GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 204

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,5K
Sayfa
204/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serefsozsin tupcu serefsiz. unutursak bunlari kalbimiz kurusun.

bi devlrtin hadi bi kurumu yavsak olur iki kurumu yavsak olur. arkadas tum devlet mekanizmasimi yavsak olur devletin tum organlarimi kokusmus olur. nereye gidiyoruz bu omurgasizlikla. yemin ederim ulkeden sogudum yahu

fatih terime laf söylemem şu anda ama, yönetime gıcığım arkadaş hele şükrü ergün denen zihniyetsize..

gidin taraftarlar, ua denen grup uyumaa lannnn...

imparator bizimlw kal..Oruspu çucuğu demirören.beşiktaşı batırdın mi,lli takımı batırdın sıra gs de demi.o.ç yavşak.not:ceza yiyeceğimi biliyorum

Eksik bıraktın emmoğlu...

temiz-taraftardan-zurihte-eylem-4483.jpg

Oyuna gelme Galatasaraylı Şikeci piçlere gereken cevabı ver Arkadaslar Florya çevresinde oturanlar yakınında olanlar akın etsinler oraya Bugun bizim için gerçekten cok önemli bir gün Galatasaray için direnme günü

bana kalsa iki takimida ayni anda calistirmasinda sorun yok ..

bu yil icin izin verebiliriz .. ama galatasarayi birakip sadece milli takimi calistirmasini

hem fatih hoca istemez hem biz istemeyiz .. baskan da dedi ; ben burda oldugum sürec fatih hocayla

calismak istiyorum ". Oda biliyor FatihTerimi biraktigi taktirde tüm oklar ona yönelcek .. bu hatayi

asla yapmaz ..

imkani olan gitsin florya ya vallahi. fatih hocaya sahip cikin. hukumete saydirin bilmem tff ye saydirin. suat kilica saydirin. bizim yönetimden bir cacik beklenmez.

yahu bu ultraslan ne ise yarar ...nerde bunlar yahu. hic bir aciklama yok bunlardan. haaa evet rte istiyordu fatih hocayi tabiki cikmaz.

Şampiyon olduk kutlayamadık, süper kupayı aldık arda davasına kaynattılar, burakı bir yaz boyunca bir takıma satmaya çalıştılar. Yetmedi şimdi Terime sulandılar ve bizim yönetim hala ir anlamadı, üstüne üstlük Terim'i yem olarak attılar ortaya.

Bu Şükrü Ergün her kimse istifaya zorlanmalı.Bir tarafları her sıkıştığında vatanseverlik damarları kabarmamalı birilerinin.Taraftarlar bir şeyler yapmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt