Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
945395_375853472534002_2104205532_n-1-jpg.5975

aman myc yemede simdi bundan dolayi :)

zaten portugisin acik ara en iyi alt yapisi bu sportingde oldugunu biliyorum. porto biraz farkli systemde calisdigi icin saymiyorum acikcasi. yani kendileri pek egitmiyorlar.

analizin icin tesekkür ederim. ben burda ronaldo kadar iyi olacak demisdim :) belki abartim ama nedense ben o isigi gördüm bunda o zamanda.

ha hava toplarinda iyi degilmis ama. bunu bir yerde okumusdum. ronaldoda oda var yani. di maria kadar olsa bile yeter ya neyse :)

burak bile o özelliğini bizde geliştirdi. bruma geliştirir. sorun yok..

bugun bir video yayınladım

cr7 nin sporting günleri bildiğin cambaz-süratli filan sonra ne oldu manu ye gidince takım oyununa faydalı hale getirdi.

brumaın attığım muhteşem golüde gösterdim, ordada aynı yardırıyıor işi bitiriyor.

bu takıma gerekli olanı herkes biliyor.

drogba top tutar-kafa ile indirir

snejder araya oynar-ver-kaç yapar

burak boşa kaçar

selçuk-melo uzun çapraz veya araya oynar.

ve bruma bunlardan gelen paslarla..

hızlı davranır çizgiye akar ve içeri kat eder.

adam geçer

araya pas bırakır

orta yapar

şut atar

drogba-snejder-burak ceza sahası içinde buluşturur.. daha ne??

he sende ve bende bunları yazarken. bazıları abartıyorsunuz diyor. zaten bunları 4-5 maçta sürekli yapsın gelince demiyoruz. sezon boyunca şöyle kapanan takımlara veya önde olduğumuz kontra yapacağmız takımlara zaman zaman yapsa yeter...

Eğer transferi gerçekleşirse Bruma burada kendini ne kadar geliştirir şüpheliyim.

Mesela Manu'ya giden genç oyuncular fiziksel olarak çağ atlıyorlar. Nasıl çalıştırıyorlarsa cyborge dönüştürüyorlar oyuncuları.

Bizde böyle bir düzen yok. Oyuncuların fiziksel gelişimi ile ilgilenmiyoruz. Bruma daha 18 yaşında. Fiziksel açıdan gelişmesi gerekecek. Bunu sağlayabilecek miyiz bilmiyorum.

burak bile o özelliğini bizde geliştirdi. bruma geliştirir. sorun yok..

bugun bir video yayınladım

cr7 nin sporting günleri bildiğin cambaz-süratli filan sonra ne oldu manu ye gidince takım oyununa faydalı hale getirdi.

brumaın attığım muhteşem golüde gösterdim, ordada aynı yardırıyıor işi bitiriyor.

bu takıma gerekli olanı herkes biliyor.

drogba top tutar-kafa ile indirir

snejder araya oynar-ver-kaç yapar

burak boşa kaçar

selçuk-melo uzun çapraz veya araya oynar.

ve bruma bunlardan gelen paslarla..

hızlı davranır çizgiye akar ve içeri kat eder.

adam geçer

araya pas bırakır

orta yapar

şut atar

drogba-snejder-burak ceza sahası içinde buluşturur.. daha ne??

he sende ve bende bunları yazarken. bazıları abartıyorsunuz diyor. zaten bunları 4-5 maçta sürekli yapsın gelince demiyoruz. sezon boyunca şöyle kapanan takımlara veya önde olduğumuz kontra yapacağmız takımlara zaman zaman yapsa yeter...

ronaldo gibi olmasi mesela en önemli ne biliyormusun yada genelikle ronaldonun diger elit oyuncular ile farki nedir ?! yada messininde öyle.

istikrarlari cok üst seviyede. Q7 mesela belki yetenek olarak ronaldodan daha iyi ama 10 bir istikrari yokdur belkide ona göre.

Q7 20 macda parlar ronaldo ise her macda hemen hemen.

Brumuda veya onun gibi oyuncular bunu ögretmen gerekir. bunu Türkiyede yapa bilirmisin acaba bu cok büyük soru isaretidir benim icin maalesef.

biliyorsunuz ki bizim en büyük sorun bu isikrar konusudur.

Eğer transferi gerçekleşirse Bruma burada kendini ne kadar geliştirir şüpheliyim.

Mesela Manu'ya giden genç oyuncular fiziksel olarak çağ atlıyorlar. Nasıl çalıştırıyorlarsa cyborge dönüştürüyorlar oyuncuları.

Bizde böyle bir düzen yok. Oyuncuların fiziksel gelişimi ile ilgilenmiyoruz. Bruma daha 18 yaşında. Fiziksel açıdan gelişmesi gerekecek. Bunu sağlayabilecek miyiz bilmiyorum.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=t24R8hk1x3I[/media]

bu izlediğim maçtı. videosunu buldum sadece brumanın goolleri var yalnız..

fiziksel gelişimmi? yabancı olduğu için şanslıyız bu yönden. ben fizik olarak korkmuyorum. gerçekten kendini gösterecek fırsatları yaratırsa, üstüne çok düşülür..

türkiye deki arda ile a.madrid arda örneği gibi demek istiyorsun ama o sistemlere düzene uymadır.

profesyonellik var oyuncuda ve bizde. drogba-snejderi ile bir sezon geçirmek için onun için çok şey kazandıracak. fizik olarak iyi olur ben korkmuyorum...

Haklısın iki örnek vereyim emre çolak ve arda. Arda ispanya'ya gittikten sonra fiziksel açıdan da baya gelişti ama emre çolak bildiğimiz emre çolak işte

Sent from my iPhone using Tapatalk

ciddimisin... yani ben simdi tüpcüye bir gecirsem saglam bir cekilde ceza yok mu :emmersed:

la fatih adamın koyduğu ortaya öyle. isim-şahısa hakaret etmiyor gırgırına :)

sen şimdi tüpçüye laf çaksan, sana yakışırmı? tüpçünün tipine-fikrinee ..... neyse aklıma getirdin bende saydırdım.

haklısın ver ayarııı :):happy::happy::happy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt