Melih Kaya
Kırmızı Üye
- 2 Temmuz 2013
- 1.178
- 0
- 726
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tff'ye kalırsa 5 garanti fb de yok avrupada nede olsa.
Ben masumum :happy:
abartmayın ceza alırsınız![]()
Valla anlamam:redface:.Bu dakikadan sonra Forumda 24 saat icinde basima bir sey gelirse senden bilirim:happy::happy::happy::happy:
la fatih adamın koyduğu ortaya öyle. isim-şahısa hakaret etmiyor gırgırına
sen şimdi tüpçüye laf çaksan, sana yakışırmı? tüpçünün tipine-fikrinee ..... neyse aklıma getirdin bende saydırdım.
haklısın ver ayarııı:happy::happy::happy:
![]()
Raporladim.Silsende ceza alicaksin.
Valla anlamam:redface:.Bu dakikadan sonra Forumda 24 saat icinde basima bir sey gelirse senden bilirim:happy::happy::happy::happy:
ya Allahin gücüne gitmesin buda kul sonucda ve genelikle insanlarin görüntüsü ilede hic bir cekilde dalga gecmem... ama bu ne ya.. evlat olsa sevilmez yemin ediyorum. tam sinir .gicik bir tip var. kisiligine yakisir cekilde resmen
![]()
kafası o kadar büyükki, bizim köyde bunlara büyük baş diyorlarr..
kafası kadar akılda büyük olsaa...sustum yeterr.
bence resmi kaldır çünkü biri şikayet ederse ceza alma durumuyla karşı karşıya kalırsın abi. sonra benden bilme![]()
Raporladim.Silsende ceza alicaksin.
ya Allahin gücüne gitmesin buda kul sonucda ve genelikle insanlarin görüntüsü ilede hic bir cekilde dalga gecmem... ama bu ne ya.. evlat olsa sevilmez yemin ediyorum. tam sinir .gicik bir tip var. kisiligine yakisir cekilde resmen
![]()
Konustukca daha süpheli duruma düsüyorsun.Yoksa raporladin burda iyi polis ayaklari mi yapiyorsun![]()
Teşekkürler
son dakika haberi isteyen varmı???