Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.075
- 1.528
Zaten ben naniye 33 demedimaralarinda 7 yas var ve bruma denilen eleman futbola oynamaya ve paraya kazanmaya naniye göre daha acdir bence .Tabi sen bruma izlediysen benden daha iyi karar verebilirsin,bende senin gibi naniyi seyretim ama brumayi seyretim dersem yalan söylemis olurum,yani karsilastirmayi sen daha iyi yaparsin.
unutmadan bence bu takim bir doymus topcuyu daha kaldiramaz.
hm hakli ola bilirsin doymuusluk ilgili. ac genc oyuncular zaten monte edeceksen tercübe kalite takima bunun en dogru yeri kanatlardir her zaman düsünüyorum yada forvet.
brumayida simdi bende 10 macini izlemedim yani. bu gectigimiz senede bir macda gözüme carpmisdi benfica macinda. fener macindan önceki maclariydi. muthis oynadi vallahi orda. dünya kupasinda izlemedim youtubedeki golerinden haric.
ama canli olarak dedigim gibi benfica gibi ciddi rakibe karsi izledim.
bir kere muthis hizli topla. hemde cok cabuk hizlana biliyor. teknigi de az bucuk sayilmaz. nani kadar degil tamam ama oynadigi hizindan dolayida onun teknigi pek ise yaramaz bence.
güzel olan tarafi hiziyla adam gecmisini cok iyi becere biliyor. yani tek yön cekilde hizli giden bir oyuncu degil. birden yön degistirip hizlana biliyor ani cekilde ve bu cekilde adam gece biliyor. tutulmasi cok zor oyuncu. pass ve oyun görüsüde yasina göre cok iyi. sut teknigi iyi olsada sert vuramiyor topa pek fazla ama buda yasindan dolayi birazda. egitimi tamamlanirsa sert vurma ihtimali yüksek olur.
bide gerektigi zaman forvet olarakda rahatlikla oynaya bilir bence.
ribery den sonra türkiye en yetenekli genc oyuncu olur bence. ribery kadar etkili mi olur ?! falci degilim