- 16 Haziran 2010
- 208.879
- 162.509
- 6.838
Ederson olabilir Lazio dan belki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelip burda drogbanın kalitesini burakla kıyaslayanlara sakin olun diyorum.
Eren Derdiyok 'u alacaksak Burak gidebilir ...
Eren Derdiyok diye bagiriyorum burda bir aydir ..
Hoffenheimda kadro disi , gitmek istiyor ..
iyiki kacirdik adami kovdular kulubten, adam profesyonel olmadigi icin kapi onune attilar
5-1 yenilgi sonrasi 2 gun eve gidin iyi dusunun demis hocasi bu aogo da gitmis ucakla mallorca ya eglence yapmis gece partilerinde
geri gelir gelmez derhal kovmuslar
ahahah
O zaman sen Coentrao hayalleri kurmaya devam et.
Adamın dediğine bak ilk onmuş o bir kere olur bu sene gruptan bile çıkmamız zor.
gelip burda drogbanın kalitesini burakla kıyaslayanlara sakin olun diyorum.
kalitesini tartisan yok golcügünü tartisan var bence. drogba burak kadar bitiriciligi yokdur. 20 gol ata bilirmi drogba ?!
burak satip sadece drogbaya güvenersek sampionlugu resmen hediye etmis oluruz bjk a bence. feneri saymiyorum. yüklü puan cezasi en az alacak onlar
fener kotuye giderken biz dsaha rezil olmak istiyoruz gibi bir durus sergiliyoruz her seferinde
arkadaş adam kadroya giremiyor bizim takımımız bu kadar mı düştü fulhamda oynayamayan kerim hoffenheimda kadroya giremeyen eren vay halimize bizim ya.
şaka maka riera takımda kaldı
Elmander dün lig kupasinda 2gol 1 asistle oynamis Norwich'in 6:3 kazandigi macta.
Kesin o mal Kozak'ı önermilerdir..