Adnan Korkut
Taçsız Kral
metin oktay şimdi çıkıp gelsen bu kulübün hem başkanı hem t.direktörü herşeyi olsan. yeter ulan yeter bıktık arkadan vurulmaktan
ben küfrü bassam mı bilemedim.
ya ben bu isi cözemedim vallahi.
ciksinlar aciklasinlar artik hoca bir yere gitmiyor yada gidiyor diye. 2 gündür cile cektiriyorlar resmen bizlere. yazik günah degilmi bu taraftara ya
Soner sen kafayı mı yedin .. Manyak mısın olm..
Bu ne hal yaaa....
bu camia böyle ayağa kalkmışken herşey yolunda giderken ne demek milli takım ...yapılan pislikleri unutmadım ben... unutmam da play offlar şekicileri kurtarmalar... 6 0 4 ler ... hal böyleyken ne milli takım ne ne :mad-49: benim gözümde toz kondurmdğım bi adamdı o ... o da BİTTİ ARTIK GÖZÜMDE TOPLAN YÖNETİM SON VERİN GÖREVİNE FATHİ TERİMİN.... BUNU SÖYLEYECEĞİM AKLIMIN UCUNDAN GEÇMEZDİ..GİTSİN BAŞKANI TÜPÇÜYLE MİLLİ TAKIMI KURTARSIN ARTIK O..İKİ TAKIMMIŞDA GALATASARAU BIRAKMAZMIŞDA YAZIKLAR OLSUN...YAZIKLAR OLSUNHalil Özer @hozer2003 dk
yüzde 98 iş bitti. 3 artı 1 sözleşme yapılacak. bir yıl hem gs hem milli takım. sonraki 3 yıl sadece milli takım.
İhtimal vermiyorum, alayı yalan o haberlerin, Fatih Terim bırakmaz. Böyle bir şeyi kabul ederse koca bir sezon, taraftarlar, gideceği belli olan o garip hava, tüm bunları düşünmüyor mu yani Fatih hoca, hala ihtimal vermiyorum.
%98 ne lan allahın salağı halil