GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 132

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
978K
Sayfa
132/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Galatasaray´i istedigim kadar calistiririm. Bana hicbirzaman karisamazsiniz.

2. Türk futbolu hakkinda görüslerime uyacaksiniz, derhal yerine getireceksiniz.

3. Yabanci sistemi derhal degisecek. Sinirsiz olacak.

4. Sende hemen bugün kafana sikip bu dünyadan göcüp gideceksin.

Bu 4 maddeyi kabul et, bende teklifi kabul ederim. (Desin hoca)

:ka23:

Arkadaş her hafta bir sorun çıkmak zorunda mı?Normal şartlarda Hoca kabul etmez,ama işin içine Başbakan girdiyse olay değişir.Bir şekilde Hoca'ya baskı yapılmalı.Milli takımı kabul etmemeli.En azından Federasyon değişene kadar.Eğer mevcut federasyonla çalışırsa bugüne kadar söylediklerini çöpe atmış olacak.

Hoca ile Başbakan'ın arası iyi. Eğer iddia edildiği gibi yukarıdan bir rica olduysa bu iş olabilir.

Gidip gitmemesi önemli değil benim için. İki takımı çalıştırması hem kendine, hem milli takıma hem Galatasaray'a zarar verir.

fatih hoca teklifi kabul ederse bu sezon fatih terimli hiç bi maçımızı izlemem.Zaten kendisinin ve Galatasaray'ın önünü kesmek için 6+2 yi bile çok görüp yabancı sayısını kısıtlamadılar mı ?şimdi fatih hoca böyle bi teklifi kabul ederse çok ama çok büyük saçmalık olur.

bizim baskan kabul etdiyse bana acayip gelir, yani 2 yuzlu birisi mi diye dusunuyorum, dedikleri baska yaptiklari baska, hani TFF inecekti, hani imzalar? simdi de evet de o ayni kisiye?

ben anlamadim gitti

sanırsın hocayı görücü usulü veriyoruz

neyi kabul etmiş olabilir başkan ve üstelik araya kimbilir kimler girdi milli mesele diyerek

tamam buyrun görüşün hocayla demiş olabilir en fazla

alın hayrını görün dememiştir.

gerçekten rezil bi yaz geçirdik.bu yazı burnumuzdan getirenlerin Allah bin belasını versin.

fatih hoca da milli takıma geçsin..rezillik böyle devam etsin.

Ulan tüpçü aziz şerefsizine yaranabilmek için neler neler yapıyor. İnşallah bu teklif sadece havada kalır yoksa taraftar tarafından çok ciddi bi tepki oluşmaya başlar

Fatih hocanın şike olayından tut yabancı sınırına kadar her fırsatta fenerin köpekliğini yapan TFF yönetimiyle masaya oturması bile ayıptır.Fatih Terim'i babam kadar severim ama olmaz gerçekten çok büyük hayal kırıklığı olur bu teklifi kabul ederse.

İmparatoru tanıyamamışsınız. O, rica ya da baskı üzerine iş yapacak insan değil. Bu yüzden "imparator" diyoruz. Galatasaray'ın ve kendi çıkarları doğrultusunda teklifi kabul eder ya da etmez, bize takımı desteklemeye devam etmek ve hocanın kararına saygı duymak düşer. Tabi yeni bir sözleşme yapıp tüm tekliflere kapıyı kapatmak da başkanın elinde.

Hep zarar hep zarar. Bursaspor macina hangi motivasyonla hazirlanacagiz acaba?

Terim sizle mi ugrasacak, takimla mi ugrasacak ya? Baslayacagim böyle ise.

Oyuncular da etkileniyor böyle seylerden. Yetmedi dimi verdiginiz zararlar

Bazileri bu Terim Milli Takim olayi cok abartiyor bence.

Bana göre Fatih Terim hem bizi hem Milli takimin T.D. yapabilir.

---berki'de kisa vadedeli bi anlasma olabilir...Takimi bu zor zamanda grupdan cikartma caba icinde...

Fatih hocanın şike olayından tut yabancı sınırına kadar her fırsatta fenerin köpekliğini yapan TFF yönetimiyle masaya oturması bile ayıptır.Fatih Terim'i babam kadar severim ama olmaz gerçekten çok büyük hayal kırıklığı olur bu teklifi kabul ederse.

aynen..başka ne diyek bilemiyorum valla...midem bulandı ve GS 'yın iyiliğini düşünüyorum ben.fatih terimi değil.

Bilincli servis ediliyor diye düsünüyorum. Ya bu olayin bir mantigi yok.

Fatih Terim ve Demirören Federasyonu öyle mi?

Biz Fatih Terim´in saglam karakterini sevmedik mi? Aklim almiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt