GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 223

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,9K
Sayfa
223/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jupp Heynckes in

Fatih Terim out

bence Terim kafaya koymus nasil ister Tupcu ile calismayi kafam bi turlu almiyor,,

eger baskana bu gorevi istedigini soylerse baskan derhal yeni hoca arayisina gecsin

Krdeşm senin başkanın arkanda durmazsa sözleşmeni uzatmazsa Fatih Hoca ne yapsın...2 yıldır 10 yılda aldığımız kupadan fazlasını aldık hala Hocanın sözleşmesiini uzatmıyoruz... Ünal Başkan şu olay olmasa bile bence Fatih Hocanın takım üzerindeki etkisini byüklüğünü yıkmak için onu göndermeyi isitiyordu..Kurumsallaşma mıdır her ne boktur onun sevdasına futboldan anlamayan saçma sapan adamlar yönetici oldu şimdi gidiip saçma sapan bir teknik direktör bulursak şaşırmam..

İşin kötü kısmı bu durumda sadece iki seçenek var =>

1-)TFF'yle resmen savaşan Fatih Terim aynı tff'yle çalışmasının adını siz koyun eminim kimse güzel şeyler yazmaz

2-)Emir yukardan geldi ve mecbur kaldı.

Her Galatasaray taraftarının bu iki seçenekten birisini kabul etmesi gerek.

Ne olursa olsun Terim kabul etmemeliydi.

Eger soylendigi gibi bu sene her 2 takimi seneye Galatasaray i birakip sadece milli takimi yonetecekse bu seneden gitsin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bugün Arsenalin kaç atacağını konuşacağımıza, Arda'yla ilgili duyum bekleyeceğimize düştüğümüz duruma bak..

Galatasaray taraftarına huzur haram

milli takim rezalet, 2-3 tane oyuncusu var, elin kolun bagli, zaten 2 defa once bu heyecani yasamissin, ne isin var orada yahu?

sen daha kendi takimini oynatamiyon, takimi izlerken 60 dakika uyuyoruz, simdi kafan hem burada hem orada olmak istiyor, biz ozaman bundan daha berbat maclar cikartmaya baslariz, sonra CL de basari bekle, olmaz olmaz, bize sadece fulltime Galatasaray i yonetcek hoca lazim, Imparator bile olsa oyle 2 takim yonetim macerasinda olamayiz...

40 yilda Imparator oldun, 1 günde korkak olma.

Bu milli dava filan degildir, Galatasaray´i durdurma operasyonudur.

Baskiya ragmen eyvallah diyeceksen, nerde kaldi Imparatorlugun?

[attachment=3069:klş.png]

Dün yazdım , hala da arkasındayım . İş başkanda bitti , ayağına gelen bu eşsiz fırsatı iyi değerlendirdi.

Ekli dosyalar

• klş.webp
    klş.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 218
milli takim rezalet, 2-3 tane oyuncusu var, elin kolun bagli, zaten 2 defa once bu heyecani yasamissin, ne isin var orada yahu?

sen daha kendi takimini oynatamiyon, takimi izlerken 60 dakika uyuyoruz, simdi kafan hem burada hem orada olmak istiyor, biz ozaman bundan daha berbat maclar cikartmaya baslariz, sonra CL de basari bekle, olmaz olmaz, bize sadece fulltime Galatasaray i yonetcek hoca lazim, Imparator bile olsa oyle 2 takim yonetim macerasinda olamayiz...

Baskan geregini yapacaktir diye umuyorum.

hadi ya..

bende biliyorum ama bugunlerde şu dakiklarda. lazi 10 veiryordu, galatasaray 15 istiyor, 13 milyon euro anlaşma olabilir deniliyor???

Yahu dün doğmuş çocuk değilsin herhalde.Özellikle bu twiter saçmalığı çıktıktan sonra ağzı olan konuşur oldu.Onlara mı inanacağım kardeşim ben ? Ben kendi yönetimime, hocama inanırım.Ayrıca biz salak mıyız 13 gibi bir rakama geçen sene tonla gol atmış adamı verelim, üstelik kontenjan durumu varken.

Geçelim bunları, bu yönetim çok güzel işler yaptı iki senede.Aynı şekilde hoca da.Bizi birbirimize düşürmeye çalıştılar, başarmış gibi görünüyorlar.Sadece bu şekilde alt edebilirler bizi çünkü.

40 yilda Imparator oldun, 1 günde korkak olma.

Bu milli dava filan degildir, Galatasaray´i durdurma operasyonudur.

Baskiya ragmen eyvallah diyeceksen, nerde kaldi Imparatorlugun?

hocaya sallamıyorumm..

hoca dün dedi bunu daha izahı yok..

gaaltasaray beni bırakmadıkça-ben galatasarayı bırakmam varmı ötesi..

suç yönetimindir ilk önce, hocan sana bunu diyor sen diye miyorsun, hocam bizimlesin diye..

4 maçlık ne menfaati olacak milli takıma??? yeni yapılanmamı getir şenol hocayı kafası rahat çalışşsın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt