GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 216

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,1K
Sayfa
216/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yandan da saçma geliyor hükümetin Fatih Terim üzerinden Galatasarayla uğraşmak istemesi,bana demirörenle azizin parmağı var gibi..Zerre sevmem başbakanı ama bu saçma gibi..Fatih Terimsiz Galatasarayın şampiyon olamama durumu garanti mi ki arkadaş?

spor bakanı bas bas bağırıyor varmı ötesi...

https://www.galatasaray.org/kulupbilgi/pages/profil_1212.php

adam klup sözcüsü... ne dediyse tersi çıkan biri. bu mu sözcü...

BSMVpBwCQAA3-Vw.jpg:large

Demiroren FatihTerim olmazsa bende yokum diyerek rest cekmis :trollfacce.gif:

6da işen çıkıyorum. toplu olarak bir tepki gösterilecekse gelirim. istanbuldayım. kaç milyon taraftarı olan bir kulüp taraftarınınistemediği bir şeyi ya-pa-maz. tabi ki sessiz kalmayıp tepkimizi dile getirirsek!

Altından "kuyruk acısı" (bu ifadeyi sevmedim ancak bunun başka tabiri var mı bilmiyorum) çıkmasaydı keşke. O kadar da uğraştım yazıp anlatmak için, arkasından bambaşka birşey çıktı itirazın.

Neydi ceza konun, buyur paylaş özelden konuşalım.

Bu ifadeyi abi dediğim birine yakıştıramadım,başka bi tabir bulamadın diye o ifadeyi kullanman gerekmez.

Onu hedefleyerek atmadım zaten o mesajı.Uğraşıp yazdığın mesajıda okudum anladım hakta verdim ve OLDU diyede belirttim hatta dikkat ettiysen.Kendi aldığım cezayıda kalkmasını beklerken kaldırmamıştınız bende irdelemeyip 181 gün ceza aldım.Ona itafen bi vurgu yaptım.Kuyruk acım olsaydı eğer o ceza sürecinde seni çok rahatsız ederdim sürekli mesajlarla meşgul ederek..

Bir yandan da saçma geliyor hükümetin Fatih Terim üzerinden Galatasarayla uğraşmak istemesi,bana demirörenle azizin parmağı var gibi..Zerre sevmem başbakanı ama bu saçma gibi..Fatih Terimsiz Galatasarayın şampiyon olamama durumu garanti mi ki arkadaş?

Mou gelse Terim kadar basarili olamaz bu sacma yabanci kurali varken.

Hadi oynatsin Hakan Balta yi antep macinda ki gibi.

Hadi oynatsin Melo'yu.

Bu ise siyasetin karistigni gormemek kafani kuma gommek demektir.

Bakan suati azcik takip et

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fatih Terim kalacak ulan! Her halta inanmayin.

İnşallah da, insanın olanları görünce çıldırası geliyor. Bu embesillerin ayak oyununa mı yenilecek koskoca Galatasaray??? Üç tane şerefsiz mal oturmuş, ilkokul çocuğu zekasındaki akıllarıyla Galatasaray'ı nasıl karıştırırz diye düşünmüş, bizimkiler de onların seviyesine inip muhatap olur bir de! Bir de görüşüyorlar! Bir de Milli Takım falan edebiyatı yapıyorlar! Harbi dayaklık bunlar.

LigTV iadesinden, forma satın almamaya kadar her türlü tepkiyi vermeliyiz arkadaşlar böyle bir saçmalık gerçekleşirse. TFF'yi de, Galatasaray Yönetimi'nde sallaya sallaya indirmeliyiz.

bu arada herkez bu sükrü ergüne saliyorda. adam kulüp sözcümüz. yani kendi kafasina göre aciklama yapmiyor. baskanin talimati ile bu tür aciklamalar yapar yada yönetimin aldigi karar ile cikip aciklama yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt