GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 176

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,8K
Sayfa
176/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şenol Güneş vs boştayken adam yokmuş gibi Terim'e gelmeleri bence önceden planlanmış bir şey.

Şu bir gerçek ki Terim'siz Galatasayaray'ın başarısı şuankinin yarısı kadardır neredeyse

Göndermeyecek arkadaşım,resti çekecek,görüşmesine izin vermeyecek.

he he terim gorusmek istemistir zorlami tutacan adami hemen rest cekecek cevapta hazir sanki aysal izin vermese terim gitmeyecekti komik olmayin terim ne zaman baskasinin lafiyla is yapmis unal aysalin zerre sucu yok kimse maval okumasin terim kalirsa ne ala kalmazsa gider bu kadar basit

Terim'siz bir Galatasaray kesinlikle düşünülemez artık.O kadar adam boştayken neden Terim'e teklif yapılıyor.Amaçları gayet ortada.Birinin durdurması gerekiyordu Galatasaray'ın başarısını onu da böyle yapıyorlar.Birinin el atıp Fatih Hoca'nın Milli Takım'ın başına geçmesini engellemeli.

yazıklar olsun hocaya....bi de prensipte olumlu yaklaşmış öyle mi...iki yüzlü herif.git mersin maçından sonra öyle konuş,dün öyle de..

İkisi bir anda nasıl yürüyecek bir de o var.Kötü sonuçlar bizi bekliyor olacak.Bu takım Terim'siz yapamaz artık.Başarı yarıya düşer anında.Eski günlere geri dönmeyelim.

Terim'siz bir Galatasaray kesinlikle düşünülemez artık.O kadar adam boştayken neden Terim'e teklif yapılıyor.Amaçları gayet ortada.Birinin durdurması gerekiyordu Galatasaray'ın başarısını onu da böyle yapıyorlar.Birinin el atıp Fatih Hoca'nın Milli Takım'ın başına geçmesini engellemeli.

fatih hoca iki yüzlü çıktı.boşversene.

Gazetelerin atacağı başlıkları bir düşündüm de, Terim Fenerbahçeden bu oyuncuyu almadı. Milli takıma En fazla alım Galatasaraydan. Hele bir de Milli takımda oynayan bir oyuncuya GS ve FB aynı an da talip olursa. vay ki vay.. Medyaya iyi malzeme çıkar..

Yine mi basa sardi?!?! Terim'in aciklamasindan belli. Eger Aysal gidemezsin, bizim ile devam edeceksin derse, Terim bir dakika düsünmeden teklifi ret eder. Hadi Baskan Terim'in arkasinda oldugunu göster. Her defasinda diyorsun, ben oldugum sürece Terim'de burda olacak diye. Bu sözler lafta kalmasin. Yem etme hem hocamizi hem bizi bunlara...

Fatih Terim: "“Burada daha işim bitmedi. 4. yıldızı almak istiyorum. Benim G.Saray’a bir sözüm var. G.Saray’da kalacağım” ( Haluk Yürekli )

Facede gordum umarım dogrudur gıtme kal hocam

Herkes başkalarını suçluyor. Millet olarak hastalık artık bu bizde. Hep dışardan bir düşman. Bizi durdurmaya çalışıyorlarmış falan da filan.

Arkadaş senin Hocan ve Başkan'ın kafası çalışmıyor mu? Eğer sizin dediğiniz gibi durdurulmaya çalışıyorsak ve bunu bu adamlar görmüyorsa IQ testi filan yaptırsınlar. Olay şu bence. Terim ve Başkan soğuk şekilde 2 senedir devam ediyorlar. Başarılar bir şekilde birbirlerine yakın tuttu onları. Federasyon'un muhtemelen çok ciddi teklifi( hem yetki hem maddi anlamda) ve yukarıdan gelen ricalar( baskı değil. o çok saçma) Hoca'ya cazip geldi, Bizim Başkan da zaten Avrupalı bir hoca ile çalışmak istiyor. İkisine de uygun zemin oluştuu. Ben olayı bundan ibaret görüyorum.

Hoca'nın da T.D'likten sonra Federasyon Başkanı yapılacağını düşünüyorum.

yahu kabul etmiyom diyemiyor mu birilei engellemeli nedir kabul etmiyorum bitti terime laf soylemicem diye ne triplere giriyosunuz ki ben hala kabul etmiyecegini dusunuyorum

Umarım sadece nezaketen görüşmüştür, bu eyyamcılara nezaket de gerekmez ama neyse. Terim'in bizden böyle ayrılması kesinlikle kabul edilemez. Terim bu kulüpte en az 7-8 yıl daha teknik direktör olarak hizmet vermelidir.

Tek kabul edebilecegimiz sey, Terim'in sadece gecis dönemi icin su Milli Takimi calistirmasi. Yani kalan 4 mac, olursa Play-Off birde gidilirse (ki nerdeyse sifir ihtimal, ama Terim'in oldugu yerde her zaman umut vardir) Dünya Kupasi. En fazla 10 Ay icin ikisini birden yürütsün. Ondan sonra Milli Takimi birisine teslim edip, sadece Galatasaray'daki görevine devam etsin. Daha yapilacak cok is var. 4. Yildiz, bes sene üst üste Sampiyonluk ve Sampiyonlar Ligi sampiyonlugu!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt