Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.075
- 1.528
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler hic kafanizi yormayin öyle yada böyle yine sampiyon oluruz.. olaya birde iyi tarafindan bakin eses ve bursa deplasmanlarini arkamizda biraktik![]()
zaten portugisin acik ara en iyi alt yapisi bu sportingde oldugunu biliyorum. porto biraz farkli systemde calisdigi icin saymiyorum acikcasi. yani kendileri pek egitmiyorlar.
analizin icin tesekkür ederim. ben burda ronaldo kadar iyi olacak demisdimbelki abartim ama nedense ben o isigi gördüm bunda o zamanda.
ha hava toplarinda iyi degilmis ama. bunu bir yerde okumusdum. ronaldoda oda var yani. di maria kadar olsa bile yeter ya neyse![]()
ne işkencesi laaal sana kısa yazıyorum kardeşim saygılar. sana özel mesajım bu kısa ve net :livid::livid:
aman myc yemede simdi bundan dolayi
aman myc yemede simdi bundan dolayi![]()
burak bile o özelliğini bizde geliştirdi. bruma geliştirir. sorun yok..
bugun bir video yayınladım
cr7 nin sporting günleri bildiğin cambaz-süratli filan sonra ne oldu manu ye gidince takım oyununa faydalı hale getirdi.
brumaın attığım muhteşem golüde gösterdim, ordada aynı yardırıyıor işi bitiriyor.
bu takıma gerekli olanı herkes biliyor.
drogba top tutar-kafa ile indirir
snejder araya oynar-ver-kaç yapar
burak boşa kaçar
selçuk-melo uzun çapraz veya araya oynar.
ve bruma bunlardan gelen paslarla..
hızlı davranır çizgiye akar ve içeri kat eder.
adam geçer
araya pas bırakır
orta yapar
şut atar
drogba-snejder-burak ceza sahası içinde buluşturur.. daha ne??
he sende ve bende bunları yazarken. bazıları abartıyorsunuz diyor. zaten bunları 4-5 maçta sürekli yapsın gelince demiyoruz. sezon boyunca şöyle kapanan takımlara veya önde olduğumuz kontra yapacağmız takımlara zaman zaman yapsa yeter...
Eğer transferi gerçekleşirse Bruma burada kendini ne kadar geliştirir şüpheliyim.
Mesela Manu'ya giden genç oyuncular fiziksel olarak çağ atlıyorlar. Nasıl çalıştırıyorlarsa cyborge dönüştürüyorlar oyuncuları.
Bizde böyle bir düzen yok. Oyuncuların fiziksel gelişimi ile ilgilenmiyoruz. Bruma daha 18 yaşında. Fiziksel açıdan gelişmesi gerekecek. Bunu sağlayabilecek miyiz bilmiyorum.
Eğer transferi gerçekleşirse Bruma burada kendini ne kadar geliştirir şüpheliyim.
Mesela Manu'ya giden genç oyuncular fiziksel olarak çağ atlıyorlar. Nasıl çalıştırıyorlarsa cyborge dönüştürüyorlar oyuncuları.
Bizde böyle bir düzen yok. Oyuncuların fiziksel gelişimi ile ilgilenmiyoruz. Bruma daha 18 yaşında. Fiziksel açıdan gelişmesi gerekecek. Bunu sağlayabilecek miyiz bilmiyorum.
Artık ceza vermiyorlar böyle şeylere yöneticiler.![]()
ab olayı ne oldu 1 aydır tek haber yok :mad-49:
ciddimisin... yani ben simdi tüpcüye bir gecirsem saglam bir cekilde ceza yok mu :emmersed:
ab olayı ne oldu 1 aydır tek haber yok :mad-49:
Artık ceza vermiyorlar böyle şeylere yöneticiler.![]()
ciddimisin... yani ben simdi tüpcüye bir gecirsem saglam bir cekilde ceza yok mu :emmersed:
Bu tff devam ederse seneye de 5e düşecek yabancı sayısı
Sent from my iPhone using Tapatalk
öyle yazınca veriyorlar. resim falan eklediğin zaman (komik resim) tabi. MYC vermiyorlar artık. Sende fırsatını kolluyosun tüpçüye saydırmak için abi![]()