GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 200

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,6K
Sayfa
200/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İhtimal vermiyorum, alayı yalan o haberlerin, Fatih Terim bırakmaz. Böyle bir şeyi kabul ederse koca bir sezon, taraftarlar, gideceği belli olan o garip hava, tüm bunları düşünmüyor mu yani Fatih hoca, hala ihtimal vermiyorum.

ya ben bu isi cözemedim vallahi.

ciksinlar aciklasinlar artik hoca bir yere gitmiyor yada gidiyor diye. 2 gündür cile cektiriyorlar resmen bizlere. yazik günah degilmi bu taraftara ya

Taraftarı düşünen yok. Oysa ki taraftar yoksa hiçbir kulüp varlığını sürdüremez. Fatih Hoca bu bahsedilen şartlara evet derse yani sene sonu Galatasarayı bırakırsa sadece benim için değil birçok Galatasaray sevdalısı için biter.

Soner sen kafayı mı yedin .. Manyak mısın olm..

Bu ne hal yaaa....

Yedim kafayı yedim...bu şerefsizlerin düzenin kafayı yedirdi bana...yazıklar olsun o imparatora gitsin bizden istemiyorum artık...hayatımın en sevdiği adamalrından biride fatih hoca :( bu camia böyle ayağa kalkmışken herşey yolunda giderken ne demek milli takım ...yapılan pislikleri unutmadım ben... unutmam da play offlar şekicileri kurtarmalar... 6 0 4 ler ... hal böyleyken ne milli takım ne ne :mad-49: benim gözümde toz kondurmdğım bi adamdı o ... o da BİTTİ ARTIK GÖZÜMDE TOPLAN YÖNETİM SON VERİN GÖREVİNE FATHİ TERİMİN.... BUNU SÖYLEYECEĞİM AKLIMIN UCUNDAN GEÇMEZDİ..GİTSİN BAŞKANI TÜPÇÜYLE MİLLİ TAKIMI KURTARSIN ARTIK O..İKİ TAKIMMIŞDA GALATASARAU BIRAKMAZMIŞDA YAZIKLAR OLSUN...YAZIKLAR OLSUN

Anlamak isteyenler için biraz beyin jimnastiği yapalım

mesela bu akşam Arsenal Şikebahçe maçı var olası bir hezimet durumu konuşulmamalı

8 gün sonra da CAS davası sonuçlanacak şimdiden yaşanacak fiyaskonun önüne geçecek bir şeyler lazım

ayrıca ne olursa olsun Fatih Terim'in Galatasaray'a zarar verecek hiçbir oluşumun içinde olmayacağına inanıyorum...

İhtimal vermiyorum, alayı yalan o haberlerin, Fatih Terim bırakmaz. Böyle bir şeyi kabul ederse koca bir sezon, taraftarlar, gideceği belli olan o garip hava, tüm bunları düşünmüyor mu yani Fatih hoca, hala ihtimal vermiyorum.

Hemen reddetselerdi o zaman. Birakmaz, etmez. Niye bu duruma geldi o zaman olay?

Hükümet baski yapiyor iste. Yönetim de kaypaklik yapiyor, Terim de hükümete rest cekmek istemiyor. Yemiyor yani. Olay bu

F.terim kariyeri boyunca hangi baskanla anlasabilmiski? Issiz kalinca gel eski gunlerine donunce git ohhh babasinin ciftligimi bu kulup.3+1 dogru ise derhal simdi kulubu terketsin birdahada GS liyim diye laga luga yapmasin etrafta

Ceyhun Yılmaz ‏@ceyhunyilmaz 3 dk

Memlekete hayırlı olsun.Tek üzüntüm hoca'nın bu sezon sonu Galatasaray'a veda etmeyi kabul etmesi. Hala inanamıyorum/üzüntümü durduramıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt