GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 179

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,8K
Sayfa
179/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam lütfen kendi zekanızla alay etmeyin. Hepiniz aklı başında adamlarsınız. Ne baskısı ne tehdidi.. Terim ile Başbakan'ın arası çok iyi en fazla kıramadı dersiniz.

NTVSpor'a göre 1+3 yıllığına anlaşmış.

okuduğunu anlamamışsın sanırım. baskı veya tehdit demedim,hükümetin isteği dedim.. ister baskı olsun ister rica hiçbir şekilde geri çevriremezsin.

Seneye ayrilacak olan adam oyunculari nasil motive eder arkadas? Bazi gercekler var.

Inancimiz, sevkimiz kirildi bir kere. Yaziklar olsun hepinizin karakterine de, durusuna da.

Mustafa Denizli yada Senol Günes göreve

Mesele şu; hoca kabul etmezse görevden kaçtığı konuşulacak, şerefsiz medya hocanın üstüne gidecek.Hocann yapısını biliyorsun, bu gibi durumlarda kontrolünü kaybedebiliyor.Belki de bunları dedirtmemek için görevi kabul edecek.Her türlü bu iş bize zarar verdi.

Hocam bu işler daha medyaya düşmeden konuşulmuştur Hoca ile. Yani Hoca yeşil ışık yakmıştır belki bilemiyoruz.

NTV şimdi de kabul etmedi diye haber geldi dedi.

Bu arada bence Hoca'dan daha başarılı olur Şenol Güneş Milli Takım'da.

Aysal eğer anlaşma varsa acilen Lucescu'yu getirmeli futbolcular Terimin ayrılacağını bilirken nasıl motive olsun ... Ulan şu takımın önünü kesenleri , kesilmesine vesile olanları Allaha havale ediyorum

Ntvspor gibi yanlı bir kanal için Fatih hocamızı kötülemeyin onun gideceği felan yok,he 2 takım birden çalıştırır ben ona saygı duyarım..

Çok da sinirlenmem senede 3-5 maç yaptırır milli takıma..

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK23 sn

CANLI | Nathan Jawai ve Zoran Erceg, Galatasaray Liv Hospital ile sözleşme imzalıyor. Canlı Yayın @GSTV'de! https://galatasaray.com

olaya bak..Allah belanızı versin,çektirin gidin takımdan ya..şampiyonlar ligi kurası çekilecek 2 hafta sonra ..uğraştığımız şeye bak.

Arkadaşım bak sen fazla sert kelimeler kullamnıyorsun üzerinde Galatasaray yazan bişeye Allah belanı versin falan adamın asabını bozma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt