GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 142

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,9K
Sayfa
142/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafa denizli ve şenol güneş boştayken fatih terime sulanmak düpedüz galatasaraya yapılan bi komplodur. tek amaç var galatasaraya zarar vermek, fatih hoca da bu oyuna gelirse yazıklar olsun ama kabul edeceğini sanmıyorum. milli takım zaten 2014 e gidemeyecek kimin geldiği önemli değil.

başkan gözümden düştü. nasıl olurda bizi engellemeye çalışıp şikecileri girdikleri bu pisliklere rağmen kurtarmak için fenerasyona getirilen insan kılıklı herifle görüşmesine izin verebilir. bizim bir geleneğimiz örfümüz adetimiz vardır bize durdurmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürüyor başkan. eğer başbakan istiyorsa fatih terimi geçmiş olsun diyebiliriz. biliyorsunuz ki bizim başkan enerji işinde ve devletle çalışıyor. bu düzenden başkanın buna onay vermemesi kendi işleri için facia olur. umarım sonuç ne olursa olsun tek kazanan GALATASARAYIMIZ olur.

yarin bakalim kim hakli cikacak

kimler sevinecek

kimler uzulecek

kimin istegi olacak/olmayacak

kimler iki yuzlu olarak ortaya cikacak

biraz sabir........

Hoca giderse çok kötü şeyler olur.

Ahanda buraya yazdım.Çoğu futbolcununda gideceğini tahmin ediyorum.

Çok kötü şeyler olur bundan adım gibi eminim.

Ya Rabbi sen takımımızın başına çevrilen oyunlara izin verme.

Allah çarpsın çıldaracam kafayı yiyecem.Ben bu Basit taraftar halimle çıldıracaksam hoca nasıl kabul eder Allah aşkına .Bu Demirören'in himayesi altına girmeyi kendisine küfür olarak görmeli azıcık adamlığı varsa terimin

Fener'e kaldı işimiz bir futbol mucizesi yaşanıp Arsenal'i eleyebilseler zaten kredisini tüketmiş olan Wenger'i getirebiliriz sanki tabii Fatih hocanın her ne kadar inanmasamda gittiğini düşünerek.

Terim giderse başkanda gitsin. Terimden önce gözümde o biter. Galatasaray kulübünün başkanı işlere biraz daha ağırlığını koyar. Raconunu hissettirir. Bizim başkan sportif olarak iyi olabilir ama bu tür olaylarda süt dökmüş kediye dönüyor. Hala anlamadı Türkiyede herşeyin iyilikle yürümediğini

Yaw siz neler diyorsunuz yok başkan enerji işi içinde onun için bişi diyemez falan.Anlaşılan beyaz tv ve o pis ahmet cakar ın oyunları işe yaramış en ufak bişide başkan ı sucluyorsunuz.Burda görev fatih hoca da direk reddedecek bu kadar basit heee yok ben 2 takımı da çalıstırırıom diyorsa o zor şimdiden yeni hoca arayışlarına başlayalım bok gibi ortada bırakmaz inş fatih hoca bizi

Avrupa'da da çok kibar oluyor herhalde insanlar.

Düşünsenize aynı şey Aziz'e,Hacı'ya yapılacaktı.

Ekleme

Tabii kararı hocanın kendi vermesi en doğal hakkı.

Şu an kafam çok karışık :(

eger fatih hoca yildirim demirören nin altinda calismayi kabul eder kalitesini düsürmüs olur böyle bir adamin baskan oldugu yerde teknik direktörü olmak kendini bitirmek demektir.

bu demirören bir türlü bizi rahat birakmiycak anlasilan.

Terim kabul ederse tabiki üzülürüm, kabul etmesini de kesinlikle istemem ama istemediğimiz birşey olursa da sadece Terim'i suçlu bulmak anlamsız.

Aysal da daha sert olabilirdi.

Tff ye, ben hocamı vermiyorum

Terim'e de kabul edersen işine son verilir diye. Terim de ona göre karar veriridi.

Aysal da biraz kurnazlık yapmuş gibi, tamamen Terim'in üstüne yıkmış. Umarım Terim hayır der.

Şu olay da Aysal'a olan güvenim zedelendi açıkcası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt