Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 köşe vuruşunda Melo'nun boş kalaye kaçırdığı pozisyon ve Selçuk'un ilk yarıda güzel ortası ve Drugba'nın çok yakın meafeden kötü vuruşu

Sneijder'inde gelişine vurduğu pozisyon dışında heyecanladığımız bir pozisyon olmadı herhalde.

Eskişehir'e de çok net pozisyon vermedik, sadece Necati pozisyonu vardı.

Kötü oynuyoruz ama geçen hafta deplasmanda neredeyse 45 dakika tek kale oynadığı fener maçına bir bak birde bu maça, adamlara pozisyon vermedik.

Sistem ve kanat oyuncusu bizi kısa vadede başarıya ulaştırır.

OLAY BU

Sen hep aynısın iyi bişe olursa Ünal Aysal çokyaşa kötü bişe olursa terim yeaaaa.Bırak bu işleri
ben iki yuzluluk yapmiyorum herzaman da savundugumu soylerim,daha oncede soyledim simdide soyluyorum su ortamda benim icin u.aysal once gelir.f.terimin yedigi onunde yemedigi arkasinda bu takimada turkiye ligi icin aglayacaksa biraksin o isi terim

Burak a acayip gıcık olmaya başladım . Tripler , on karış surat çok istiyosa bırakın defolsun gitsin

ya bazılarının beyninde sorun var sanırım. hem yeni transferleri oynatamıyoruz diyorlar hem de transfer lazım ali adnanı niye almadık onu niye almadık bunu neden almadık diye ağlıyorlar biraz mantıklı yorum arkadaşlar. şartlar belli 6 yabancı oynatabiliyorsun drogba,muslera,melo,sneıjder,eboue ile 5 yabancının yeri banko yani kim alırsak alalım bu adamları tribüne gönderemessin. onun için yabancı oyuncu konusunda neden transfer yapamadık diye ağlamak saçmalık. yerli oyuncu konusunda ise arda harici bu takımda ilk 11 oynayacak bir adam bile yok ki alalım arda da hepimiz malumu bu yıl olmadı.

Bu takımın frikikçisi Selçuk olmalı.. Adam dünyanın en iyi kısa mesafe frikikçisi.

Ne Drogba ne de Sneijder... İkisini toplasan 1 Selçuk etmez. (Frikik kullanma konusunda)

Teknik heyet bu duruma el koymalı.

Disiplin şart.

yahu yabanci oyuncu bizi kurtarmaz ne zman anlayacagiz bunu

sikinti kadro yapilanmasi

6 yabancimiz zaten ortada, onun yanlarina koydugumuz turkler de sistemi belirliyor (malesef) ve yetersiz kaliyorlar

takima turk de lazim kaliteli turk

Amrabat kadar yeteneksiz kanat oyuncusu görmedim ben.Kazım,Aydın,Pino hepsi daha yetenekli bu adamdan

Bence fena değildik bu kadar formsuz oyuncuya rağmen eskişehir gibi bi takıma karşı necati nin ki hariç pozisyon vermedik bu gibi deplasmanlarda 1 puan kötü değil fakat bütün oyuncuların kendine gelmesi lazım

yahu yabanci oyuncu bizi kurtarmaz ne zman anlayacagiz bunu

sikinti kadro yapilanmasi

6 yabancimiz zaten ortada, onun yanlarina koydugumuz turkler de sistemi belirliyor (malesef) ve yetersiz kaliyorlar

takima turk de lazim kaliteli turk

dünya üzerinde öyle bir oyuncu yok işte eldekilerden başka bi arda var o da olmuyor işte

Arkadaşlar bence fazla abartıyosunu 2 maçlık durumu sonuçta en zor 2 deplasman ve kaybedilen birşey yok.Ligin ortalarında şampiyonluk potasında bu deplasmanlara gitmektense ligin başında gitmek çok daha iyidir.Takım olarak çok daha iyi yerlere geleceğiz.

Chedjou alışamadı. Hakan Balta güven vermiyor. Hamit yanındaki arkadaşına pas veremiyor . Burak havalarda . Drogba bencil davranıyor . Erman , Ceyhun bu takımın oyuncusu değil bence . Amrabat ayrı bir ikilem . Fatih hocaya allah kolaylık versin . İşi çok zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt