GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 184

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,7K
Sayfa
184/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 hafta sonra şampiyonlar ligi kurası çekilecek,imparator 4 maçta milli takımı kurtaracak ha.

kolaydı hollandayı o rezil takımla yenmek.

Hoca kusura bakma 2 senedir görev başındayken , yoluna her türlü engeli koyan , en küçük hatanda en büyük cezayı veren adamın emrinde çalışacaksan İmparatorluk falan unutulur gidersin..

Türkiye hepimizin ortak çabası...Ama zamanında sana yapılanları da gördük.

Allah mı lan rte o istedi diye olacakmış..Saçmalamayın Fatih hoca 4 .yıldızı birilerinin sağına soluna takmadan şampiyonlar liginde istediğine ulaşmadan gitmez...Rte nedir yahu bırakın bu işleri

Ne olacaksa hemen olsun, teklifi kabul ediyorsa da hemen gitsin.

Stadimizi versinler, yabanciyi serbest biraksinlar, bizde isimize bakalim.

Yok Galatasaray´a verilen hicbir söz yoksa, ve sen sadece padisah baski yapti diye kabul ediyorsan yaziklar olsun.

Lan yazdiklarimi okuyorum, olacak sey degil :) Bunlar zaten haklarimiz, ama biz pazarlik derdindeyiz.

Beynim durdu valla sinirden.

Ünal Aysal dediğin adam ben görev süreme devam ettikçe o da benimle olacak , gönülden sözleşme imzaladık dedi o ne olacak...

Albayrak ve Dürüst niye gönderildi böyle atıp tutmayın...Yıllardır yöneticiler sahadan uzaklaşsın diye yapmadığıımız bırakmadık..

Ali Dürüst'e gel sen başkan ol demedi mi?

Ali ve Abdürrahim Beyler hepimizin yüreğinde taht kurmuş , ama iş profesyönelleşiyor artık...

Transferler sadece scout ve Fatih Terim komutasında.

Onlar alın der Bülent Tulun ve diğerleri işi halleder..

Böyle yanlı düşünüp insanların emeğine girdiğin için sana yazıklar olsun.

la zırvalıyo he de geç element uyduruyor bir yerinden sonra kendi kendine triplere giriyor

Altyapi projesi? Diger projeler? Bir emirle bunlardan nasil vazgecmeyi düsünebilirsin yahu?

Agzimiza ediyorlar resmen, bizde izliyoruz ya. Kafayi yiyecegim resmen.

Ünal Aysal hocaya der ki,ben direkt red etmeyim önce izin vereyim sonra sen görüş teklif nasıl olacak bize uymayan bişey olursa bir başkanlar görüşeyim de o zaman ben bize uymayacağını söyler ve red ederim dediyse ne olacak peki? Her türlü senaryo olur kapalı kapılarda..O yüzden sakin Fatih hoca bırakmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt