Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çokta sallamayın takıma.Daha sezon başı.Geçen sene de böyle başlamadık mı? Melo dışında iyi oynayan yoktu.Bu arada Hoca transferden filan bahsetmedi mi?

Burakı izlediniz değil mi toplu oyunda hiç yok adam ya gerçi şimdi 30 gol atıyor derler tamam haklılarda abi insan az top alır verir top tutar hiçbiri yok tek forvete dönünce nispeten düzeldi takım arsenale karşı olduğu gibi fener maçındaki gibi gecen sene real maçı gibi

Geçen senede aynı takımlara aynı puanı bıraktık. Takımda bir isteksizlik var evet. Ama hemen ümitsizliğe kapılmaya gerek yok. Zaten Ekim aylarına doğru form tutuyoruz. Sakin olun.

sanami soracam kime sallayacami.f.terim elestirilemez hata yapmaz bir adam sizin icin zaten.adam transferde rezalet ve takimida su anda rezalet yonetiyor ne diyosun sen

Ne demek sana mı soracam.Her olan olayda da eleştirilmez bir insan.O aklına sok şunu senin gibi kaç tane var bilmiyorum ama bu adam çok başarılı ve Gs takımının teknik direktörü ve inşallah öyle kalmaya devam edecek sizlere rağmen .Burak formsuz terim Drogba atamaz terim herşey ona patlıyor

takım şuanda formsuz inşallah toparlanırız bu ayrı konu, ama kesinlikle ve kesinlikle 2 kanat oyuncusuna ihtiyacımız var

Burakı izlediniz değil mi toplu oyunda hiç yok adam ya gerçi şimdi 30 gol atıyor derler tamam haklılarda abi insan az top alır verir top tutar hiçbiri yok tek forvete dönünce nispeten düzeldi takım arsenale karşı olduğu gibi fener maçındaki gibi gecen sene real maçı gibi
isin kotusu topu kaybettigi an basini öne egiyor sanki dunya yikilmis hersey bitmis gibi triplere giriyor

millet hemen ağlamaya başlamış. türkiye liginin en zor iki deplasmanında puan kaybettik diye hemen ağıtlar başlamış. yerim sizin taraftarlığınızı. iyi gün taraftarları sizi. bu takım şampiyon olacak sezon başı puan kayıpları normal ki bu en zor iki deplasmanda alındı. yani kaybedilmiş birşey yok. lig uzun maraton her puan kaybında ağlayıp ona buna saldıracaksanız böyle taraftarlıkda olmaz. avrupayı bilmem fakat ligi zaten şampiyon olarak bitiririz rahat olun.

Ne demek sana mı soracam.Her olan olayda da eleştirilmez bir insan.O aklına sok şunu senin gibi kaç tane var bilmiyorum ama bu adam çok başarılı ve Gs takımının teknik direktörü ve inşallah öyle kalmaya devam edecek sizlere rağmen .Burak formsuz terim Drogba atamaz terim herşey ona patlıyor

ya bi git takimin ne oynadigi belli degil,sistem belli degil hala konusuyosun.sende o kafana sok tövbe hasa ilah yaptin adami.hatalari var soyluyoruz kimse sizden icazet alacak degil yorum yaparken

Cimri yönetim yüzünden bu sene yarıştan erken kopacağız.

Kulüp para basıyor. Kombine, forma satışı, Şampiyonlar Ligi, sponsorlardan oluk oluk para akıyor ama yönetim ayakta uyuyor. Bu kadar cimrilik olmaz.

Geçen sene eksik yönlerimiz nelerdi? Bunu çoluk çocuk bile biliyor ama yönetim ve teknik heyet bu eksiklikleri giderecek hamleler yapamadı.

Kanatlar rezalet. Oyun sıkışınca sonuca gidemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt