendirir.

Profosyenellik anlaşıyında çok büyük sorun olsa direk Schalke almazdı.

yanlis yorum yapmisin, sen kendi acindan bakiyorsun ama kulubler oyle bakmaz olaya, orada profesyoneller calisir..

schalke sadece duzgun adamlari alirsin diyorsun bu yanlis

ikincisi adamin profesyonel olup olmadigi en az saha icindeki verimi kadar onemlidir

ikiside kulubu ilgilendiren birsey

biz demiyor muyduk tıkırtı şıkırtı diye alın yönetim burak ı satıp heyecan yaptıryor bize

burakin bitiriciligi drogbada yok diyen adamla futbol falan konusulmaz.once kim nedir nasil futbolcudur gecmisi nedir su an dunya piyasasinda onemi nedir onlari ogrende gel

Evet bana göre de Burak daha iyi ''GOLCÜ''dür. Şu haliyle Drogba'dan , Drogba'yı cok begenmemizin sebebi her özelliğin mevcut olması.

Pivot ozelliği,toplu oyun,teknik,golcülük vs. Genel anlamda tabi Burak'tan çok üstün (kimse aksini iddia edemez) ama bitiricilik olarak Burak daha iyi bence bu uzun bir maraton 35 lik drogba ile geçmez bu sene çok sıkıntı çekeriz.

Ancak mantıklı hamleler yapılacaksa bir nebze olumlu bulabiliriz. Kampl/Bruma/Di Maria/Arda/K.Frei gibi adamlarda iki tanesi gelecek ki 4-2-3-1 formatını hakkını vererek oynayabilesin.:)

Burak giderse illa ki birini alırlar, sadece Umut'a güvenecek kadar kafasız değillerdir diye tahmin ediyorum.

burakin bitiriciligi drogbada yok diyen adamla futbol falan konusulmaz.once kim nedir nasil futbolcudur gecmisi nedir su an dunya piyasasinda onemi nedir onlari ogrende gel

he he yav.. manager oyunu oynamiyoruz burda yada bilmem ne. gecmisinden banane. reklam amacli bunlar. sahada ne veriyor simdi ona bakarim. drogbanin katkilari simdi bile iyi olsada burakin verdigi GOL katkisini asla veremez.

futbolda dün yokdur bugün vardir. bunuda bir yaz kendi futbol dünyanina.

Burak gitti diyelim, Drogba Allah korusun sakatlanırsa falan kanatlı sistemin ucunda Umut mu oynayacak :) Komik.

e burağın oynamasını biz de isteriz drogba olmadığında ama burak drogbanın arkasında bekler mi? ayrıc yıldız bi oyuncuyu illa yedekleyeceğiz diye bi kaide yok bence. dünyanın her takımında yedeği olmayan bi kaç kilit oyuncu vardır.

Bu Tulun kafasina göre mi is yapiyor, Baskan mi böyle sacma isler yaptiriyor cözemedim.

Taraftar adama iyice kil olsun diye masustan mi yapiyorlar anlamadim gitti.

Oyuncu satmak icin yurtdisina cikan takim da ilk defa duyuyorum. Var midir baska örnegi?

Evet bana göre de Burak daha iyi ''GOLCÜ''dür. Şu haliyle Drogba'dan , Drogba'yı cok begenmemizin sebebi her özelliğin mevcut olması.

Pivot ozelliği,toplu oyun,teknik,golcülük vs. Genel anlamda tabi Burak'tan çok üstün (kimse aksini iddia edemez) ama bitiricilik olarak Burak daha iyi bence bu uzun bir maraton 35 lik drogba ile geçmez bu sene çok sıkıntı çekeriz.

Ancak mantıklı hamleler yapılacaksa bir nebze olumlu bulabiliriz. Kampl/Bruma/Di Maria/Arda/K.Frei gibi adamlarda iki tanesi gelecek ki 4-2-3-1 formatını hakkını vererek oynayabilesin.:)

drogba dedigin adam EPL de 100 gol atmis adam hangi bitiricilikten golculukten bahsediyorsun sen

e burağın oynamasını biz de isteriz drogba olmadığında ama burak drogbanın arkasında bekler mi? ayrıc yıldız bi oyuncuyu illa yedekleyeceğiz diye bi kaide yok bence. dünyanın her takımında yedeği olmayan bi kaç kilit oyuncu vardır.
ya bizim taraftar sneijderin bile yedegi yok diye küfürü basiyor.biz sanki m.cityizde sneijderi yedekliyecek adami kulubede oturtacagiz hey allahim ya

İsterse 10 gol 5 asist yapsın..Elmander geçen yıldan beri burada kredisini tüketti..Bulduğu şansların hiçbirini kullanamadı sahada ölü gibi dolaştı yönetim onu göndererek en doğru kararı verdi..Ha orada gider bize geldiği ilk yıldan bile daha iyi oynarsa kaderimiz diyeceğiz..

Karakter olarak ,bize verdiği 1 şampiyonluk olarak hala çok sevdiğim bir oyuncudur ama yönetime niye Elmanderi gönderdiniz denmemeli.. İnşallah daha da başarılı olur

Yok bende dogru zamanda gitmesine sevindim. Bilgilendirme amaciyla yazmitim buraya. Sevindim kendisi icin, ikinci macinda golle bulumasina.:encouragement:

bu yorumunu kimse gormeden sil bence.drogbayi dunku cocukmu saniyosun veya umutla karistiriyosun.drogbanin nasil bitiriciligi yokmus nasil bir futbol dunyaniz var arkadas

Ben sana bir şey söyleyeyim mi abi. Drogba Umut - Drogba Burak ikilisinden daha verimli olurlar. Umut hiçbir şey yapmasın sadece hücum pres yapsın. Dünya da hücum presi en iyi uygulayan oyuncular sıralamasında ilk 5e çok rahat girer Umut.

Forvetten bahsediyoruz. Kaliteli bir forvet yedeğin olmazsa işin zor. Ki Drogba'nın her maç 11 çıkacağı banko mu ki?

drogba dedigin adam EPL de 100 gol atmis adam handi bitiricilikten golculukten bahsediyorsun sen

Burak gitsin takım gol sorunu yaşasın o zaman anlarsınız demek istediklerimizi. (ki inşallah gol sorunu yaşamayız)

Ama burak gider ve yerine adam akıllı kanat oyuncu(ları) hamlesi yapılmadıgı taktirde bariz gol sorunu yaşayacak bu takım göreceksiniz.

Olmasını hiç istemiyorum ama görünen köy kılavuz istemez.

ya Allah aşkına TULUN Başkanın haberi olmadan mı iş yapar az mantıklı sallayın Başkana laf söyleyemeyen Tuluna sallıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt