GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 239

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,6K
Sayfa
239/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizler malesef birlik olamıyoruz en kucuk bir olumsuzlukta imparator benım ıcın bıtmıstır vs. kelimeler kullanıyoruz fbnin durumunda olsak ne yapardık acaba adamlar her turlu naneyi yiyiyorlar oyle iken baskanın hocasının takımının arkasında duruyorlar ama biz adamları hemen daragacına gonderiyoruz bu ulkede Fatih Terim kolay yetismiyor lutfen hocamıza sahip cıkalım...

orada ayrıntıda gizli, şerefsizlik yapsalar bile fenerbahçe için yapıyorlar, çünkü fenerde şerefsiz..

bizde ise iyi gideni yok etmeye uğraşıyoruz.. iyi giden şey kötüye gidecekse eleştiri olur..

Elmander ile ilgili neden bir aciklama yapmadik ki biz? Adam formayi bile giymis.

Gerci 50.000 dertle ugrasiyoruz su anda, bide Elmander´le mi ugrasalim? :)

BSM_PlWCcAA0_sr.jpg:large

Elmander kuşlara gitmiş.. Canaries :o

FT'nin gitmesi ya da gitmezse Galatasaray ya da Galatasaraylı birilerinin zarar görmesi halinde bundan sorumlu olanlar en kısa zamanda tuttukları takımın bayrağına sarılı sonsuz bir yolculuğa çıkarlarsa fazla üzülmem.

Peki ya Ersun Yanal hakkındaki düşünceleriniz nedir? Daha önce Milli Takımı da çalıştırmıştı.

Açıkçası Türkiye'de Fatih Terim'den başkasını tanımıyorum. Bununla birlikte bana başka isimler de soruyorlar (Sonradan öğrendiğimize göre, Mustafa Denizli, Şenol Güneş, Aykut Kocaman vs.) ben Terim'den başkasını tanımıyorum.

wenger reis

orada ayrıntıda gizli, şerefsizlik yapsalar bile fenerbahçe için yapıyorlar, çünkü fenerde şerefsiz..

bizde ise iyi gideni yok etmeye uğraşıyoruz.. iyi giden şey kötüye gidecekse eleştiri olur..

Başkanımız demirörenin isteğini rededip şöyle bir açıklama yapsaydı bugün iş buralara varmazdı.

" Hocamızla sözleşmemiz devam etmektedir. Takımımızın başında tüm enerjisiyle görevinin başındadır. Basında çıkan haberlere itibar etmeyiniz"

Ama biz böyle bir açıklama yaptık:

" Bugün saat 19:25'te, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören bizzat Başkanımız Sayın Ünal Aysal'ı telefonla arayarak Abdullah Avcı'nın A Milli Takım Teknik Direktörlük görevinden bugün (öğleden sonra) itibarıyla resmen ayrıldığını, bu çok önemli milli görev için Galatasaray'dan anlayış ve Fatih Terim ile görüşmek için izin istediğini bildirmiştir.

Başkanımız bu görüşme için istenen onayı vermiş olup, Galatasaray'ın karar ve şartlarını Sayın Fatih Terim ve TFF arasında işbirliği konusunda bir mutabakat hasıl olması halinde ayrıca kendilerine iletileceğini bildirmiştir.

Gelişmelerden kamuoyu ayrıca haberdar edilecektir."

Senin üzerine oyun oynuyorlar sende bu oyunu bertaraf edemiyorsun sırf kişisel egolar yüzünden.

Eeee Elmander'in yerine kimi alıyoruz? Bruma mı Carlinhos mu?Yoksa başkası mı?Haber de yok 2 gündür.Terim'e odaklandı herkes.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt