GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 138

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,9K
Sayfa
138/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarım fatih terim bizi bırakma gibi bir hata yapmaz. bizim aşağı çekmek için ellerinden gelen fenerasyona fatih terim ile görüştürme izni vermeleri bile skandal. yönetimin fatih terimi istemediği dedikoduları spor programlarında çokça yer etti insan bu olaydan ve yönetimin görüşme izninden sonra acaba gerçekmi diye düşünmüyor değil.

neyse boşverin,biz yine bi efsane yaratırız.GS 'yın ruhu yeter.mersin maçından sonra o açıklamayı yap,sonra milli takımı çalıştır..iki yüzlülerle olmaz bu iş.

baskı felan işe yaramaz diyen arkadaşlar

daha geçen gün bu ülkenin ekonomisini senelerdir götüren 2 şirketten birine 1 gunde

10 milyar dolar kaybettirdi o baskı.

O ile bu aynı mı ? Millet diyor kızına şuna buna baskı yapalım. He Fatih Terimde kararı verirken kızından izin alacakdı. Bu işin zaten yanlış olduğunu biliyolar. Sayıp sövdükleri Demirörenle anlaşma yapmaları kendi sonlarını hazırlar. Ben böle bişe olacağını düşünmüyorum

Birde şu var, şu durumda Terim bile milli takımı kısa vadede Dünya kupasına götüremez.

Böyle bir planınız varsa en azından sene sonu teklif getirsenize, biz Dünya kupasından umudu kestik boş yere huzurumuzu kaçıracaklar.

hani hic milli takim calistirmis olmazsin anlarim ozaman oke

ama sen 2 defa yaptin o isi daha kabul edersen demekki sen milli takim gorevini galatasaray gorevinden daha onemli diyorsun demektir ozamanda benim tespitim senin bizdeki misyonun bitmistir ve bizde yeni yabanci hoca arayisina baslamamiz lazim...

Zamanında Adnan Polatta gitmişti kapısına Fatih hocanın en kötü dönemimizde Fatih Hoca ozaman gibi şimdi de kabul etmez milli takımı da şuan ..

O ile bu aynı mı ? Millet diyor kızına şuna buna baskı yapalım. He Fatih Terimde kararı verirken kızından izin alacakdı. Bu işin zaten yanlış olduğunu biliyolar. Sayıp sövdükleri Demirörenle anlaşma yapmaları kendi sonlarını hazırlar. Ben böle bişe olacağını düşünmüyorum

benim söylediğime katılım veya muhalefet bulamadım

Yukarıdan gelen teklif/talep/rica/baskı bence şu şekilde. Kısa dönem içerisinde tam ama tam yetkili Milli Takımlar T.Direktörlüğü. Daha sonra Türk Futbolu'nun yeniden yapılandırılmasında tek yetkili adam teklifi. Bence olacaksa bu iş bu şekilde olacak.

Imparatorun karakterine güvenmek istiyorum. Kabul ederse hayatimin en büyük hayalkirikligi olur. Net.

Baskanin sözleri de ortada. Kabul ederse bizde geregini yapariz diyor. Resmen Galatasaray´in temeline dinamit koymaktir bu.

Kriz senaryosu: Velev ki baskilara boyun eydi ve teklifi kabul etti.

- Piyasada getirecegimiz büyük bir yabanci TD yok.

- Mustafa Denizli veya Senol Günes gelsin o zaman.

- Terim´i tutmaz ama ligi kurtarir Denizli en azindan.

Tekrarliyorum, kriz senaryosudur. Allah kahretsin ya. Beynim durdu, allak bullak oldum. Serefsizler ya

644328_10153162656295360_485459524_n.jpg

Terim diye Mel Gibson'u yollayalım Milli takıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt