GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 246

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,4K
Sayfa
246/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah belanizi versin, sizin egonuzuda, alicengiz oyunlarinizida.... hepsi defolup gidebilir bu günden sonra.

Biri 3 ay önce saydirdigi adamin ayagina gidiyor, digeri hocadan nasil kurtulurumun alicengiz oyunlarinda.

GALATASARAY lan bu GALATASARAY adam olun hepiniz. SIkeci serefsizler ellerini ovusturmus son darbeyi bekliyor.

kimse fatih hocadan kurtulma derdinde değil, nerden çıkarıyosunuz bunu ya. daha geçen hafta 2 senelik daha sözleşme teklif edicez diyen ünal başkan değil miydi?

Hayatta bir görüsün olacak, kaypaklik adamin sonunu getirir.

Efsane olacakken kestane yapar adami.

O tulunuda floryada siritarak görürsem tvde, artik tamamen sogurum bu takimdan bu kadar basit.

Bence aysal terimi istemiyor, en azından bu sene sonunda calısmayı düşünmüyor. Bu teklifte onun işine geldi.

Ulan yemin ediyorum bizim gibi işler iyi giderken ayagına sıkan başka bir kulüp yoktur. Bıktım şu iç hesaplaşmalardan.

Febe ilk 11 Volkan,Bekir, Bruno Alves, Yobo,Kadlec, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Kuyt, Sow, Webo.

Arsenal ilk 11: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Ramsey, Wilshere, Walcott, Rosicky, Cazorla, Giroud.

bekir sag bekte oynıcak :D

abicim konuyu değiştirip haklıymışsın gibi neden davranıyosun? buraktan, musleradan, ardadan gelip dünkü açıklama ile ne diye bağlıyosun, bağlayacaksan da karşıdaki o konuda ne düşünüyo bi öğren öyle değil mi?

bizim ayrıldığımız nokta burak gidemez diyen başkan fatih hoca gidemez neden demedi konusu idi, onun cevabını aldın zaten, bi kere önce bunu kabul et. burda ben haklıyım ama sen konuyu değiştirip, saptırıp kendini haklı duruma çıkarmaya çalışıyosun, gerek yok.

başkan asla gitmez olmaz demez, sen olsan da ben olsam da demezdik, gönderilmeden gitmem diyen fatih hocadan o tüpçü ile bırak kahvaltıda buluşmayı o saniye çıkıp hayır demesini beklerdim ben.

Kardeş futbolcuda,teknik heyette profesyonel adamlar.Yeri gelir oyuncunu satarsın,yeri gelir Hoca'nı satarsın.Sonuçta bu çark para ile dönüyor.Ünal Aysal her fırsatta Burak için resmi bir teklif almadığını beyan ediyor.Keza aynı şekilde Muslera içinde.Ha olurda gitmek isterlerse de değeri şu kadardır diyor.Benim burada taraf olduğum kimse yok.Başkan,Hoca'nın TFF ile görüşmesine izin vererek hata etti.Hoca'da konuyu kestirip atmayarak hata etti.Buna rağmen çok bir şey kaybettiğimizi düşünmüyorum.Yeter ki işi şirazesinden çıkarmasınlar.

Bence aysal terimi istemiyor, en azından bu sene sonunda calısmayı düşünmüyor. Bu teklifte onun işine geldi.

Ulan yemin ediyorum bizim gibi işler iyi giderken ayagına sıkan başka bir kulüp yoktur. Bıktım şu iç hesaplaşmalardan.

ünal başkan benim görev sürem bitene kadar çalışmak istiyorum demişti daha 1-2 hafta önce, şu şikeci basına güvendiğinizin yarısı kadar başkanın ağzından çıkana güvenin ya

Son olay ile bende bu algıya kapıldım.2 şampiyonluk,2 süper kupa ve 1 çeyrek final bile Başkan'ı,Bülent Tulun'un etkisinden kurtarmaya yetmedi.

terim giderse ünal aysala da yakın zamanda yol görünür merak etme. bu taraftarla kimse oynayamaz ayıptır

Terim´i ayagina kadar cagiriyorlar, güvenlik kamerasi görüntüsünden cekilen fotoyu servis ediyorlar, hocayi taraftarlar önünde kücük düsürüyorlar, ama hoca hala düsünüyor öyle mi? Gercekten soktayim 2 gündür. Bana böyle bir olay olacak deseler, kicimla gülerdim, evimi arabami ortaya koyardim, bahse girerdim ya "Bu is hicbirzaman olmayacak" diye.

Bu süreci bize yasattiginiz icin yaziklar olsun. Tek kelime ile yaziklar olsun.

Buyrun gidin padisahinizin önünde el pence durun, el öpün, her emrini yerine getirin.

Bundan sonra da kimseye güvenmem ben arkadas. Arda´ydi, Terim´di, Aysal´di. Birakin bu isleri.

Padisahin bir emriyle Arda Fenerbahce´ye de gidebilir o zaman, koca Imparator bu ayi Demirörenin ayagina kadar gittigine göre

ünal başkan benim görev sürem bitene kadar çalışmak istiyorum demişti daha 1-2 hafta önce, şu şikeci basına güvendiğinizin yarısı kadar başkanın ağzından çıkana güvenin ya

Seçim kararı aldıgındada son güne kadar kimseye haber vermemiş hatta soranlara söylememiş bile. Ben başkana pek güvenmiyorum. Oda çıkıp dobra dobra demiyor biz fatih terimden başkasını istemiyoruz. Yok eleman, yok herkesin yeri dolar diye diye sürekli bir açık kapı bırakıyor.

Benim istedigim başkan hocaya yapışacak gerekirse sınırsız sözleşme imzalayacak.

Kardeş futbolcuda,teknik heyette profesyonel adamlar.Yeri gelir oyuncunu satarsın,yeri gelir Hoca'nı satarsın.Sonuçta bu çark para ile dönüyor.Ünal Aysal her fırsatta Burak için resmi bir teklif almadığını beyan ediyor.Keza aynı şekilde Muslera içinde.Ha olurda gitmek isterlerse de değeri şu kadardır diyor.Benim burada taraf olduğum kimse yok.Başkan,Hoca'nın TFF ile görüşmesine izin vererek hata etti.Hoca'da konuyu kestirip atmayarak hata etti.Buna rağmen çok bir şey kaybettiğimizi düşünmüyorum.Yeter ki işi şirazesinden çıkarmasınlar.

ya ikimiz de aynı düşünüyoruz hemen hemen, ben sadece oradaki ufak detayı açıklamıştım. 100 milyon euro verseler ben burakı satmam derse ünal başkan satmaz olay bundan ibaret, yoksa ederini bulanı satabilir de bu ayrı bişey.

ama fatih hocaya görüşme demesi hiç doğru olmazdı, asıl o zaman arada bi soğukluk mu var diye düşünürdüm. ünal başkan ben profesyonelim, fatih hoca kendi kararını kendi versin demiş ve doğruyu yapmıştır. ben bu haberin daha çıktıktan 1 saat geçmeden fatih hoca tarafından yalanlanmasını beklerdim ama hala şoktayım.

kimse fatih hocadan kurtulma derdinde değil, nerden çıkarıyosunuz bunu ya. daha geçen hafta 2 senelik daha sözleşme teklif edicez diyen ünal başkan değil miydi?

Yav safa yatmayin, görmüyormusunuz alicengiz oyunlarini.

3 ay önce küfrettigin adamin ayagina gitmek nedir aga bu nedir ya türkcede bunun agir bir izahi var ama forumda yazamiyorum.

Entel Dantel liselilerde zaten kilif ariyor. Sekipmidir Sükrümüdür varya bir cins onun aciklamalarini duymadinmi?

Resmen oyun oynaniyor suan. Birbirlerine resti cekmisler haber bekliyorlar.

ADAM OLAN BU SEREFSIZ TÜPCÜNÜN TEKLIFINI DIREKT REDDEDER. BU HOCA ICINDE GECERLI BASKAN ICINDE.

Ulan nasil bir hayal kirikligina ugradim, bu nedir ya bu nasil bir karakterdir.

Seçim kararı aldıgındada son güne kadar kimseye haber vermemiş hatta soranlara söylememiş bile. Ben başkana pek güvenmiyorum. Oda çıkıp dobra dobra demiyor biz fatih terimden başkasını istemiyoruz. Yok eleman, yok herkesin yeri dolar diye diye sürekli bir açık kapı bırakıyor.

Benim istedigim başkan hocaya yapışacak gerekirse sınırsız sözleşme imzalayacak.

seçim olacağını ocak ayında bile bangır bangır bağırıyodu basın, nasıl bilmezsin ya, hiç mi takip etmiyosun. bu bir.

ben galatasaray başkanına güvenmiyorum diyen biri ile daha fazla konuşmak istemiyorum kusura bakma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt