Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmander dün lig kupasinda 2gol 1 asistle oynamis Norwich'in 6:3 kazandigi macta.

drogba nasil burak kadar gol atamiyormus,anasini bile aglatir hele bi tek forvet oynasin.adam sagda solda oynamaktan ceza alanina dogru durust giremiyo bile.arsenalden ve sikecilerden kupayi tek basina aldi adam

gelip burda drogbanın kalitesini burakla kıyaslayanlara sakin olun diyorum.

kalitesini tartisan yok golcügünü tartisan var bence. drogba burak kadar bitiriciligi yokdur. 20 gol ata bilirmi drogba ?!

burak satip sadece drogbaya güvenersek sampionlugu resmen hediye etmis oluruz bjk a bence. feneri saymiyorum. yüklü puan cezasi en az alacak onlar

iyiki kacirdik adami kovdular kulubten, adam profesyonel olmadigi icin kapi onune attilar

5-1 yenilgi sonrasi 2 gun eve gidin iyi dusunun demis hocasi bu aogo da gitmis ucakla mallorca ya eglence yapmis gece partilerinde

geri gelir gelmez derhal kovmuslar

Ben oyununa bakarım.Diğer durumlar kendisini ilgilendirir.

Profosyenellik anlaşıyında çok büyük sorun olsa direk Schalke almazdı.

Bu mal tulun gidip libor kozakı almasın.Lulic açık oyuncusu bu kadar da mal değildir tulun heralde

:D ahahah

O zaman sen Coentrao hayalleri kurmaya devam et.

Adamın dediğine bak ilk onmuş o bir kere olur bu sene gruptan bile çıkmamız zor.

vizyon önemli .. cikariz cikmayiz o ayri . dökülen hamburgun dennis aogosunu ne yapalim ?

niye hedef kücültiyorsun ? dennis aogo yapi olarak birkere türkiyede yapamaz ..

Böyle is mi olur kardesim? Ya adam gibi paraya sat yada satma. Ne yapayim ben Lazio´nun oyuncularini?

1-2 adam disinda kim varmis orda? Dandik Fenerbahce´ye elenen dandik bir takim. Her tarafi takim olsa ne yazar?

Sanki 12 Mil + Candreva´yi verecekler anasini satayim. Lazio´nun orta sinif futbolcularini ne yapayim ben?

kalitesini tartisan yok golcügünü tartisan var bence. drogba burak kadar bitiriciligi yokdur. 20 gol ata bilirmi drogba ?!

burak satip sadece drogbaya güvenersek sampionlugu resmen hediye etmis oluruz bjk a bence. feneri saymiyorum. yüklü puan cezasi en az alacak onlar

bu yorumunu kimse gormeden sil bence.drogbayi dunku cocukmu saniyosun veya umutla karistiriyosun.drogbanin nasil bitiriciligi yokmus nasil bir futbol dunyaniz var arkadas

Lazio da harbiden leş takım gide gide oraya mı gidecek burak kadroda elle tutulur bir iki adam vaf hedefleri ne olabilir burak yakıyor kendini

Elmander dün lig kupasinda 2gol 1 asistle oynamis Norwich'in 6:3 kazandigi macta.

İsterse 10 gol 5 asist yapsın..Elmander geçen yıldan beri burada kredisini tüketti..Bulduğu şansların hiçbirini kullanamadı sahada ölü gibi dolaştı yönetim onu göndererek en doğru kararı verdi..Ha orada gider bize geldiği ilk yıldan bile daha iyi oynarsa kaderimiz diyeceğiz..

Karakter olarak ,bize verdiği 1 şampiyonluk olarak hala çok sevdiğim bir oyuncudur ama yönetime niye Elmanderi gönderdiniz denmemeli.. İnşallah daha da başarılı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt