GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 243

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,5K
Sayfa
243/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selim soydan yöneticililiği sırasında Fatih Terimin aklını çelmeye gittiğini itiraf etmişti telegolde aklıma yine o geldi. Bunlarda oyun tükenmez hepsi aynı tipden insanlar nede olsa:)

Tabiki. Amaci kücük cocuklar bile biliyor zaten, ama bizim korkaklar durus sergileyemiyor.

Sokakta oynarim, kaldirimdan desteklerim, ama bunlara boyun egmem. Gerekirse yine 8. olurum.

Ama hoca kafamizdaki Imparatoru yok etmemeli. Imparator oldugunu kanitlamali.

Biz fikri hür, vicdani hür Galatasaraylilariz. Biz el pence divan durmayiz.

Mehmet Karli gibi konustun reis :asd:. O bizim basin sozcumuz olsa keske, herkese gider yapar :D

Mehmet Karlı orda ne diyor harbiden Fransızca olsa gerek jaqüz mi ne bir şey derlermiş ya hani tek bile olsalar o ne demek bilen varsa hele bi :D

Erman Toroğlu: ''Fatih Terim'e kafana göre ceza ver. Tutuşunca da milli takımın başına gel de. Oldu olacak 1 haftalığına Fenerbahçe'nin de başına geçip Arsenal'i elesin.."

Bu oyuna düşerlerse mallık bizimkilerdedir, kimse kusura bakmasın.

Bizimkiler de az omurgalı olsun. Bu olayın üstüne 9 senelik sözleşme yapacaksın FT ile gerekirse şerefimizle aslan gibi mücadele ederek küme düşeriz sonrasında şikecilerin şerefsizce kaldıkları ligde kalmaktan iyidir. Hem avrupanın büyük takımları kendi aralarında yeni bir lig kuracakmış gider o ligde oynarız daha iyi.

Siyaseti bir kenara bırakalım Hakan Şükür de bizim gibi Galatasaray taraftarı, bu camianın efsanelerinden biri.. Bazen bu gerçeği unutuyoruz sanırım.

O yüzden baskıyı falan geçtim Galatasaray'ın zararına olacak hiçbir işe kalkışacağını sanmıyorum.

Siyaseti bir kenara bırakalım Hakan Şükür de bizim gibi Galatasaray taraftarı, bu camianın efsanelerinden biri.. Bazen bu gerçeği unutuyoruz sanırım.

O yüzden baskıyı falan geçtim Galatasaray'ın zararına olacak hiçbir işe kalkışacağını sanmıyorum.

Olayın Hakan Şükürle ilgisi yok zaten. Bu cas azizi doğrudan tüpçüyü de dolaylı şutlamadan bize huzur yok.

tekrar bi geldim, yeni gelisme varmi?

bu arada Elmander kiralik gitmis ? bende satildi zannetdim, gene para kazanamadik desene

Erman toroğlu:"Fatih Terime kafana göre ceza var sonra işler zora girince paçasına tutuş gel bizi kurtar diye,oldu olacak 1 haftalığına da fenerin başına geçsin arsenalı elesin". Müthiş yorum.;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt