GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 154

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,9K
Sayfa
154/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He sen ne diyorsun ki,başkan zaten Terim ile çalışmak istemiyor,ama takım başarılı oldugundan bir şey yapamıyordu.Ama şimdi eline fırsat geçti..Doğru mu anladım ?

Yanlış. Başkan Terimle devam etmek istiyor tabi. Fakat ne olursa olsun Terim le ilgili rahatsız olduğu konular olduğunu da biliyoruz. Terimle çalışırken onu yönetmesi de gerekiyor. Hocanın arkasında bu kadar büyük bir güç varken bu da başkan için çok kolay olmuyor.

Bu sebeple olaya mesafeli yaklaşıp daha profesyonel bakma yoluna gidiyor. Bu sayede de hocaya benim için kimse vazgeçilmez değildir mesajı veriyor. İş hayatında, yöneticilikte en önemli unsurlardan biri bu. Başkan bunu uyguluyor maalesef.

Ama doğru olan çıkıp hoca biryere gidemez diyip dik durmasıydı tabi.

Eğer olurda hoca mıllı takıma gıderse "TFF istifa" diyen ultraslan açıklama yapıp taraftarı sokağa dökmezse bi zahmet GS taraftarlıgını bırakıp siyasete girsin..

seçimdi, ardaydı, fenerdi, buraktı, terimdi, milli takımdı derken birkez daha ne şamp. ligindeki çeyrek finalden, ne şampiyonluktan, ne süper kupadan kalan sevincimiz kursağımızda kaldı sağolsunlar....

Hoca da başkan da istedikleri için değil mecbur kaldıkları için kabul ediyorlar. Geri zekalı mı bu adamlar iki yıldır zar zor oluşturdukları herşeyi yüzüstü bıraksınlar??

Yanlış. Başkan Terimle devam etmek istiyor tabi. Fakat ne olursa olsun Terim le ilgili rahatsız olduğu konular olduğunu da biliyoruz. Terimle çalışırken onu yönetmesi de gerekiyor. Hocanın arkasında bu kadar büyük bir güç varken bu da başkan için çok kolay olmuyor.

Bu sebeple olaya mesafeli yaklaşıp daha profesyonel bakma yoluna gidiyor. Bu sayede de hocaya benim için kimse vazgeçilmez değildir mesajı veriyor. İş hayatında, yöneticilikte en önemli unsurlardan biri bu. Başkan bunu uyguluyor maalesef.

Ama doğru olan çıkıp hoca biryere gidemez diyip dik durmasıydı tabi.

Buna kesinlikle katılıyorum.Hoca'da benım yerim dolar,oyuncunun yeri dolar,başkanın yeri dolar,aslolan GALATASARAY'dır der..

Ama Galatasaray'ın menfaatleri kesınlıkle mıllı takım teklıfının reddedılmesı oldugunu gösteriyor.

Hoca teklıfı kabul ederse öküz altında buzagı bıle arayabiliriz o zaman..

Yav bir şey olacağı yok arkadaşlar sakin olun. Yönetim ve Fatih Terim böyle bir duruma izin vermez. Görüşme olayına doğal bakıyorum sonuçta milli bir olay.

yıllık maaş konusunda anlaşamadılar herhal...romantik görüşme sürer bikaç gün daha..

GS dan aldığının iki katını istiyomuş bi de...

CAS kararı 28 ve 30 Ağustos'da.Acaba tüpcü gidip yerine G.Gümüşdağ veya H.Ulusoy mu gelecek?

Şayet böyle bir şey olursa hocanın teklifi kabul etme ihtimali ortaya çıkıyor..

Yapilan yorumlar dehset verici fatih hocanin sezon basinda takimi birakip gidecegini dusunenler var adamda soyledi sadece 4 mac icin anlasma sozkonusu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Buna kesinlikle katılıyorum.Hoca'da benım yerim dolar,oyuncunun yeri dolar,başkanın yeri dolar,aslolan GALATASARAY'dır der..

Ama Galatasaray'ın menfaatleri kesınlıkle mıllı takım teklıfının reddedılmesı oldugunu gösteriyor.

Hoca teklıfı kabul ederse öküz altında buzagı bıle arayabiliriz o zaman..

Tabi. Ben bin tane senaryo yazarım valla. Stadın devri, eksiklikler v.b. konuların hükümet tarafından giderileceğinin kabul edilmesinden yabancı sınırının kaldırılması pazarlıklarına kadar giderim.

Höhö bizimkiler yine Robin Hood'çuluk yapıyor.2000 senesinde Fatih Hoca'nın Fiorentina'ya gitmesine izin verilip CL kupasını alma şansını kaybetmiştik.2 senedir gelen şampiyonluk ve çeyrek final yeterli görünmüş ki yine Hoca'nın gitmesine izin verecekler.Bundan büyük enayilik olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt