Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
millet hemen ağlamaya başlamış. türkiye liginin en zor iki deplasmanında puan kaybettik diye hemen ağıtlar başlamış. yerim sizin taraftarlığınızı. iyi gün taraftarları sizi. bu takım şampiyon olacak sezon başı puan kayıpları normal ki bu en zor iki deplasmanda alındı. yani kaybedilmiş birşey yok. lig uzun maraton her puan kaybında ağlayıp ona buna saldıracaksanız böyle taraftarlıkda olmaz. avrupayı bilmem fakat ligi zaten şampiyon olarak bitiririz rahat olun.

haklısın renktaşda takım top oynamıyor skora göre değil yani...sistem oturtamadık henüz düzelecektir ve en uygun sistemi bulacaktır Hoca tabiki..ama bunlar zor deplasmansa juveye reale napıcaz

ya hocam bayern transfer yapıyor değil mi baktığın zaman eksiği yok bizde dünya kadar eksik var 6+0+4 var ne yerli aldık ne yabancı aldık

Cildirmak elde degil. Juventus gecen sene tas gibi takimdi zaten. Adamlar Bayern ile karsilastilar, "Seviyemiz yeterlí degil" dediler, 5-6 tane star aldilar ya. Güya kupayi alacakmisiz. Alirsin alirsin. Bu kafayla alirsin. 3 ay gecmis, bi Chedjou´yu almissin, ne oldugu belli degil. Oynadigi bile yok.

Yani biktim artik. Bu Bursa, Eses, Besiktas ve Fenerbahce deplasmanlarindan biktim. E yeter lan artik. Valla yeter. Ayip denen birsey var.

Ne pas var, ne sistem var, hicbirsey yok ya. Cok mu zor anlamadim ki. Pas pas pas ya. Rahat olacaksin. Illaki pozisyon bulursun.

Dandik dandik ortadan bi bok yapmaya calisiyorlar, hicbirsey de yapamiyorlar. Gercekten asiri sinirliyim bugün.

Ama biliyordum ben. 0-0 bitecegini bile biliyordum. Takimimi biliyorum ben.

Valla hicbirsey olmaz bu mactan. Banko puan kaybi. Konusmaya bile gerek yok.

Valla hep aynisini söyledim. Ben bu mactan hicbirsey beklemiyorum. Klasik bir mac olacak yine. Bosuna konusuyoruz.

Bizimkiler bu tip deplasmanlari kaldiramiyor, yine kaldiramayacaklar. En iyi ihtimalle beraberlik olur, cünkü gol atma özürlü Eses.

Ama galibiyet filan beklemiyorum. 0-0, 1-0 gibi sonuclar bekliyorum Eses lehine

Muslera'nın Necati'nin şutunu kurtarışını da unutmamak lazım.

Ali Adnan denen futbolcu 2 sene içinde Barca, Madrid, Manu gibi takımlara transfer olur.

Bu futbolcuyu bile transfer edemedik.

hoca bruma neticelenir mi neticelenmez mi bilmiyorum diyor ulan ********************* yemin ederim öyle böyle sövmeyecem sana

Cimri yönetim yüzünden bu sene yarıştan erken kopacağız.

Kulüp para basıyor. Kombine, forma satışı, Şampiyonlar Ligi, sponsorlardan oluk oluk para akıyor ama yönetim ayakta uyuyor. Bu kadar cimrilik olmaz.

Geçen sene eksik yönlerimiz nelerdi? Bunu çoluk çocuk bile biliyor ama yönetim ve teknik heyet bu eksiklikleri giderecek hamleler yapamadı.

Kanatlar rezalet. Oyun sıkışınca sonuca gidemiyoruz.

Ne cimri yönetimi be? Fatih Hoca kimi istediyse aldı işte adamlar. Arda'yı alamadı bi 24m€'ya alsak gerizekalı yönetim olurdu ozaman da.

ya bi git takimin ne oynadigi belli degil,sistem belli degil hala konusuyosun.sende o kafana sok tövbe hasa ilah yaptin adami.hatalari var soyluyoruz kimse sizden icazet alacak degil yorum yaparken

ya bi git takimin ne oynadigi belli degil,sistem belli degil hala konusuyosun.sende o kafana sok tövbe hasa ilah yaptin adami.hatalari var soyluyoruz kimse sizden icazet alacak degil yorum yaparken

Sen hep aynısın iyi bişe olursa Ünal Aysal çokyaşa kötü bişe olursa terim yeaaaa.Bırak bu işleri

gecen sezon ligin ilk yarisinda melonun oyunu selcuku bozuyodu bu yil tam tersi selcukun rezil oynu meloyu bozuyor.ayakta kalmaya calisan bir melo varda oda biraz iste

drogba tamam seni çok seviyoruz ama artık lütfen hiç bi frikiği kullanma yoksa bi gün arenada fena yuhalayacaklar senin demedi deme

haklısın renktaşda takım top oynamıyor skora göre değil yani...sistem oturtamadık henüz düzelecektir ve en uygun sistemi bulacaktır Hoca tabiki..ama bunlar zor deplasmansa juveye reale napıcaz

oyun gerçekten iyi değil bende katılıyorum. ama bukadar milletin kıyamet kopartmasına gerek yok. en zor iki deplasmanda pğuan kaybettik büyütülecek birşey yok ki zaten ligin başındayız. kendi evimizde puan kaybetmeyiz zaten kolay kolay. önümüzdeki 2 maçı alırsak uzun galibiyet serisi yakalayacağımız düşünüyorum. bu seri 8-9 maç bile olabilir. avrupada ise bu yıl umudum yok gruptan çıkmak çok zor fakat 3. olup uefadan devam etmek de çok iyi olur. mevcut şartlarda finale kadar gitme olasılığımız yüksek olur.

1 köşe vuruşunda Melo'nun boş kalaye kaçırdığı pozisyon ve Selçuk'un ilk yarıda güzel ortası ve Drugba'nın çok yakın meafeden kötü vuruşu

Sneijder'inde gelişine vurduğu pozisyon dışında heyecanladığımız bir pozisyon olmadı herhalde.

Eskişehir'e de çok net pozisyon vermedik, sadece Necati pozisyonu vardı.

Kötü oynuyoruz ama geçen hafta deplasmanda neredeyse 45 dakika tek kale oynadığı fener maçına bir bak birde bu maça, adamlara pozisyon vermedik.

Sistem ve kanat oyuncusu bizi kısa vadede başarıya ulaştırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt